Opublikowano 9 października 20177 l ta gra to s(pipi)ina, grałem z jakimś arabskim ścierwem i miałem 15 strzałow na bramkę, on miał na bramce chyba kogos kupionego za realną kasę bo bronił wszystko co się da, strzelil 2 gole z dupy co nawet nie powinno dolecieć jakimś zawodniktem i wygrał No wkur.wiaja te ledwo lecace pilki, ktore okazuja sie nie do obrony. Do tej pory bramkarze to jedyna powazna wada tej gry, z mniejszych to oczywiscie cutscenki, replaye i zamulone loadingi.
Opublikowano 9 października 20177 l To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety. Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku. Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali. Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu No i to mi chodziło, dzięki Kabi. I z tego co piszesz większość rzeczy które w demie mnie akurat irytowały to poprawili. Interesuje mnie głównie gra offline więc z tym tempem chyba poprawię sytuację suwakami i po prostu je obniże? Niestety tutaj ci nie powiem bo nie bawilem sie suwakami ot przyjalem na klate co dalo konami :)
Opublikowano 10 października 20177 l Hmm miesiąc grania za mną a bugami pare poprzednich części mozna by było obdzielić [emoji17]jakiś patch majstrują ??
Opublikowano 11 października 20177 l Pany, krótka piłka - PES czy Fifa w tym roku do kanapowego grania z bratem + 2,3 meczyki online? Było grane od Pes3 do Pes 2009, później przesiadka na FIFA 10-14, później jakieś 2 lata przerwy w graniu. Grałem w obie demówki i bardziej podobał mi się PES - jak jednak sprawa wygląda z pełnymi wersjami? Edytowane 11 października 20177 l przez Cedric
Opublikowano 11 października 20177 l Zapytajmy Kobika :DA właśnie - gdzie ten nicpoń? Coś cisza w temacie Chyba się chłopak na FIFĘ przerzucil :D
Opublikowano 11 października 20177 l Dopóki nie naprawią bugów i zmiany zawodników to pier.... myclub i gram w ML
Opublikowano 11 października 20177 l Panowie a jak wy gracie z tą zmianą kursora ? Assisted, Semi Asisted czy Fixed ? czy w ogóle wyłączone ?
Opublikowano 11 października 20177 l No ja też zawsze ale w tej edycji muszą to poprawić i narazie gram na full
Opublikowano 12 października 20177 l Czy to jest najnowszy i najlepszy Option File: http://www.mediafire.com/file/1227100ge82m4z1/FBNZ+OptionFile+2018+Version+1.5+ALL+IN+ONE.rar ?
Opublikowano 12 października 20177 l przylaczam sie do pytania. Edytowane 12 października 20177 l przez easye
Opublikowano 12 października 20177 l Dobra, instaluję tego + uaktualnienie: http://www.pesnewupdate.com/2017/09/pes-2018-ps4-fbnz-option-file-by-cristiano92-new-season.html
Opublikowano 12 października 20177 l Ktoś coś ciekawego upolował w Best of September ?? ja dzisiaj bramkarza Tatarusanu ale od razu poleciał na trenera bo mam Buffona na wysokim levelu.
Opublikowano 12 października 20177 l Jak to jest z tymi Live Update? Jak gram z Option File, to mam to mieć włączone, czy nie?
Opublikowano 12 października 20177 l Raczej wyłączone, bo pomieszają ci się utworzone drużyny, np. Bundesliga. Ja Bundesligę olewam, bo wolę cotygodniowe aktualizacje składów.
Opublikowano 12 października 20177 l Bundesliga mi się pomieszała, ale ją wyedytowałem i gram na włączonych update'ach. Czyżby Game Speed -1 to szybkość z dema?
Opublikowano 13 października 20177 l A ja 4 sezon Venezia w ML. Najwiekszy sukces jak narazie zwyciestwo serie a i ligi europy bo przegralem w grupie LM z realem i psg. Ale kur.fa teraz to mam budzet w skladzie na ataku trio Reus sw Robert Lewandowski i Martial, w pomocy Krycha, Marco Asensio i jade z (pipi)mi. Bedzie historyczny sukces klubu z Wenecji i wygranie LM , i dzieki komu, dzikei trenerowi Wiktorowi, a jeszcze 2 sezony temu mowili ze zawariowal
Opublikowano 13 października 20177 l Ktoś coś ciekawego upolował w Best of September ?? ja dzisiaj bramkarza Tatarusanu ale od razu poleciał na trenera bo mam Buffona na wysokim levelu. ze złotej wpadł mi Balotelli, i wkońcu trafiłem w czarną a tam Jose Callejon niby spoko ale z czarnej to chciałem coś więcej.
Opublikowano 13 października 20177 l Czas gry online jest za krotki. Lacznie pare minut wiecej powinno byc. Doliczanie czasu to juz w ogole nie tetowane.
Opublikowano 13 października 20177 l Online masz 10min zdajsie czyli totalna klasyka czasu w kazdej pilce konsolowej od stu lat, ile ty bys chcial?