Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ja tam karnego dzis zrobiłem po klepniwciu x. Ale fakt, za mało twgo tyle ze nie jest to duzy mimus. Gorzej ze nic z za pola kanrengo nie siedzi, to jest zleA mi z kolei, siedziało zza pola. 5 meczów i w 4 bramka zza pola, w dodatku 2 razy rykoszet. Te rykoszety też trochę plaga, bo też tak straciłem bramkę.online czy na cpu? Bo jesli z cpu to dopiero od top player bronia wszystko Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Cpu, w online się nie bawiłem. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 To jak mowie, ponizej top player wchodza. Jak dla mnie pes 18 ma 3 wady - brak matchmakingu w dywizjach. Czyli jak wezmiecie no CSK o wyskoczy Real to nie fajnie - bezuzyteczne strzaly z daleka - mala ale zawsze wada czyli mało fauli Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No bardzo to raczej nie. Jak pisano sa rozne odczucia, imo troszke wolniej jest.W fullu jest wolniej? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Faktycznie te strzały zdalsza już mało efektywne,co do fauli to Konami ju o tym wie, ma wyjść latka,full jest bliski prędkości do 17,a było tak pięknie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Czy pełna wersja bardzo się różni od dema? Nie bardzo. Czy pełna wersja bardzo się różni od dema?tak kek może na pc Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Zreszta co by nie bylo Pajgi pisze o weazeniach z gry bylo nie bylo na inna platforme. Takze no. Wpjtas skad wiesz, ze "konami o tym wie"? Edytowane 16 września 2017 przez Szakalek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Dla mnie tempo w ogole nie przypomina 17, którą jak widzę to mi sie zbiera na pawia. Nie chce mi sie teraz odpalać dema i fulla żeby to porównywać (chociaz mogłbym demo na xboxie odpalić i fulla równolegle na ps4 i przełaczać się żeby zobaczyć czy są róznice tempa - ale no jak mówie jestem zbyt leniwy żeby to robić a udowadnianie racji w internecie mnie nie podnieca) ale nagrałem sie z ziomeczkami w Berlinie całkiem sporo w demo, które super mi się spodobało a full ma dokładnie takie same czucie boiska oraz wydaje mi się, że tempo nie jest podkręcone bo demo ogólnie wydawało mi się jakieś wolne ot w sam raz. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Zgadzam sie. Mi sie nawet ciut wolniej niz w demie wydaje, ale to na granicy placebo wiec sie nie upieram. Na pewno nie jakos szybciej. Zreszta gracze dziwnie to odbieraja. W temacie Fify 70 proc narzeka ze szybko, kilku ludzi pisze ze wcale nie szybciej niz w 17 (imo znacznie) Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Mam nadzieje ze zaraz ktos wrzuci jakies porownanie na youtube bo nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek moze miec wrazenie tempa w fullu wolniejszego od dema xd Edytowane 16 września 2017 przez kanabis Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 A jak to chcesz porownac? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Jak nie bitki co lepsze to zawsze temat tempa na raz dwa trzy w pesiku musi byc :f Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Jest trochę wolnieasjsza od 17, ale demko było wolniejsze :d Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Moje wrażenia po ograniu dema z CPU, może jutro albo w pon uda się pograć z kumplem. Zaznaczę, że od wersji 2009 ( przejście z PC na PS3 w tamtym czasie) grywam w Fife: PLUSY - w końcu awodnicy reagują na moje komendy tak jak bym oczekiwał !! można fajnie minąć przeciwnika balansem ciała albo sprintem wciśniętym w odpowiednim momencie - w końcu istnieje gra ciałem, a nie "animacja potknięcia" i strata piłki - feeling przy walce o górne piłki dużo lepszy niż w poprzednich edycjach - rozgrywanie piłki w środku pola daje mnóstwo frajdy !! - wrażenie większego boiska i przez to więcej czasu na rozegranie akcji, nie ma dzikiego pressingu jak w Fifie - świetne animacje - nieprzewidywalność - nie mam wrażenia, że większość meczy wygląda podobnie - obrona !! - w fifie od edycji 12 uzywam odbioru poprzez niskie ustawianie sie na nogach i odbior w odpowiednim momencie + nie uzywam prawie w ogole pressingu drugim graczem, wiec czuje sie jak ryba w wodzie pod tym katem :) Nie czuje zeby obrona robila mi jakies luki albo byl chaos. Tak jak ktos tu wczesniej bardzo szczegolowo tlumaczyl - ustawienie sie nisko na nogach z L2/LT, czytanie gry, nie uzywanie za duzo pressingu drugim graczem i gra obronna wyglada calkiem niezle :) MINUSY / OBAWY - grafika przy kamerze meczowej na X One/ PS4 - przepraszam, ale nikt mi nie wmowi ze te "ząbki" w czasie gry to cos czego bysmy czekiwali w 2017 :D Na powtorkach opad szczeny, ale domyslna kamera meczowa nie zachywca. - matchmaking - gdybym kupil PESa to bym glownie grywal mecze rankingowe i obawiam, sie ze grajac 5* gralbym wiekszosc czasu z Realem. Chyba ze tworzycie jakas grupe/spolecznosc i tam gracie towarzyskie. Kolejna rzecz to czas oczekiwania na rywala plus mozliwosc ustawiania skladu przez 2 min (vs 30 s w fifie). - wolne - z tego co piszecie to nadal wpada z nich bardzo duzo goli - stamina - czy to normalne ze najlepsi zawodnicy w grze po 30 minutach maja 50% staminy? Jak to wplywa na rozgrywke? Zaznaczam, ze nie uzywam pressingu drugim graczem prawie w ogole. - strzały z daleka - ustawilem strzal na Advanced i zza 20-22 metra to za duzo nie strzelilem. WIdze opinie innych ze "nie oplaca sie strzelac z daleka" - bramkarze - generalnie poprawieni ale czy nie dzialaja troche na zasadzie sweet spota z battlefielda? Ze najlepiej strzelac z 10 - 20 metra bo inaczej zachowuja sie jak spiderman? Tak czy inaczej ten PES naprawde daje rade :) Gdybym mial wiecej czasu na granie kanapowe przy browarze to na pewno bym go kupil :) A tak to musze bardziej patrzec pod katem grania onlinem wieczorem. Edytowane 16 września 2017 przez falcon87pl Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 16 września 2017 Autor Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Moze mi ktos wytlumaczyc jak te dauny to robia? Czyzby konami naprawilo,po tylu latach te ucieczki bez konsekwencji tych pajacy? zaliczylo mi wygrana,ze chlop uciekl,jedak kominikat pokazuje,ze siadla psycha typowi. Oczywiscie w sekudne polaczenie sie zesulo... Edytowane 16 września 2017 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Wszystko OK (dla ogółu, dla mnie nie OK, ale nie chce mi się rozwijać), ale grafika w tej grze to jakaś porażka. Tunel jest super, powtórki mogą być, ale już widok z kamery meczowej, a szczególnie prześwietlony obraz i większość muraw... No nie podoba mi się to. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Jest trochę wolnieasjsza od 17, ale demko było wolniejsze :D Demo to były muchy w smole i musiałem grać na +1, które jak dla mnie było odpowiednikiem fulla 17. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No demo było wolne i było spoko, mi się tam podobało. Jak 2017 odpaliłem to jakbym robotami jakimiś grał, tak zapier,dalają. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No graficznie podczas rozgrywki Fifa wygląda znacznie lepiej, Pro Evo jest, możnaby powiedzieć, brzydkie. Za to powtórki i animacje są bardzo ładne. Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Czyli Szakalek z Bluberem grali w szybszą wersję dema niż reszta. Za dużo setek godzin w 2017 straciłem, żeby mi tu takie farmazony wypisywać... Co do grafiki, to fakt jest bez szału nawet na full ustawieniach wygląda jak śnięta ryba. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Widzieliscie? :) https://mobile.twitter.com/PlayStationEU/status/908706999289778176/video/1 Fajne, gimby nie pamietajo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi