Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 14 minut temu, pajgi napisał: Moim zdaniem wchodziły od początku, ale z tego co tu czytałem nawet po patchu W OGÓLE nie da się tak strzelić, 131334 strzałów i nic. Hmm przed online za bardzo nie wchodziły albo obok albo bramkarz łapał a teraz przy dobrej formie to lecą bomby z 35 metrów spokojnie Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Ta gra to martwy rak, coraz dłużej trwa wyszukiwanie a jak znajdzie to jakiegoś parcha, prowadziłem 4:0 i nagle gra zwolniła i mecz abandoned, nie zaliczyło ani wyniku ani nic. Kaplica Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Rozwiązali już jakoś problem wgrywania strojów na Xboksach One czy nadal nic w tym temacie? Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Siema organizujemy turnieje online ktoś chętny. ? Ps4 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 W dniu 17.01.2018 o 18:07, krzyhu392 napisał: Rozwiązali już jakoś problem wgrywania strojów na Xboksach One czy nadal nic w tym temacie? Nie ma i nie będzie. Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Siema organizujemy turnieje online ktoś chętny. ? Ps4Gdzie? Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Kamil ustawiamy się online przez aplikację Watt aap Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Kamil ustawiamy się online przez aplikację Watt aap Wyślij mi link przez PSN. Masz mnie w znajomych Cytuj
złoty 4 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Panowie kiedy bedzie update skladow po zimowym okienku transferowym Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Panowie kiedy bedzie update skladow po zimowym okienku transferowym Ciężko przewidzieć. To Konami. Mogą zrobić kiedy im się spodoba.Może być w ten czwartek a równie dobrze dopiero z jakimś data Packiem. Cytuj
Monsaj 0 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) Witam Ja dodam coś od siebie po graniu przez ok. 4 miesiące w nowego Pes 2018 na XBOX ONE S. Nie będzie to nic nowego , ale wygadam się:) Jestem już po 30stce ( trochę już nub:)) , więc grałem wczesniej wiele razy w rozne edycje PES i Fifa ( ofline), ale raczej zawsze pes był lepszy, fifa za otoczkę, licencje itd. Ale do brzegu. Gierka wymiata (fife 2018 wyłaczyłem po godzinie) gram tylko PES 2018. Mecze realistyczne, konstruowanie akcji, strzały, podania, wszystko mi się podoba, wiadomo są niedociągniecia, ale ogólnie duzy plus. Pierwszy raz w ogóle gram online i tryb ONLINE DIVISION wciagnął mnie dość mocno. ( w my club narazie nie gram) Jakoś bardziej przemawia do mnie to , że w division online każdy ma równe szanse, tzn. może wybrać dowolną drużynę z tym samym rankingiem. Rozegrałem już sporo meczów i doszedłem z 12dywizji do 4 i próbuję zajść wyżej. Wiadomo żeby zajść wyżej trzeba brać coraz słabsze drużyny, mozna grac realami i barcami, ale utkniesz w 7 dywizji, nabijesz wysoko ranking punktowy, ale chyba nie oto chodzi, przynajmniej wedlug mnie. Moje obserwację: - Wygrać zawsze można nawet z realem , grając drużyną pokroju AEK ATENY, zależy jak grasz. - lagi niestety czasem są, często łączy z graczami z Polski, ale z Europy też. - Według mnie po straconym golu, drużyna przeciwnika dostaje lekkiego powera, ale to jest zrobione specjalnie, ma to odzwierciedlic mecz w realu, prawdziwe druzyny po stracie gola walcza, atakuja o wyrownanie. Tu też tak jest , ale jak grasz dobrze poradzisz sobie. - Ponadto, po paru wygranych meczach, też jakby konsola "pomagała" twojemu przeciwnikowi ( np. twoi gracze biegaja lekko wolniej, lub masz łabszą skutecznosc) Moim zdaniem to tez jest proba odzwierciedlenia prawdziwego meczu, zmeczenia, braku formy. Da sie przezyc, próbujesz remisowac, grasz w nastepnym meczu o zwyciestwo. Z początku grając też się frustrowałem,w 7 dywizji się kisiłem, ale troche się nauczyłem bronić, podawać i gierka naprawdę mnie zadziwia pozytywnie, każdy mecz jest inny mogę wygrać 3-1, zremisować 0-0 ai przegrywa się 6-1 czasem. Ja ogólnie polecam fajna zabawa, jeśli ktoś też gra w division online lub my club, chętnie posłucham opinii, doświadczeń , odczuć po graniu. Edytowane 6 lutego 2018 przez Monsaj Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Witam ponownie szukam chętnych na turnieje online Gramy drużynami 4* -3,5* Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Potrzebuje porady. Nie moge option file wgrac. Konsola nie widzi pendrive, tzn tylko pes, konsola jako taka widzi Patch pobrany, wypakowane do WEPS i komunikat na wstepie Image List: Load Data Not Found Mam wersje cyfrowa z psn polskiego Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 A w jakim formacie plików masz dane na pendrive? Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Fat 32. W ten drugi exFat czy jakos tak tez probowałem i ch.uj Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 O działa. Cos z pendrivem było, choc sama ps4 go widziała. Pozbede sie tych piżam wreszcie. Dzieki za odp Pajgi Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Czy w PESie liczy się tak jak w Fifie szczęście/momentum/inne (pipi), a nie umiejętności? Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Liczy sie skill. Zauwazyłem handicap w przypadku meczy z rookies, czyli ludzmi ponizej 10 meczy. Mowie o sezonach, my club, podobnie jak Futa, nigdy nie tykałem Oczywiscie wazne jest to jakie połaczenie uzyskasz. Jezeli bedziesz miał odczuwny ping (nawet minimalnie) to gra sie ciezej. Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Czy w PESie liczy się tak jak w Fifie szczęście/momentum/inne (pipi), a nie umiejętności?Musisz mieć skilla, bo oklepanym schematem meczu nie wygrasz.PES ma inną bolączkę, a mianowicie pełno graczy którzy nie grają fair i lagują połączenie. W ekstremalnych przypadkach wychodzą z meczu przy niekorzystnym dla nich wyniku i robią to tak, że mecz jakby się nie odbył wcale.Zatem w PESa najlepiej grać ze znajomymi, albo jeżeli masz PS4 to znajdziesz pełno grup na FB, wszelakie forum itp. gdzie rozgrywane są przeróżne ligi i turnieje.Ogólnie PESa polecam, bo jest nieprzewidywalny i jeżeli będziesz umiał wytrzymać nieraz to, że trafisz lagera, to bier i spróbuj.Ewentualnie na PS4 i Xbox masz wersje Lite, w której jest tylko my club.Dodam jeszcze, że cała scena PESa skupia się wokół PS4, a więc na tej platformie grać jest najlepiej. Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Kiedys tak było, ale przysiegam ze na 300 meczy nie trafił mi sie taki typ co laguje by sie mecz nie odbył. Jakis dobry tez nie jestem mam o 10 wiecej zw niz porazek, no ale na tyle spotkan powiniennem chyba sie natknac Byla promocja na cyfrowke, szkoda ze nie kupiłes Cytuj
michal 558 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 yo jak bardzo rozbudowana jest master league w 2018? jest cos na wzor rankingu krajowego/klubowego UEFA dzieki ktorym mozna uzyskac lepsza pozycje wyjsciowa (rozstawienie, automatyczny udzial w fazie grupowej danych rozgrywek)? Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 14:59, Lipa napisał: Czy w PESie liczy się tak jak w Fifie szczęście/momentum/inne (pipi), a nie umiejętności? Umiejętności oraz doświadczenie. Gracze, którzy to posiadają takie bramki strzelają. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 Umiejętności oraz doświadczenie. Gracze, którzy to posiadają takie bramki strzelają. [/url] Co za kootasowe podajesz? Bramki randomowe jakich setki wpadają . Skilla pokazuje sie podczas kreowania akcji . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi