PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Pytanie laika - jak ma się OF do wersji Lite? Ma to w ogóle jakiekolwiek odniesienie? :D Przecież w Lite nie ma w ogóle zakładki Edit Team, chyba że ja ślepy znerfili widzę wrzutki po ziemi bo nie da się tak łatwo jak wcześniej tego robić, no i jak myClub jest za free to chyba nie opłaca się mieć fulla jak ktoś tylko to gra? jak tylko grasz w MyClub to nie ma sensu trzymać pełnej wersji Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Rozumiem, ze jak sciagne to od razu zaladuje mi moj zespol, czy tam zabawe zaczynam od nowa ? Ja mam samych ogórków i Messiego - także mnie pokarało, ale utrzymuje się na dwóch gwiazdkach więc wszystko jedno mi. Easye gramy coś w weekend? ja mam 4*, ale nie widze roznic w sumie - dzisiaj zagralem turniej o 150 tys, w 5 meczach minimu 10 pkt badz wiecej, zmiescilem sie w 4 wiec 5 nie wlaczam. Co do weekendu - to jasne, odzywaj sie ! Edytowane 17 listopada 2017 przez easye Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Rozumiem, ze jak sciagne to od razu zaladuje mi moj zespol, czy tam zabawe zaczynam od nowa ? Ja mam samych ogórków i Messiego - także mnie pokarało, ale utrzymuje się na dwóch gwiazdkach więc wszystko jedno mi. Easye gramy coś w weekend? ja mam 4*, ale nie widze roznic w sumie - dzisiaj zagralem turniej o 150 tys, w 5 meczach minimu 10 pkt badz wiecej, zmiescilem sie w 4 wiec 5 nie wlaczam. Co do weekendu - to jasne, odzywaj sie ! Będziesz miał zalogowane, nie będzie tylko OF no i ustawień personal setting data itp Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 ale z tego co pamietam 2 lata temu cala druzyne trzeba bylo kompetowac od nowa - jak jest tutaj ? Przeniose sklad ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Napisałem wyżej Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 nie rozumiem odpowiedzi "Będziesz miał zalogowane" Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Będziesz miał swój skład z pełnej wersji, rozumiesz ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Takie tam losowanie przypadkowe, chciałem kogoś do obrony bo mam luzy... W marnej fifie żeby takiego Bale wylosować to trzeba chyba z 4000 paczek otworzyć za realną kasę Edytowane 17 listopada 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Tak, teraz tak. W FIFA sie nie losuje, tylko zarabia na kartach i kupuje zawodnikow na aukcjach - tam jest cala ekonomia... Edytowane 17 listopada 2017 przez easye Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Dlatego fifa to w 90% scam kartami i nabijanie kieszony ea szrots a 10% jakaś tam gra w stylu piłkarskim. Co do PES, mam wrażenie że po czwartkowej łatce bramkarze są jeszcze głupsi niż byli... Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Tych piłkarzy macie z samych losowań czy z kupowania skautów na aukcjach i łączenia ich w combosy? Co do bramkarzy już się wypowiadałem, takich bramek jakie teraz im wchodzą wcześniej nie widziałem. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Na scoutow trzeba sporo wydać ale masz pewniaka. Z drugiej strony ostatnio wydałem uzbierane 270k na losowania i żadnej czarnej ;/ ze złotych najlepsi Dani Alves, Matic, Kurzawa, Fellaini, Lucas więc dupy nie urywa ale easyemu się poszczescilo. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ja mam wszystko z losowań Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Zdecydowanie gorzej mi się gra po patchu, zmiany zawodników są jeszcze bardziej upośledzone, bramkarze to ulungi, 100% sytuacje dziwnym trafem nie są kończone golem. Jest gorzej a nie lepiej. Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Zmiany są dużo szybsze (nadal typowo PESowe, czyli złe, ale przynajmniej wróciły do poziomu offline), gole łatwiej wchodzą, bo bramkarze gorzej bronią (to chyba nawet logiczne...) Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 20 listopada 2017 Autor Opublikowano 20 listopada 2017 Ja tam żadnych zmian nie zauważam,nadal bramki z dystansu nie idzie strzelić, sędziowie to jakieś debile gdzie Sam na sam z bramkarzem dostajesz kose i żółta kartka XdCoś zrypali w ogóle z graniem on-line ,bo ciągle opóźnienia, granie z pierwszej piłki praktycznie nie możliwe, normalnie gra mi się jak w bagnie.Podania lecą w ogóle bezsensu , podajesz mocniej a chłop podaje typowi z całej siły 3 m dalej,Na premierę amf włączał mi się do akcji teraz nawet jak trzymam l1 to grajek biegnie i nagle się zatrzymuje i biegnie do tyłu,strasznie to upośledzone.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Gram ostatnio dużo zarówno MyClub jaki i mecze towarzyskie że znajomymi i nie mam najmniejszych problemów ze strzałami z dystansu... Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Online po patchu (w moim wypadku) dziala na 100% lepiej niż wcześniej. Przed patchem KAŻDY mecz był zlagowany, teraz dostaję prawilnie w(pipi) (no niestety, znowu czuję, że nie umiem...). Może nie jest idealnie, ale da się spokojnie grać. Karol, ten AMF to zawsze ten sam gość i przy tym samym ustawieniu co wcześniej? Cytuj
Kosmos 2 748 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 U mnie lagów nie ma, ale nadal czasem trzeba czekać około kilku minut na rywala i odechciewa się grać. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 4 Dywizja welcome Pierwszy raz odkąd gram w MyClub tak wysoko... Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 ja po raz pierwszy mam totalnie gdzies w ktorej lidze gram, bardziej licza sie dla mnie turnieje - Konami nadal nie potrafi przydzielac nagrod adekwatnie, no ale kazdy nowe losowanie, kolejne 10 tys kusi. Czy ktos moglby polecic jakis najnowszy OPF ? Ostatnio grajac z Bartezoo zorientowalem sie ze nie mam Urugwaju, a slyszalem ze niektorzy juz lige niemiecka pododawali... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 (edytowane) Tu masz bundeslige http://www.pesnewupdate.com/2017/10/pes-2018-bundesliga-patch-team-2018.html Tylko chyba online to nie będzie smigać, znaczy na pewno ale jest możliwe, że w friendly lobby się da Edytowane 23 listopada 2017 przez _Be_ Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Ściągnąłem PESa Lite, zagrałem kilka meczyków i stwierdziłem, że spróbuję szczęścia w losowaniu piłkarzy. Otworzyłem cztery "paczki" (te beckhamowe) i dwa razy wylosowałem czarną piłkę Dostałem Cristiano i Modrica. To normalne w tej grze, czy miałem mega farta? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Jest dużo łatwiej coś takiego trafić niż w FIFIE ale i tak miałeś sporo szczęścia Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 2 godziny temu, kazetwu napisał: Ściągnąłem PESa Lite, zagrałem kilka meczyków i stwierdziłem, że spróbuję szczęścia w losowaniu piłkarzy. Otworzyłem cztery "paczki" (te beckhamowe) i dwa razy wylosowałem czarną piłkę Dostałem Cristiano i Modrica. To normalne w tej grze, czy miałem mega farta? ja już miałem z 15 czarnych i nie mialem CR7 a bardzo bym chciał... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi