Opublikowano 24 listopada 20177 l 14 godzin temu, _Be_ napisał: Tu masz bundeslige http://www.pesnewupdate.com/2017/10/pes-2018-bundesliga-patch-team-2018.html Tylko chyba online to nie będzie smigać, znaczy na pewno ale jest możliwe, że w friendly lobby się da Friendly Lobby pewnie tez nie - a jakis najnowszy OF, bo widzę ze nie mam Urugwaju
Opublikowano 24 listopada 20177 l Mi wczoraj Lukaku wypadł i co to jest za dzik Mialem mecz o awans i musiałem wygrać niestety skończyło się 5:4 ale Romelu strzelił hattricka w pierwszym meczu także myślę, że to będzie owocna przyjaźń.
Opublikowano 24 listopada 20177 l https://www.pes-patch.com/2017/10/pes-2018-boc-complete-of-by-various-editors-ps4.html Sciagnalem to, dobrze jest wczesniej mimo wsyztsko usunac plik z konsoli a pozniej wszytskie dodane zdjecia, chyba tutaj jest juz wszystko... Trzeba sprawdzic Be czy mozna zagrac z kumplem bez Live Update.
Opublikowano 26 listopada 20177 l Nie mam już nerwów na tą grę, grałem z takim "mistrzem" który ciągle mnie faulował wślizgami i nic nie było, ja jego dotknąłem "pressingiem" nawet się nie wywrócił i już karny z dupy. Później z 20 setek i nie ma gola, nie mówię już o tym że od ostatniego fail patcha spierdzielone są dośrodkowania.
Opublikowano 26 listopada 20177 l Właśnie sa lepsze , byle gowniana wrzuta nie tak często zamienia sie na gola.
Opublikowano 26 listopada 20177 l No ale jak wrzuca zawodnik pokroju Perisica albo Felipe Luis a na środku pola karnego jest SAM Higuain i nie dolatuje kilka razy z rzędu ? to coś nie tak
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Po kilkuletniej przerwie od PES'a, którą "załatałem" trzema edycjami Fify, postanowiłem że zagram sobie mecz w myClubie, pomyślałem, że grając "na pałę" jak w FUT spokojnie wygram jakiś mecz z randomem. Niestety, spotkała mnie sromotna kara, przegrałem 8-0. Koleś strzelał bramkę po bramce, a moi piłkarze, oraz jakiś koślawy bramkarz stali praktycznie w miejscu, i nie mogli kompletnie nic zrobić.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l gram sobie Master League Bayernem więc posklejałem sobie wszystkie ładniejsze bramki i akcje w jeden filmik, bez nudnych replayów więc całość zajęła ok 3 minuty, wszystko na poziomie Top Player
Opublikowano 4 grudnia 20177 l http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=103015 O jezu, najwspanialszy OF na tę chwilę, jest w nim praktycznie WSZYSTKO. Coś niesamowitego
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Czy ten pes2018 lite ma komplet drużyn i normalny quick match (do grania we dwóch przy jednej konsoli)? Chcialem mieć jakąś piłkę na sporadyczne posiadowki z kumplem i kupilem pes 2016 tanio, a tu widzę, ze darmowa wersja na psn.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Lite to chyba tylko myclub czyli budowanie swojej drużyny do potyczek online i z cpu, zabawa kartami losowania i takie tam.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l http://www.pssite.com/news/59631/darmowa-wersja-pes-2018-dostepna-co-oferuje-pes-2018-lite.html 2 sekundy w google
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Czyli w zasadzie dla mnie jest to prawilna pełna wersja na potrzeby szybkich meczyków. Aż niewiarygodne nieco, po co mi teraz ta 2016 xd
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Grubo byłem pewien że to tylko myclub Edytowane 8 grudnia 20177 l przez kes
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Pytałem w sumie tez z powodu niejasnych informacji czy druzyny sa jakos okrojone i czy exhibition jest możliwy na 2 pady, a nie tylko online. 27GB sciagnie mi sie dopiero za 8h Dwie sciany od routera = 10% wydajności wifi.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l W exhibition jest chyba tylko kilka ekip, jak w demo. Barca, Inter, Liverpool, BVB, kilka południowoamerykański, Niemcy i Brazylia. Edytowane 8 grudnia 20177 l przez Aleks
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 3 godziny temu, _Red_ napisał: Pytałem w sumie tez z powodu niejasnych informacji czy druzyny sa jakos okrojone i czy exhibition jest możliwy na 2 pady, a nie tylko online. 27GB sciagnie mi sie dopiero za 8h Dwie sciany od routera = 10% wydajności wifi. Jak kupiłem ps4 to tez miałem wifi... przez 2 dni, później wolałem przez całe mieszkanie ciągnać kabel i mam teraz ideał.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 4 godziny temu, Aleks napisał: W exhibition jest chyba tylko kilka ekip, jak w demo. Barca, Inter, Liverpool, BVB, kilka południowoamerykański, Niemcy i Brazylia. Faktycznie jest kilka drużyn. Zatem to dla mnie po prostu demko, zostawię sobie fulla pes 2016.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Czy któryś z szanownym e-kolegów miałem problem ze spadającymi klatkami na PS4? Mam dziwną sytuację - w momencie rozpoczynania gry od połowy boiska albo przy wybijaniu rożnego gra traci FPS-y na krótki (ale widoczny) moment. W zasadzie później wszystko wraca do normy, ale zdarzyło mi się, że podobnie przycięło w trakcie "kotła" w polu karnym. Nie mogę niczego znaleźć w sieci - wszędzie tylko teksty o poprawie FPS na PeCetach. Próbowałem odinstalować grę. i zainstalować jeszcze raz. Nie pomogło. Odpaliłem bez patchy. Nie pomogło. Czy to może zwiastować jakiś poważniejszy problem z konsolą (dysk?). Gram z płyty - podstawowe PS4. Z góry dzięki!
Opublikowano 28 grudnia 20177 l skończyłem drugi sezon w Master Lidze Bayernem więc skleiłem wszystkie ładniejsze bramki i akcje jakie miałem, poziom Top Player czyli cpu też nieźle cisnął, pierwsza bramka moim zdaniem najładniejsza ze wszystkich więc jest pokazana z kilku ujęć reszta już normalnie bez replayów więc szybko i sprawnie idzie
Opublikowano 28 grudnia 20177 l W dniu 3.12.2017 o 11:14, pajgi napisał: Dużo goli z wrzutek i z dystansu, to nie może być PES 2018. Po patchu wchodzą takie luty, że kosmos. Pogba czy Lukaku to takie dziki z dystansu, że klękajcie narody.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Moim zdaniem wchodziły od początku, ale z tego co tu czytałem nawet po patchu W OGÓLE nie da się tak strzelić, 131334 strzałów i nic.