Opublikowano 21 września 20177 l Glowki glowkami, a moze ktos powiedziec jak w tej grze strzelic spoza 18 metrow? :D Gralem poczatkowo ze strzalami Advanced, ale to za bardzo nie pomagalo. Probuje z Basic i sa celniejsze ale nic nie wpada - albo bramkarz broni albo minimalnie obok slupka. Kumpel nawet wlaczyl trening i przez 30 min probowal strzelic na wszystkie mozliwe sposoby i z 18-25 metrow nic nie strzelil... Nic dziwnego ze grajac online nikt nie strzela z daleka :D Edytowane 21 września 20177 l przez falcon87pl
Opublikowano 21 września 20177 l Grałem mundial Polską, nie poszło mi. Aby awansować musiał się stać cud i Burkina Faso musiało wygrać z Anglią 4-0 i dokładnie tak się stało a ja grałem dalej xdddd
Opublikowano 22 września 20177 l Na Iksbonie jakiś ograinczony nakładł wyszedł, że nigdzie nie ma? Byłem w MM i Saturnie i bieda.
Opublikowano 22 września 20177 l W dniu 21.09.2017 o 20:09, Kosmos napisał(a): Grałem mundial Polską, nie poszło mi. Aby awansować musiał się stać cud i Burkina Faso musiało wygrać z Anglią 4-0 i dokładnie tak się stało a ja grałem dalej xddddJa gralem irakiem kur.wa buskec z hiszpanii wyeliminowala mnie w polfinale W symulacji innych meczy polska - portugalia 3:0
Opublikowano 22 września 20177 l W dniu 21.09.2017 o 19:38, falcon87pl napisał(a): Glowki glowkami, a moze ktos powiedziec jak w tej grze strzelic spoza 18 metrow? :D Gralem poczatkowo ze strzalami Advanced, ale to za bardzo nie pomagalo. Probuje z Basic i sa celniejsze ale nic nie wpada - albo bramkarz broni albo minimalnie obok slupka. Kumpel nawet wlaczyl trening i przez 30 min probowal strzelic na wszystkie mozliwe sposoby i z 18-25 metrow nic nie strzelil... Nic dziwnego ze grajac online nikt nie strzela z daleka :D Spróbuj na ręcznych strzałach :) Mi wchodzą jak dobrze się przymierzy - co najmniej raz na dwa mecze mam bramke z dystansu. A jak nie wejdzie to wiem, że źle przymierzyłem :) Knuckle shot też pomaga, bo piłka leci jak poje*bana.
Opublikowano 22 września 20177 l W sumie drugi mecz mialem zlagowany. Nie tyle zlagowany co okrutne opoznienia gdzie wciskasz podanie, pasek sie naciaga a typ nawet animacji nie wlacza. Oczywiscie trafiam na polaczka co ciagnie net z odbytu. Z takim laczem powinni ich banowac na stale. Oczywiscie stoje w obronie bo sens grania jest taki sam jakbym wyyebal tv za okno. Edytowane 22 września 20177 l przez II KoBik II
Opublikowano 22 września 20177 l Koledzy a jak tam macie ustawione controller settings edit personal data Kto zdradzi ?
Opublikowano 22 września 20177 l Jedyna pila chyba od WE6 gdzie krosami mozna przeciac ponad pol boiska
Opublikowano 22 września 20177 l Fatalna niemoc strzelecka w 11 dywizji ale wspaniały comeback i awans napawają nadzieją xd
Opublikowano 22 września 20177 l Ja się pochwalę, że z meczu na mecz faktycznie idzie mi coraz lepiej, i już jutro zapewne wbiję do 6 dywizji, także jest dobrze. :) Polecam wszystkim Quaresmę na skrzydło, agenci na niego kosztują koło 45k GP na PS4, ale facet naprawdę jest dobry.
Opublikowano 22 września 20177 l Ktos gra na PC mustard race? Po ograniu demka dzisiaj kupilem full wersje. Poki co zagrane dea meczyki vs cpu i po latach grania w serie od EA, widze ze czeka mnie duzo nauki.
Opublikowano 23 września 20177 l W dniu 22.09.2017 o 23:08, alienator napisał(a): Ktos gra na PC mustard race? Po ograniu demka dzisiaj kupilem full wersje. Poki co zagrane dea meczyki vs cpu i po latach grania w serie od EA, widze ze czeka mnie duzo nauki. Ja gram. Ale jestem cienki tak serio, serio :(. W poprzedniej części jak trafiałem na gościa z rankingiem 500-600 to było "he,he łatwe punkty". Teraz jest walka na noże do 90 minuty. Oczywiście znowu się oszukałem, nie wybierając ustawienia z AMF, a przecież od zawsze wiadomo, że bez niego jestem nikim. Teraz muszę ciułać punkty na nowego trenejro, ech... Online na pc chodzi lepiej niż było w ubiegłorocznej edycji na PS4 (miałem raz mocno zamulający mecz z tymi irytującymi reakcjami sekundę/dwie po tym jak coś kliknąłem, ale oprócz tego właściwie tip-top), natomiast wyszukiwanie meczów trwa równie długo, chociaż to pewnie akurat trochę wina mało popularnej platformy na jakiej gram.
Opublikowano 23 września 20177 l No nie wiem, może i kwestia wprawy, ale poki co dla mnie, to także wypada to słabo w porównaniu nawet z poprzednią edycją i jest jakieś takie nieintuicyjne. Od czasu do czasu zdarzy mi się stracić z tego powodu gola, co raczej wcześniej zdarzyło się raz na sto spotkań. Mam nadzieję, że to poprawią. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 września 20177 l Poleci ktoś jakiś najlepszy (na obecną chwilę) option file do wersji na PC? I prosiłbym też instrukcję jak go wgrać. Kiedyś byłem ogromnym fanem PESa i tylko tą piłkę uznawałem, ale ostatnie lata to tylko Fifa, a co za tym idzie nie radzę sobie najlepiej w PES... oświeci mnie ktoś jak się wykonuje chociaż jakieś podstawowe tricki? I czy żeby oddać mocny strzał spoza pola karnego to czy trzeba wciskać jeszcze jakiś dodatkowy przycisk (oprócz strzału) na padzie?
Opublikowano 23 września 20177 l Może programy coś w niedziele po południu? Kto ma ochotę pyknąć kilka meczyków?