Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bardzo mi sie demko podobalo zeby nie sprawdzic fulla. Kupilem rano i wlasnie testuje :)

Jezeli moj kumpel z pracy, ktory nie gral w zyciu w PESa wiecej niz w demo a Fife wygrywa sezony Arsenalem, mowi ze przyjedzie wieczorem z browarem, bo musi z kims zagrac PvP zanim kupi cyfrowa wersje PESa, to wiedz ze konami zrobilo niezla robote w tym roku :)

Opublikowano

Doskonale o tym wiem. Po prostu szkoda, że edycja nie pozwala bardziej upodobnić zawodników. 

Zwróć uwagę jednak na to, że taki Coman był rok temu, bo był w reprezentacji Francji i można było go po prostu umieścić w Bayernie. 

Szkoda, że na stroje nakładane są zdjęcia i nie można tego samego zrobić z facjatami piłkarzy. 

Opublikowano

to co się wgrało, to zostaje. Jak będziesz wybierać druzyne, to wybierz tylko aby się wgrała bundesliga -> import teams, a potem import cometition. Potem dobrze zrobić live update żeby składy się zgadzały w innych ligach. Pamiętajcie jeszcze o tym aby zmienić liczbę drużyn w lidze na 18 i przerzucić RB Lipsk, Borusie, Werder i Wolfsburg do bundesligi z Other teams. 

Opublikowano

Wgrałem sobie przedwczoraj oba OF, poprzenosiłem drużyny do bundesligi, wszystko było elegancko. Dziś odpalam i po OF ani śladu, wszystko po staremu. Co zepsułem?

Opublikowano

Nie ma już takich jaj z ofem na ps4, jak rok temu, że trzeba przenosić po kilka plików?

Opublikowano

Szkoda, że nie da się wgrać całości z pesworld do pc-towej wersji, bo to najlepsze jakościowo stroje. Po załadowaniu jednej całej ligi i próbie wczytania kolejnej ligi wyskakuje błąd przy czwartej lub piątej drużynie.

Opublikowano

Moze dziwne pytanie..co znaczy opcja wider rating range? Oczywiscie nie chodzi mi o tlumaczenie na j polski xd

Nie jest to logiczne bo mamy no matchmaking restrictions i to ww. A,chcialbym ustawic by mi ppdobnych losowalo bo jak przed chwila wyskoczyl pan z ratingiem 890 to ogladalem jak sobie grał...