PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Turasy > plastikowysmalec biedronka > _Be_ Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 strzeliłem gola i do obrony uciekłem żeby kontr nie było. Uwielbiam ten typ gracza. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 strzeliłem gola i do obrony uciekłem żeby kontr nie było. Uwielbiam ten typ gracza. czytałeś cały post czy mamusia nie pozwoliła ? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Gram sobie co-opa w MyClub i całkiem dobrze im to wyszło. 3vs3, skład miesza z 3 drużyn o dziwo zero lagów a mecz znajduje w 10-15 sekund gdzie jak wiadomo na 1vs1 się czasem czeka kilka minut. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Ten CO-OP to takie (pipi) że ja (pipi)e, odpaliłem to tylko ze względu na Challenge, wcześniej nie odpalałem bo spodziewałem się raka i jak widać nie myliłem się. Bałagan, nie wiadomo o co chodzi, ogólny syf i rakowy tryb dla kastratów. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 12 listopada 2017 Autor Opublikowano 12 listopada 2017 Ten tryb jest tylko spoko,jak gra się z kimś to ma jako tako pojęcie o piłce i konstruowaniu akcji ,kiedyś grałem z typem co nie podawał w ogóle,dostawał piłkę i leciał sam. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Ten CO-OP to takie (pipi) że ja (pipi)e, odpaliłem to tylko ze względu na Challenge, wcześniej nie odpalałem bo spodziewałem się raka i jak widać nie myliłem się. Bałagan, nie wiadomo o co chodzi, ogólny syf i rakowy tryb dla kastratów. no z takim rakiem jak ty w druzynie to na pewno sie fajnie gralo xD 2 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Ten CO-OP to takie (pipi) że ja (pipi)e, odpaliłem to tylko ze względu na Challenge, wcześniej nie odpalałem bo spodziewałem się raka i jak widać nie myliłem się. Bałagan, nie wiadomo o co chodzi, ogólny syf i rakowy tryb dla kastratów.no z takim rakiem jak ty w druzynie to na pewno sie fajnie gralo xDMorda paprochu, nie wiesz jak gralem to hamuj ryj, gralem z kompem vs gracz i komp, niedouczony ulungu Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 aha czyli grałeś z kompem w co-opa i krzyczysz ze zwalony tryb, idź chłopczyku pograj w fife bo mentalnie tam pasujesz idealnie. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Smalec pewnie znowu wiadomosci na psn pisal xddd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Pewnie było już 100 razy, ale poleci ktoś elegancki Option File na PS4? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Smalec pewnie znowu wiadomosci na psn pisal xddd tak, do komputera pisałem, nie róbcie ze mnie aż takiego frustrata, wyzywam kogo mam wyzywać i kto na to zasługuje Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 co-op z jednym/dwoma kolegami to coś cudownego, akcje jakie tu wchodzą to jest to co się chce uzyskać grając samemu, ale nasz komputerowy pomagier nie zawsze wie, że ma biec tam gdzie to najbardziej logiczne. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Serio ktoś grający w gierkę dla dzieci i strzelający Ci bramki zasługuje na wyzwiska przez Internet? Lecz się chłopie. Czytając twoje wypociny w temacie POLACTWO utwierdzam się w przekonaniu że jest coś bardziej ograniczonego niż "popularna" ameba, tu leczenie nie pomoże, jedynie coś bardziej radykalnego. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 co-op z jednym/dwoma kolegami to coś cudownego, akcje jakie tu wchodzą to jest to co się chce uzyskać grając samemu, ale nasz komputerowy pomagier nie zawsze wie, że ma biec tam gdzie to najbardziej logiczne. Zgadzam się. Do tego stopnia, że teraz to mi się nawet nie chce w pojedynkę grać. Był u mnie kumpel to jak o 19 usiedliśmy do dema, to prawie o 3 kończyliśmy. Na dodatek granie w trym trybie leczy mój problem z nadmiernym frustrowaniem się sportowymi gierkami wideo, bo nie gra się przeciwko żywej osobie. Świetna zabawa. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Ma ktoś z was w MyClub tego arabskiego paprocha Ahujbulumbumeyanga? wg mnie jest maksymalnie spier... , niby speed 97 a wolny i taki ocięzały a mam go na levelu 35, może trzeba go zwyzywać na pw ? 1 Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 On jest z Gabonu, a to z tego co pamiętam znajduje się w Afryce :P 1 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Niemożliwe? myslałem że to państewko w Skandynawii, kurde to rakowe forum to jednak bawi i óczy. Araby to też afrykańce jakbyś nie wiedział, pewnie za dużo TVNiemcy albo POlszmatu, tam robią sieczkę z mózgu. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Czyli wszystkie afrykańce to araby? Nie wiedziałem, że czarni to zakamuflowana opcja muzłumańska :( Dobrze, że jest forumek! Tylko prawilne TVPatriotyzm! Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Wg twojego toku rozumowania pewnie wszyscy narodowcy to naziści więc wszystkie parchy arabskie to terroryści. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 ty masz w glowie sam smalec xdd Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Wg mojego toku rozumowania to jest mi bardzo wszystko jedno, liczy się tylko fun i dobra zabawa - PIS and Love :D A żeby nie było offtopu - czy ktoś się orientuje może w temacie odnośnie darmowego MyClub w 2018? W poprzedniej odsłonie wylądowała taka darmowa wersja do tego trybu i ciekawi mnie czy w tym roku też pojawi się taka opcja ;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 czy ktoś by mógł zbanować użytkownika plastikowysmalec? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 czy ktoś by mógł zbanować użytkownika plastikowysmalec? masz rację, co tutaj mam robić jak tu 99% to resortowe nowotwory o poziomie IQ ameby albo i gorzej, jak czytałem niektóre tematy to aż wstyd że mi ktoś zwraca uwagę a sam (pipi)i kocpoły, wstyd panowie. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 No i po co ta spina? Weź nabierz dystansu, bo ilekroć ktoś sobie robi prywatną wycieczkę pod Twoim adresem to zamiast wziąć to na luźno, to od razu postawa obronna - to nie jest zbyt zdrowe podejście :yao: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi