Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Dzisiaj bilans taki, że w diwizjach rozdawałem wpi.erdol jak leci. Odpaliłem MyClub i zgarnałem najpierw 5:1 od jakiegoś polaka, który dodał mnie po meczu do społecznosci PESa xD a drugi mecz tez polak, spokojne prowadzenie 2:0, 50 minuta przypadkiem wciskam wślizg chcąc wybić piłke i pach, czerwo i karny. Z 2:0 zrobiło się 4:2 plus oczywiście zmarnowane dwie setki i słupki, poczułem się jakbym grał w FIFE xD Kes gramy coś dzisiaj? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Jo możemy teraz zagrać właśnie włączam pesa. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Bo mnie zaraz coś trafi - chciałem sobie zagrać ME Cebulakami i kur.va nie umiem tego zrobić tak, żeby grać jako cała drużyna. Przed kickoffem każe mi wybrać jednego grajka i tylko jego mogę kontrolować xd hilfe koledzy, przecież to nie może być takie trudne Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Zaraz mnie CH.ui trafi. Próbuje zagrać online. Szuka mi przeciwnika przez 10 min, a gdy znajduje to laguje i rozłącza mnie po jakimś czasie bo połączenie "worseing”, przez co nie mogę wyjść z ligi rookie i tak błędne koło. Mam 0 rozegranych w pełni meczów online. Łącze jest spoko, bo mam tylko PS4 połączone. Co jest? :O Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Dziwne, na PC zdarzają mi się zmulone mecze, ale jeszcze ani razu mnie nie rozłączyło. Pewnie PS4 znowu coś ma z NATem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 No na bank coś zje.bane z netem masz Cytuj
oran 18 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Poleci ktoś jakiś najlepszy (na obecną chwilę) option file do wersji na PC? I prosiłbym też instrukcję jak go wgrać. Kiedyś byłem ogromnym fanem PESa i tylko tą piłkę uznawałem, ale ostatnie lata to tylko Fifa, a co za tym idzie nie radzę sobie najlepiej w PES... oświeci mnie ktoś jak się wykonuje chociaż jakieś podstawowe tricki? I czy żeby oddać mocny strzał spoza pola karnego to czy trzeba wciskać jeszcze jakiś dodatkowy przycisk (oprócz strzału) na padzie? ponoć ten z pes universe jest spoko, ale trza tam dać z 5 funtów za to chyba. Ja używam tego https://www.reddit.com/r/WEPES/comments/70blwr/reddit_community_mega_pack_2018/ i ściągasz go sobie po prostu, wklejasz do folderu z sejwami (dokumenty/konami/pes2018) i powinno od razu działać. 1 Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Okazało się że mi mój chiński smartfon robi jakiś ruch w sieci - pewnie chiński backdor ( pisze to z komórki, więc mam nadzieję że wy małe zolte (pipi) podsłu(pipi)ące to przeczytacie - gardzę wami) A wracając do tematu: ta gra jest genialna. Żal mi ludzi którzy grają w Fifę, bo nie spróbowali PESA, albo spróbowali ale i tak są uparci. Ta gra to yebane złoto. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Zmienialiście prędkość gry w opcjach, czy gracie na domyślnej? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Zmienialiście prędkość gry w opcjach, czy gracie na domyślnej? Ja zwolniłem na -1 na 'dzień dobry', ale ja jestem poje*any. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Ja nie musialem bo gram master league venezia w serie b z 2,5 gwiazdkami i gra jest wystarczajaco wolniejsza Cytuj
Epitaph 53 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No dobra czyli wychodzi na to, że PES w tym roku jest miodniejszy niż Fifa. Miałem wątpliwości, ale po wpisach i zagraniu w demo (które podobno różni się od oryginału) wybieram PESa. Oby to była dobra decyzja :D 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Ja nie musialem bo gram master league venezia w serie b z 2,5 gwiazdkami i gra jest wystarczajaco wolniejsza Ja cisnę Auxerre z ligue 2 i mam podobne odczucia, włączyłem sobie raz speed na -1 na próbę i gra w obronie stała się za łatwa, większość akcji się czyściło bez żadnego problemu. kanabis czy Twoi napastnicy też koncertowo ze 30-40% setek marnują posyłając piłkę gdzieś koło słupka? Bo nie wiem czy to kwestia ich ogólnej przeciętności (60-70 OVR) czy też mojego nieogrania z grą. Normalnie strzelam w takich sytuacjach, nie za mocno, wychylając analog w wybraną stronę, czasami jeszcze razem z l1/r1. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No az tak to nie, zwroc uwage na statsy finishing napastnikow. Zauwazylem ze grajac z cieniasami latwiej slabszymi napastnikami strzelic z glowki. U mnie pierwsze co bylo to kupienie bramkarza, moj ma teraz ovr 70 i jest bogiem bramki drugiej ligi , defaultowy bramkarz mial 59 i gral tak jakby go nie bylo Ogolnie fajna zabawa tak zaczynac cieniasami. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Póki co gra sie miodnie, przy szybkich grajkach trzeba uważnie w obronie grać , jedyne co irytuje mnie to niska skuteczność w sytuacjach 100% Wyminięcie chyba najpewniejsze jest bo gk cuda wyprawiaja . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Poki co nie widzę setek. Kiperzy wlasnie potrafią zaskoczyc choc czasem to zayebalbym jego glowa o slupek. Raz typ mial Mandzukica i jak strzelal to na cały pasek sily. Wchodzilo a moj biedny Monetti zagryzal tylko wargi. XD Edytowane 26 września 2017 przez II KoBik II Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No strzał z finezyjnego dobrym grajkiem i leci piłeczka tak, że nie ma co zbierać. Gra ktoś dzisiaj Kobik? Kes? Koło 20 bym siadł Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Ja tylko rano dostepny :/ Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Panowie, w EXTRAS opcja APPLY LIVE UPDATES odnosi się tylko do formy zawodników czy miesza też w składach i transferach ? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No dobra czyli wychodzi na to, że PES w tym roku jest miodniejszy niż Fifa. Miałem wątpliwości, ale po wpisach i zagraniu w demo (które podobno różni się od oryginału) wybieram PESa. Oby to była dobra decyzja :D Nie tylko w tym roku Pes jest miodniejszy ale fifa dalej jest modniejsza ;], ale decyzja bardzo trafna :) 1 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No strzał z finezyjnego dobrym grajkiem i leci piłeczka tak, że nie ma co zbierać. Gra ktoś dzisiaj Kobik? Kes? Koło 20 bym siadł Ja chętnie ale o 22. Wcześniej nie mogę. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Póki co gra sie miodnie, przy szybkich grajkach trzeba uważnie w obronie grać , jedyne co irytuje mnie to niska skuteczność w sytuacjach 100% Wyminięcie chyba najpewniejsze jest bo gk cuda wyprawiaja . Moim zdaniem jest łatwiej przelobować bramkarza (na 10 prób wchodzi jakieś 8, a mój najlepszy napastnik ma wykończenie na poziomie 80) niż strzelić finezyjnego szczura. Skuteczność takich uderzeń w porównaniu z poprzednimi edycjami spadła dramatycznie i chociaż nigdy tego nie robiłem (kto ze mną grał ten raczej potwierdzi), to teraz jeżeli nie lobuję, to na(pipi)iam prostacko kwadrata na jakieś 70-80% paska :(. Jest w tym pewien sens, bo wiadomo, że nie każdy piłkarz jest Messim, żeby z 20 metrów wkręcać na centymetr od słupka z prędkością 15 km/h, większość woli (pipi)nąć z 15 metrów 150km/h w środek. No i to się tutaj sprawdza... Mnie to nie cieszy, ale nie ma wyjścia. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Podbijam moje pytanie Panowie, w EXTRAS opcja APPLY LIVE UPDATES odnosi się tylko do formy zawodników czy miesza też w składach i transferach ? Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Updatuje też składy. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Czyli nie ruszam bo mam dobrego OF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi