Wredny 9 580 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Fajna kompilacja dla fanów Cristiano (już w barwach Juve): Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Uwielbiam silnik odpowiadający za fizykę w tej grze, kolizje to coś pięknego Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Nom, pamiętam jakie wrażenie wywarło to na mnie w PES 2014. A co to będzie w 2019... Z przyjemnością oglądam meczyki na YouTube i wygląda to kapitalnie - każde przyjęcie piłki, zwód, potknięcie się... Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 no ale wali klocka przy tej cieszynce trzeba przyznac 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Nie? Śmieszne, że nawet taką cieszynkę musieli zmienić - serio? Aż takie wtyki ma EA, że poszli do Cristiano i zaproponowali mu kasę za wyłączność pozycji wyprostowanej only in FIFA? "I będziesz się garbił w PESie po stokroć, a pozycja Twa sugerować walenie klocka będzie"... Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Dalczego w 2018 nie ma Balbueny w Corinthians (WHU) i Arthura z Gremio (Barca)? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 w konami nikogo nie interesuja sklady druzyn Cytuj
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Dlatego sam sobie porobiłem transfery. Jeszcze trochę pogram w 2018, więc warto było. Ale brak tych dwóch w grze to już przesada. Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Zacząłem sobie sezon Premier League po zrobieniu transferów i niestety, chociaż miałem nadzieję, że tym razem wskoczę na wyższy poziom i będzie się fajnie pykało na SuperStar… Nie. To jest fakt, że w tej grze nie da się grać i wygrywać na tym poziomie czegoś więcej niż pojedynczych meczów. Szkoda, bo Top Player jest z kolei za łatwy, a gameplay w tej grze jest jak narkotyk. Mam nadzieję, że w 2019 będzie pod tym względem lepszy balans. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 21 minut temu, krzyhu923 napisał: Zacząłem sobie sezon Premier League po zrobieniu transferów i niestety, chociaż miałem nadzieję, że tym razem wskoczę na wyższy poziom i będzie się fajnie pykało na SuperStar… Nie. To jest fakt, że w tej grze nie da się grać i wygrywać na tym poziomie czegoś więcej niż pojedynczych meczów. Szkoda, bo Top Player jest z kolei za łatwy, a gameplay w tej grze jest jak narkotyk. Mam nadzieję, że w 2019 będzie pod tym względem lepszy balans. Co za bzdury, jestes zwyczajnie za słaby . Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 (edytowane) Chciałbym to widzieć, jak napyerdalasz ligę angielską Chelsea od A-Z i bez powtarzania meczów ją wygrywasz. Może Barceloną da się wygrać hiszpańską, nie wiem, nie grałem. Edytowane 11 sierpnia 2018 przez Gość Cytuj
Kropa___ 0 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 W dniu 11.08.2018 o 23:37, krzyhu923 napisał: Zacząłem sobie sezon Premier League po zrobieniu transferów i niestety, chociaż miałem nadzieję, że tym razem wskoczę na wyższy poziom i będzie się fajnie pykało na SuperStar… Nie. To jest fakt, że w tej grze nie da się grać i wygrywać na tym poziomie czegoś więcej niż pojedynczych meczów. Szkoda, bo Top Player jest z kolei za łatwy, a gameplay w tej grze jest jak narkotyk. Mam nadzieję, że w 2019 będzie pod tym względem lepszy balans. Mam podobnie z tymi poziomami. Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 master league na poziomie legend to istna szkola zycia. Kombinuje z ustawieniem, zmniejszaniem suwakow agresji zarowno w defensywie i ofensywie (zauwazylem, ze jak jak pressuje rywala to ta gnida gra jeszcze szybciej i dokladniej ) i staranie z odpowiednim wyciskaniem z druzyny mietnot jaka otrzymuje sie na poczatku sezonu mozliwego maximum. Na poczatku przeciwnik walil mnie na tym, ze puszczali pilke z ok. polowy boiska na skrzydla idzie centra i bach jeden gol w plecy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi