Wygnaniec 1 675 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 ta gra to s(pipi)ina, grałem z jakimś arabskim ścierwem i miałem 15 strzałow na bramkę, on miał na bramce chyba kogos kupionego za realną kasę bo bronił wszystko co się da, strzelil 2 gole z dupy co nawet nie powinno dolecieć jakimś zawodniktem i wygrał No wkur.wiaja te ledwo lecace pilki, ktore okazuja sie nie do obrony. Do tej pory bramkarze to jedyna powazna wada tej gry, z mniejszych to oczywiscie cutscenki, replaye i zamulone loadingi. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 To że różnice są to już wiemy, ale prosimy o konkrety. Dla mnie dwie rozne gry, szybszy gameplay, drybling napastnikiem nie jest juz tak przykokszony jak w demie, nie ma juz tak duzo czasu na rozgrywanie , naprawiona gra obroncow (w demie za latwo minac obronce) , mniej bilarda po roznych w polu karnym, napastnika juz da sie dogonic po luju z polowy trojkatem. Moim zdaniem jest zaje,biscie jedyne czego troche szkoda to tego tempa, fajne bylo ze mogles sobie spokojnie pilke przyjac i pomyslec gdzie zagra, bylo tez wiecej miejsca imo na boisku. Dla mnie demo tak sie rozni od fulla ze nawet do tej pory go nie kasowalem zeby sobie miec :D To znaczy że pełna wersja różni się gameplayem od dema, tak samo od ostatniego patcha z czwartku też coś pozmieniali. Z kumplem jak wspominalem gram marsylia i zauwazylem ze po patchu juz nie jest mi tak latwo sie zastawic Gomisem przy wykopie od bramki. Az mnie to zdziwlilo , nie wiem czy im statystyki pozmieniali troche czy chodzi o zmiane w gameplayu No i to mi chodziło, dzięki Kabi. I z tego co piszesz większość rzeczy które w demie mnie akurat irytowały to poprawili. Interesuje mnie głównie gra offline więc z tym tempem chyba poprawię sytuację suwakami i po prostu je obniże? Niestety tutaj ci nie powiem bo nie bawilem sie suwakami ot przyjalem na klate co dalo konami :) Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Hmm miesiąc grania za mną a bugami pare poprzednich części mozna by było obdzielić jakiś patch majstrują ?? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Z tego co wiem to tak Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Pany, krótka piłka - PES czy Fifa w tym roku do kanapowego grania z bratem + 2,3 meczyki online? Było grane od Pes3 do Pes 2009, później przesiadka na FIFA 10-14, później jakieś 2 lata przerwy w graniu. Grałem w obie demówki i bardziej podobał mi się PES - jak jednak sprawa wygląda z pełnymi wersjami? Edytowane 11 października 2017 przez Cedric Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Zapytajmy Kobika :DA właśnie - gdzie ten nicpoń? Coś cisza w temacie Chyba się chłopak na FIFĘ przerzucil :D Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Tam przynajmniej coś wygrywa xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Gram w obie. Nie mam przesytu. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Dopóki nie naprawią bugów i zmiany zawodników to pier.... myclub i gram w ML Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Panowie a jak wy gracie z tą zmianą kursora ? Assisted, Semi Asisted czy Fixed ? czy w ogóle wyłączone ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 No ja też zawsze ale w tej edycji muszą to poprawić i narazie gram na full Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Czy to jest najnowszy i najlepszy Option File: http://www.mediafire.com/file/1227100ge82m4z1/FBNZ+OptionFile+2018+Version+1.5+ALL+IN+ONE.rar ? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) przylaczam sie do pytania. Edytowane 12 października 2017 przez easye Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Dobra, instaluję tego + uaktualnienie: http://www.pesnewupdate.com/2017/09/pes-2018-ps4-fbnz-option-file-by-cristiano92-new-season.html Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Ktoś coś ciekawego upolował w Best of September ?? ja dzisiaj bramkarza Tatarusanu ale od razu poleciał na trenera bo mam Buffona na wysokim levelu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Jak to jest z tymi Live Update? Jak gram z Option File, to mam to mieć włączone, czy nie? Cytuj
Gość Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Raczej wyłączone, bo pomieszają ci się utworzone drużyny, np. Bundesliga. Ja Bundesligę olewam, bo wolę cotygodniowe aktualizacje składów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Bundesliga mi się pomieszała, ale ją wyedytowałem i gram na włączonych update'ach. Czyżby Game Speed -1 to szybkość z dema? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Wygrałem ten turniej z 3 piłkami i wylosowałem Aubumeyanga Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 A ja 4 sezon Venezia w ML. Najwiekszy sukces jak narazie zwyciestwo serie a i ligi europy bo przegralem w grupie LM z realem i psg. Ale kur.fa teraz to mam budzet w skladzie na ataku trio Reus sw Robert Lewandowski i Martial, w pomocy Krycha, Marco Asensio i jade z (pipi)mi. Bedzie historyczny sukces klubu z Wenecji i wygranie LM , i dzieki komu, dzikei trenerowi Wiktorowi, a jeszcze 2 sezony temu mowili ze zawariowal 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ktoś coś ciekawego upolował w Best of September ?? ja dzisiaj bramkarza Tatarusanu ale od razu poleciał na trenera bo mam Buffona na wysokim levelu. ze złotej wpadł mi Balotelli, i wkońcu trafiłem w czarną a tam Jose Callejon niby spoko ale z czarnej to chciałem coś więcej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Czas gry online jest za krotki. Lacznie pare minut wiecej powinno byc. Doliczanie czasu to juz w ogole nie tetowane. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Online masz 10min zdajsie czyli totalna klasyka czasu w kazdej pilce konsolowej od stu lat, ile ty bys chcial? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi