Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) A ja nie wiem czego chce większość a czego nie. Dla mnie Konami robi dobry gameplayowo produkt, płace jej za to i tyle, nie uważam, że jest wybrakowany bo ma coś czego konkurencja nie ma a gry kupuje po to, żeby dobrze się bawić a nie mieć 80 lig z których nigdy nie skorzystam dlatego nie uważam, że koniecznie musi być taniej. Wyceniają produkt na tyle ile uważają, że jest wart jak ci się to nie podoba to nie kupujesz proste. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Cytat Wyceniają produkt na tyle ile uważają, że jest wart jak ci się to nie podoba to nie kupujesz proste. Tutaj masz rację i to od konsumentów zależy, jak sprzedaje się dany tytuł. FIFA sprzedaje się lepiej, więc sam widzisz na co jest popyt, a jeśli KONAMI pasuje kwota jaką obecnie zgarniają, ich sprawa. Myślałem, że każda firma dąży do maksymalizacji zysku. Ja tylko wyrażam swoją opinię potencjalnego klienta. Tańszy PES miałby szansę sprzedać się w większej ilości i ceną przyciągnąć część klientów konkurencji. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Gość Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 No większość osób odrzuca ten brak licencji. Co pojawi się dyskusja z znajomymi na temat PESa (tacy bardziej każualowi, grają na PS4 w fifkę i jakieś tam gierki) to jest gadka, no ale ten PES nie ma strojów nie? I ch,uj, nie pogadasz Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 oczywiscie ze jest to problem, ja wiem ze gameplay fajny ale serio zaraz tu wyjdzie wniosek ze mogliby dac dwie druzyny, jeden stadion, 249zl na premiere i super, po co wiecej, a jest edytor do mnie mega imersje podnosza oryginalna koszulki, herby, stadiony, przyspiewki kibicow itp mialem na ps2 na piracie winning eleven 6 final evolution - nie dosc ze imo najlepszy pes ery ps2 to jeszcze spiracony byl genialnie - wszystko oryginalne, muza w menu, nawet oryginalne chantsy kibicow w trakcie meczu - jezu jak to podbilalo wrazenia z grania 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Dobra, a wie ktoś, jaki jest powód braku nawet fake'owej Bundesligi albo samego Bayernu? Ilu oni klientów przez to tracą, przecież takich fanów niemieckiej ligi/niemieckich zespołów są miliony. Teraz jest lepiej, ale w którymś PESie było chyba +- 10 stadionów (w tym San Siro/Meazza jako dwa), a nie pofatygowali się nawet żeby dorobić te 10 fałszywych więcej dla urozmaicenia samej murawy. Dobrze, że przynajmniej wizerunki licencjonowanych zawodników są bardzo OK. No i dodają je w bezpłatnych DLC, czego w FIFIE nie ma. Live Update też się chwali, zawsze jakiś krok w przód. Ja jestem mega fanem piłki nożnej i gier, więc połączenie jednego z drugim mocno mnie grzeje i co roku sprawdzam obie gry, jakie by nie były. Nie mam powodu hejtować ani jednej ani drugiej, bo nikt nie każe mi wybierać. Niektórzy nie mają wystarczająco czasu na obie lub nie chcą podwójnie płacić, bo wystarcza im jedna. I wtedy mają znaczenie cechy obu serii. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Bundesligi jako ligi nie mogą mieć bo licencję ma ea, mogą mieć tylko na pojedyńcze zespoły. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 az taka licencje ekskluzywna ma ea ze nie moga zrobic fakowych zespolow by gracze wyedytowali? Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 A była kiedykolwiek w PESie Bundesliga, choćby fake'owa? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Najgorsze, że fifa dostanie licencje na wszystko może poza pucharami pozaeuropejskimi. Zrobią jak zwyklę gu*niany, oskryptowany gameplay, a ludzie kupią. I tak raczysko trzyma się dalej. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 a czemu sport interactive ma taka gigantyczna licencje w managerze? tyle hajsu rzucaja? Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Może licencja na składy to jedno, a na wizerunek klubowy drugie. Bo na pewno nie z lenistwa, skoro jest portugalska i drugie ligi. Fałszywa Bundesliga z fałszywymi zawodnikami to jednak przegięcie trochę. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Bhatti mówi, że z powodu wygaśnięcia umowy na LM PES nie straci licencji na kluby. Żebyśmy się zrozumieli, to nie znaczy, że nie straci tych licencji Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Czy mogę prosić o namiary na najnowszy/"najlepszy" OF? Cytuj
Gość Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Na jaką platformę? Jak na PS4 i nie przeszkadza ci brak Bundesligi (poza tym wszystkie stroje i loga) to poczekaj, wrzucę na jakiegoś hosta. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Krzyhu a masz Urugwaj? Bo mi brakuje tej repry a tak to wsio mam również z bundesligą. Cytuj
Gość Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) OsciBosci@ OF dedykowany PS4, ale działa też na PC. Jakościowo (wykonanie) zdecydowanie najlepszy. Pobierz i wrzuć na pendrive folder WEPES. Reszta roboty w grze. https://mega.nz/#F!yXYwlCDR!66L3DiWOyuhGB2Bx9Xd3Ow Nawet jeśli wgrasz OF dodający Bundesligę, stroje dla niej tylko stąd: http://peswdownloads.blogspot.co.uk/p/peu-league-add-on.html _Be_@ Niestety nie... Też mi brakuje strojów tej repry. Może KONAMI ogarnie z okazji MŚ. Jakiś czas temu chciałem sam sobie zrobić Bayern (bo to jednak top level), transferując wszystkich zawodników. Domyślałem się, że 100% składu nie będzie, ale jednak wielu brakuje w grze, a nie przepadam za zawodnikami ze skillsami ustalanymi przez zwykłych użytkowników/fanów. Tylko oryginał pod tym względem. Znalazłem tylko domowe: http://download1494.mediafire.com/b2s4q75h6s6g/x92vjuqdv2nphn9/World+Cup+Kits+2018+vol+1.0.rar Edytowane 4 maja 2018 przez Gość Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 A sama Bundeslige to od kogo najlepiej? Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Tu masz bardzo dobry OF. Czesto aktualizowanyhttp://www.pesgaming.com/showthread.php?s=7693d1159601a97c3d5e66e6afa686aa&t=103015&page=18 Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) _Be_@ W powyższym OF są stroje dla Urugwaju : https://mega.nz/#F!GHIW1YAL!VA2c1P7l1h705tPvT4xysA Wgrałem, sprawdziłem, są OK. Edytowane 5 maja 2018 przez Gość Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 21 godzin temu, krzyhu923 napisał: Jakiś czas temu chciałem sam sobie zrobić Bayern (bo to jednak top level), transferując wszystkich zawodników. Ale tam dużo w Bayernie nie brakuje, kogo nie ma? Riberego i Rafinhy? Dzięki za ten OF Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Daj źródło pliku jak możesz. W sensie link do grupy, forum które to robi. Sprawdze co tam jest z ciekawości. _Be_@ W powyższym OF są stroje dla Urugwaju :https://mega.nz/#F!GHIW1YAL!VA2c1P7l1h705tPvT4xysA Wgrałem, sprawdziłem, są OK. Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) 44 minuty temu, _Be_ napisał: Ale tam dużo w Bayernie nie brakuje, kogo nie ma? Riberego i Rafinhy? Dzięki za ten OF Ribery, Rafinha, Bernat, Sandro Wagner, Ulreich (chyba), Starke, Dorsch, Coman. Pomyślę, może wezmę dla nich statsy z PES 2017. 34 minuty temu, kamilradom1910 napisał: Daj źródło pliku jak możesz. W sensie link do grupy, forum które to robi. Sprawdze co tam jest z ciekawości. Te stroje Urugwaju to z twojego OF - tego który podałeś wyżej. Edytowane 5 maja 2018 przez Gość Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Te stroje Urugwaju to z twojego OF - tego który podałeś wyżej. No tam wszystko jest tylko Legii nie ma jedynie bo dali cos innego i myslalem ze w Twoim znajde dlatego zapytałem.Ogolnie to slabo ze muraw, siatek w bramkach ,band reklamowych i scoreboardów nie mozna wgrywać jak kiedys na xbox 360. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi