MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) ale ten PES dobry niedługo wleci full wersja Edytowane 7 października 2017 przez MYSZa7 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Tylko sie nie zdziw bo full dosc znaczaco sie rozni od dema. Cytuj
MichalTD 3 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Dzis zagralem 5meczy w 12 dywizji z czego jeden wygralem a reszta w plecy.Panowie jest ktoś chetny pograc ze mna i udzielić kilka rad☺ Na dwanascie meczy tylko jeden wygrałem, ale za to dał mi awans :) możemy posparować, grałeś we wczesniejsze wersje PESa ? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Easye kiedy będziesz na sieci, sprawdzę ten twój skill ;p Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Tylko sie nie zdziw bo full dosc znaczaco sie rozni od dema. Co to znaczy? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Yebac demo. To juz historia. 1 Cytuj
złoty 4 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Jutro wieczprkiem ok wersja na ps4 Dzis zagralem 5meczy w 12 dywizji z czego jeden wygralem a reszta w plecy.Panowie jest ktoś chetny pograc ze mna i udzielić kilka rad☺ Na dwanascie meczy tylko jeden wygrałem, ale za to dał mi awans :) możemy posparować, grałeś we wczesniejsze wersje PESa ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 No teraz rozegrałem w myclub jakiś turniej i mimo że go wygrałem to w 3 meczach miałem z 10 poprzeczek lub słupków. Gra powinna się nazywać "poprzeczka evolution soccer" Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Gra w to ktos? Ja pyerdole te wyszukiwanie to tez nie do(pipi)ane z dnia na dzien. 2017 rok a ja czekam na mecz 10 minut. Japonia taka ogarnieta technologicznie a takiego bzdeta nie potrafia ogarnac. Juz nie wspominam celowo o menusach i ciaglym ladowaniu wszystkiego. WSZYSTKIEGO (pipi)a. Yebanych pustych ikonek. No qurwa nie wierze. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Ide spac bo jak juz w cos wygrywam to spyerdoliny dostają wylewu. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 No to ciągłe ładowanie menusów nawet najmniejszych też mnie wk.... Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Ja gram i wyszukiwanie chociaz nie takie jak w fifie to i tak jest 100x lepiej niz na premierze albo w 2017. No i wyszukuje sobie zawsze na lvl 1, nie trwa to zazwyczaj dluzej niz 1-2 min. Lagow tak samo nie ma ani troche na meczach w lvl 1, ogolnie to gra sie bardzo dobrze teraz. Jedynie bramkarze wkur.wiaja strasznie z tym odbijaniem ledwo toczacych sie pilek, zamiast to zlapac normalnie. Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) Póki co także nie mam żadnego problemu z wyszukiwaniem przeciwników, coop, dywizje czy myclub, wczoraj w każdym z tych trybów, nie trwało to dłużej niż 30 sekund, a czasem był od razu, serio;) w tym muszę zaznaczyć że jestem w najniższych ligach, bo nie mam ostatnio czasu na granie więcej niż kilku męczy dziennie online, co zresztą nie gwarantuje tego że byłbym wyżej;P Lubię sobie pyknąć czasem też jakiś meczyk single, km czy jakiś randomowych puchar;) btw. Skoro przełączanie mają poprawić, to niech coś zrobią jeszcze z tymi ciągłymi loadingami, nosz kuźwa, strasznie irytujące (przynajmniej na PS4 pro). Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 października 2017 przez raf1ki Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety. Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku. Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali. Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu 2 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Pajgi mam do Ciebie pytanie. W wolnej chwili zdarza mi się czasem obejrzeć coś od Sepa. Nie wiem czy dobrze usłyszałem i zrozumiałem, ale na streamie mówił coś, że chyba można ustawić drugiego trenera jako asystenta dla pierwszego i korzystać z obu w meczu. Oglądałem to akurat w nocy i nie wiem czy byłem już zmęczony czy da się coś takiego ustawić? a jeśli tak to jak? Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Da się ustawić, jeżeli dobrze kojarzę to możesz mieć trzech aktywnych. Chodzi o te trzy taktyki (wyjściowa, ofensywna, defensywna). Wystarczy wejść do głównego okna drużyny, zmienić na którąś z tych trzechch taktyk i wtedy zmienić trenera (tak jak zazwyczaj to się robi) . Powinno się pojawić pytanie czy zmiana trenera ma też dotyczyć "sub-tactic". Wybierasz "nie" i wtedy podmienia ci trenera tylko w jednej(na tej na której akurat jesteś przełączony). Musisz pamiętać, że jeżeli u jakiegoś trenera podoba ci się np.jego defensywne ustawienie, to nie dasz rady go ustawić u siebie jako ofensywne. Czyli jak wejdziesz na swoje ofensywne i podmienisz na trenera u którego podoba ci się defensywne, to i tak ustawi ci jego ofensywne. Też polecam tutoriale sepa, gość rozumie PESa i wiele jego porad mi się bardzo przydało. Polecam zwłaszcza jak dla kogoś pes to zbiór randomowych czy też przeprogramowanych pod płacących skryptów, a tak naprawdę zwyczajnie nie umie w niego grać i notorycznie popełnia te same błędy. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Co to kur... ma być, gram z jakimś paprochem, do 15 minuty grał normalnie, później przestał grać i strzeliłem mu 6 bramek, w tym czasie co chwile mu migało 1 albo 2 kreski, po 60 minucie gra się wyłączyła i było napisane że mecz anulowany, nie dostałem ani expa, ani kasy ani nie zaliczyło wyniku, po prostu tak jakby mecz się nie odbył. Co to ma być ? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 8 października 2017 Autor Opublikowano 8 października 2017 No typowo w pesie :D Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Konami ty juz nie ruszaj gameplayu, ktory i tak byl lepszy w becie. Tylko naucz sie robic loadingi swoich pyerdolnietych ekranikow. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) Nie no qurwa o (pipi) tu chodzi. Dywizja 7. Zero porażek. Zaczynam 6 i dwie pod rzad. Nawet nie mam startu podejścia pod brame. Oczywiscie nic nie wpada bo po co. Typ wypakowany gwiazdami ale ulegl 3:2 z truskawka na torcie Edytowane 8 października 2017 przez II KoBik II Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety. Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku. Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali. Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu No i to mi chodziło, dzięki Kabi. I z tego co piszesz większość rzeczy które w demie mnie akurat irytowały to poprawili. Interesuje mnie głównie gra offline więc z tym tempem chyba poprawię sytuację suwakami i po prostu je obniże? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 ta gra to s(pipi)ina, grałem z jakimś arabskim ścierwem i miałem 15 strzałow na bramkę, on miał na bramce chyba kogos kupionego za realną kasę bo bronił wszystko co się da, strzelil 2 gole z dupy co nawet nie powinno dolecieć jakimś zawodniktem i wygrał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi