Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta gra to s(pipi)ina, grałem z jakimś arabskim ścierwem i miałem 15 strzałow na bramkę, on miał na bramce chyba kogos kupionego za realną kasę bo bronił wszystko co się da, strzelil 2 gole z dupy co nawet nie powinno dolecieć jakimś zawodniktem i wygrał

No wkur.wiaja te ledwo lecace pilki, ktore okazuja sie nie do obrony. Do tej pory bramkarze to jedyna powazna wada tej gry, z mniejszych to oczywiscie cutscenki, replaye i zamulone loadingi.

Opublikowano

To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety.

Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku.

Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D

To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali.

Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu

No i to mi chodziło, dzięki Kabi. I z tego co piszesz większość rzeczy które w demie mnie akurat irytowały to poprawili. Interesuje mnie głównie gra offline więc z tym tempem chyba poprawię sytuację suwakami i po prostu je obniże?

Niestety tutaj ci nie powiem bo nie bawilem sie suwakami ot przyjalem na klate co dalo konami :)

Opublikowano (edytowane)

Pany, krótka piłka - PES czy Fifa w tym roku do kanapowego grania z bratem + 2,3 meczyki online?

Było grane od Pes3 do Pes 2009, później przesiadka na FIFA 10-14, później jakieś 2 lata przerwy w graniu.  Grałem w obie demówki i bardziej podobał mi się PES - jak jednak sprawa wygląda z pełnymi wersjami?

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Jak to jest z tymi Live Update? Jak gram z Option File, to mam to mieć włączone, czy nie?

Opublikowano

Raczej wyłączone, bo pomieszają ci się utworzone drużyny, np. Bundesliga. Ja Bundesligę olewam, bo wolę cotygodniowe aktualizacje składów.

Opublikowano

Bundesliga mi się pomieszała, ale ją wyedytowałem i gram na włączonych update'ach. 

Czyżby Game Speed -1 to szybkość z dema?

Opublikowano

A ja 4 sezon Venezia w ML. Najwiekszy sukces jak narazie zwyciestwo serie a i ligi europy bo przegralem w grupie LM z realem i psg.

Ale kur.fa teraz to mam budzet w skladzie na ataku trio Reus sw Robert Lewandowski i Martial, w pomocy Krycha, Marco Asensio i jade z (pipi)mi.

Bedzie historyczny sukces klubu z Wenecji i wygranie LM , i dzieki komu, dzikei trenerowi Wiktorowi, a jeszcze 2 sezony temu mowili ze zawariowal :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano

Ktoś coś ciekawego upolował w Best of September ?? ja dzisiaj bramkarza Tatarusanu ale od razu poleciał na trenera bo mam Buffona na wysokim levelu.

ze złotej wpadł mi Balotelli, i wkońcu trafiłem w czarną a tam Jose Callejon  :facepalmz: niby spoko ale z czarnej to chciałem coś więcej.