masta_g 63 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Po kilku latach przerwy wróciłem do jedynej słusznej serii xD Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 a ten myclub spoko? podobne do starej master league? sa tam realne szanse na jakies gwiazdy w druzynie? czy trzeba grac 100 godzin tygodniowo zeby kupic takich neuerow, lewandowskich itd? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ten myclub to odpowiednik chyba ultimate team z fify a nie ML Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Panowie ten coop jest za(pipi)iaszczy, proponuję zalozyc nowy kanał z ustawkami klanowymi;) Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 16 września 2017 Autor Opublikowano 16 września 2017 a ten myclub spoko? podobne do starej master league? sa tam realne szanse na jakies gwiazdy w druzynie? czy trzeba grac 100 godzin tygodniowo zeby kupic takich neuerow, lewandowskich itd? Wszystko zależy od szczęścia,a dropy są o wiele większe niż w jakimś Ultimate team.W Pesie o wiele łatwiej buduję sie dobry skład,co chwilę konami rzuca jakieś promocje czy puchary,nowe losowania piłek. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 a ten myclub spoko? podobne do starej master league? sa tam realne szanse na jakies gwiazdy w druzynie? czy trzeba grac 100 godzin tygodniowo zeby kupic takich neuerow, lewandowskich itd? Kupić można, ale kosztuje to maaaasę punktów. Piłkarzy zdobywa się głównie poprzez losowanie i podczas tygodniowych eventów szansę na zdobycie gwiazdy w ten sposób są duże. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 mega sklad mozna zbudowac dosc szybko ale mega sklad sporo kosztuje i skazuje nas na gre z innymi przekoksowanymi teamami, a od zawsze uwazam, ze wisienka na torcie pesa jest gra srednimi teamami bo tylko wtedy widac wszytkie nuanse gameplayu, gra topowymi druzynami w kazdym pesie byla uposledzona 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Przekonwertowalem Grizmana na trenera czy huy wie co i po hipku xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Mi wypadł Messi i jakieś ogórki, napie.rdalam jest Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Moze wreszcie bys ze mna jakis mecz wygral Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 no jak lucek zaslonil ekran to udalo ci sie jedną bramką wygrac także nie kozacz, kupiłeś tego nowego? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ficuś a ty miałeś nie kupować Pesa?, jak masz to zaopraszam na spara Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No nie kupilem i nie zamierzam na razie Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Pajgi ale na pc master race w krakowie chetnie zagram, tylko nie na padach jak zwierzeta tylko prawilnie na klawiaturze dzielonej na dwoch xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Czy pełna wersja bardzo się różni od dema? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Kabanis pisał ze 2 strony wczesniej, że poprawiono niedoróbki. Ja dziś jeszcze 2 meczyki odpałiłem i biorę PESa. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Czy pełna wersja bardzo się różni od dema? tak Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No bardzo to raczej nie. Jak pisano sa rozne odczucia, imo troszke wolniej jest. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Jeden (pipi)itny minus. Jak nie uzyjesz wslizgu to w meczu jest zero fauli. Nie mialem absolutnie zadnego faulu z jednej i z drugiej strony jesli nie poleciała ewidentna kosa. Do poprawki w huy. W mc jest jakis pucharek, no spoko ze ostrzega ze losuje typa jakiegokolwiek ale trafiam swoim 2 gwiazdkowym sciepem na typa z plejada gwiaz gdzie nie masz szans nawet pilki wyprowadzic. Pozniej zaczal sie bawic w obronie to pilki nie odbierzesz. Mozesz biegac jak poyebany w czterdziestu zawodnikow. Ale to juz akurat super wyszukiwanie wedlug Konami. W ogole powinno losowac typow co kupuja coinsy i ci co je wypracowuja w meczu. I generalnie te mikroplatnosci zabijaja caly system. Wyyebac to w ogole ale rozumiem, janusze gejmingu by umarli. Edytowane 16 września 2017 przez II KoBik II Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ja tam karnego dzis zrobiłem po klepniwciu x. Ale fakt, za mało twgo tyle ze nie jest to duzy mimus. Gorzej ze nic z za pola kanrengo nie siedzi, to jest zle Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 pogralem wczoraj, na 2 wolne, 2 gole... bramkarzem xD Kwik xd Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ja tam karnego dzis zrobiłem po klepniwciu x. Ale fakt, za mało twgo tyle ze nie jest to duzy mimus. Gorzej ze nic z za pola kanrengo nie siedzi, to jest zle A mi z kolei, siedziało zza pola. 5 meczów i w 4 bramka zza pola, w dodatku 2 razy rykoszet. Te rykoszety też trochę plaga, bo też tak straciłem bramkę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Pobawiłem się trochę game planem. Ustawiłem tiki takę w ataku i cofanie defensywy. Jest dużo łatwiej. Na Ronaldo czy Lewego wystarczy marking założyć i przeciętny janusz sobie nie radzi. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Usiadłem dzisiaj rano na 2 meczyki, skończyłem grać 20 minut temu. Gra się naprawdę przyjemnie, spora różnica w grze i kreowaniu sytuacji w stosunku do FIFY. Mój największy mankament to problem z wykorzystywaniem sytuacji 1vs1, znacznie łatwiej jest mi strzelić gola przy asyście obrońcy obok mnie niż w sytuacji gdy jestem sam z bramkarzem, nie wiem z czego to wynika ale naprawdę często bramkarze bronią takie sytuacje. Z obroną problemy miałem na samym początku, teraz jest już lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi