adasiulko 201 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Po kupnie nowego trenera spada TS, jest jakiś sposób, aby go podbić lub szybciej osiągnąć granice ponad 90? Czy pozostaje granie meczy? Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Da się, używasz (wchodząc do składu) tactical training na piłkarzach i familarity boost na trenerze. Zdobywasz je za różne aktywności (podgląd masz w MC RECORDS) Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Jakiś Data Pack dzisiaj się pojawi, trzeba uważać na to żeby nie wysypał OF Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 na pc jest już od rana, dużo nowych zdjęć ;) Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 http://www.pssite.com/news/58969/pes-2018-co-nowego-w-data-pack-1.html Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 5 października 2017 Autor Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Zawsze jak sobie mysle,ze konami cos spapralo i gola z dystansu nie da sie juz wsadzic,to chlop mi strzela takie cos. W becie wpadalo znacznie czesciej,ale tam sie gralo lepszymi zawodnikami,mam sobie team lvl 2 i wypadl mi Teodorczyk,chlop po statystykach ovr 79 nic specjalnego,ale na boisku bestia,silny,lufa ,wykonczenie ustawienie sie,wlasnie ktos pisal osatatnio,ze takimi graczami najwiecej jest fanu z grania i to prawda, dostalem tez Suareza i po ograniu paru meczow,nie chce mi sie go uzywac on na lvl team lvl 2 poprostu przenika i laduje prawie wszytsko. Ogolnie przegralem mysle ze z 50 meczy w my club i lagi to mialem max w 3,switenie gra sie w to wersje i nie trace bramek z glowki jak w 17 non stop. Edytowane 5 października 2017 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ta cieszynka z widokiem na trybuny to coś nowego, nie miałem do tej pory takiego czegość Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 MA ktoś z was tego szczura skuna Aguero ? gościu ma overall 87 a jest gorszy od jakiegoś napastnika z 70, masakrycznie słaby jest, wszystko przegrywa, setki marnuje WSZYSTKIE. Nie pojęte to dla mnie jest. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Data packa jak cos pozmienia to dajcie info kiedy bedzie OF. Najlepiej z linkiem. No i jak cos to pisac na spary. Wyperdol zawsze w cenie. Edytowane 5 października 2017 przez II KoBik II Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 U mnie pozmieniało ale nie dawałem apply live update tylko aktualizacja się pobrała i przy włączeniu gry coś się tam pozmieniało np zdjęcia piłkarzy i wygląd. Natomiast nic nie pousuwało z OF a tego się bałem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ogralem jelopa 3:1 koniec meczu. A ten pauza i czeka. Az wyjde sam czy co? Ale jak ja w(pipi)am to jest cycus. Yebane pozery. Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Tak, przeciągają bo: a) liczą, że ci się śpieszy b) kombinują coś z łączem c) modlą się o awarię twojej sieci. Dzisiaj czuję się jakbym nie umiał w PESa. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ta gra ma coś spier...nego przy sterowaniu po zdobyciu gola, teraz strzeliłem na 2:1 i nagle wszystko wolne, prawie nie można bronić a piłkarze ledwo się ruszają i nie, nie jest to stamina. Czyżby rak taki jak w fyfie ? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ta gra ma coś spier...nego przy sterowaniu po zdobyciu gola, teraz strzeliłem na 2:1 i nagle wszystko wolne, prawie nie można bronić a piłkarze ledwo się ruszają i nie, nie jest to stamina. Czyżby rak taki jak w fyfie ? Też to odczuwam. Grałem właśnie z polaczkiem cebulaczkiem, który miał dużo mocniejszy skład w MyClub (puchar o to nowe losowanie więc filtr siły drużyn nie obowiązywał) i mnie z początku cisnął ale jakoś strzliłem mu bramkę a potem drugą. Od tego momentu nie mogłem wyjśc ze swojej połowy, bullshity typu podaje obrońcą gdzie dookoła niego jest 4 zawodników a ten podaje do napastnika co kończy się przejęciem i szansą przeciwnika. Do tego widzę, że cebularze już mają jakiś patent na kick-off'a i leci od razu długa laga i typ jest sam na sam. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No typ nawet nic nie zmienia w ustawieniach i nagle dostaje zrywu a moi nagle jakby w guwnie biegali. Pyerdolnientum Konamientum. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No przecież w grze jest player emotions i team spirit to mogą dziać się różne cuda. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Cuda tak ale nie takie oszukiwanie, teraz gralem z typem 600 siły miał ale skład średni, miałem 14 strzałów 9 na bramkę, z 5 setek i nic nie strzeliłem, albo słupki albo niemożliwe piłki bronił. Wg mnie gra musi rozpoznać że na koncie były kupowane coinsy i wtedy jest to jakoś zmieniane, tak jak w z(pipi)... fifie JA wiem kiedy jestem słabszy i czuje kiedy mi mecz nie idzie, wtedy odpuszczam, ale tutaj byłem lepszy, gość nie istniał a i tak gola strzelił z kija i wygrał Jak będzie tak dalej to sprzedaję to (pipi) i kupię football managera na pc i będę miał coś przy czym się nie będe denerwował że mikrotransakcje Edytowane 5 października 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Cisne i cisne. Gosc nawet ze swojej polowy nie moze wyjsc ale no nie strzelisz i (pipi). Setki powinny byc setkami. Wqurwia tamie guwno. W tym temacie wyleje caly jad i pomyje jakie posiadam w (pipi)e. QUUUUUUURWA?!?!?? 52)2=5=5)9)9)6)6) Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No ja to samo, łączę się z tobą w bólu Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Niepojęte dla mnie, 1 punktu mi brakowało do awansu do 8 dywizji, remis 1:1 i nagle moi stoją na środku i przeciwnik sobie biegnie jak nigdy nic, żadna kontra po prostu rak gry, (pipi)e tą grę, sprzedam za 100zł żeby mieć na fm Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 5 października 2017 Autor Opublikowano 5 października 2017 Czy nie można poprostu zagrać w ta gierkę bez spiny? Ja nie wiem ,jakieś teorię spiskowe ciągle,że gra pomaga innym. Strzały nie wchodzą, obrońcy nie reagują,ja dostaje czasami solidny w(pipi) ale w pesie widać że chłopaki ograniaja i z nim sobie nie pogram. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 JAk nie wpada 15 sytuacji z rzędu a gościu nic nie robi tylko strzela gola z dupy to nie, nie jest lepszy i nie ogarnia, jest fartownym przegrańcem, powinni takich ubezwłasnowolnić. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) No staty czesto takie ze laduje z 20 strzalow. 3/4 tego celne. Typ 2, jeden z dupy i wygrywa. Nie gram w pilki od wczoraj ale bramki to losowosc. Gralem wczoraj z polakiem. Mowil zebym w opcjach dal pass support na lv3 bo defaultowo jest na 1. Cos w tym jest, podania juz tak nie chodza ale czesciej pilka leci w brame. Powrot do 7 dywizji. Edytowane 6 października 2017 przez II KoBik II Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja zauwazylem ze czeste sa takie sytuacje jak sie traci pierwszemu gola. Moze to cos zwiazanego z tym emotions w czasie meczu? Dobrze wiedziec ze to nie moje widzimisie ze jak trace jakas bramke to potem moge nakur,wiac strzaly i kazdy laduje w bramkarza albo zaczynaja po slupkach nakur.wiac w sytuacjach ktore zawsze wchodza. Pol biedy jak jakos wcisne w koncu tego gola ale jak nakur.wiasz a rywal sobie kopnie ot tak i wpada mu druga bramka to orzy bloodborne takiej kur.wicy nie dostawalem Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Wiekszosc osob to dostrzega. Czemu nie moze byc zachowany balans, neutralnosc. Albo twoj skill robi różnicę albo nie. A nie ze gra Cie wciska w obrone bo teraz przeciwnik musi pograc. No qurwa nie, nadal w tym temacie rządzi Pes6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi