Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie ma lepszej, ale zapowiadana zmiana responsywności zawodników w FIFA powoduje, że zaczynam zerkać za płot.

Tylko co do tego o czym pisałem, to są opinie redaktorów Eurogamera po ograniu demka, a nie obietnice Konami.

Opublikowano

Jak kupię PES a, to raczej FIFA już nie.

Mnie mimo wszystko napawa, że będą te publiczne testy, bo to może oznaczać, że Konami czuje się dosyć pewne. Jak beta okaże się klapą, to część klientów odpadnie im jeszcze przed premierą.

Opublikowano

ja mam ciagle stracha przed tymi wysigowcami (a seria lubi czesto dawac odslony gdzie szybcy pilkarze sa OP), jeszcze bolt w preoderze, zeby to nie oznaczalo patologii w ML na starcie w online ;(

Opublikowano (edytowane)

Oby tylko granie online poprawili a bede naprawdę za tym aby przejść z serii FIFA na PES. Ostatnio niby coś poprawili w multi ale i tak grało się niezbyt przyjemnie. Określili się czy w becie będzie możliwość pogrania online??

Edytowane przez Frredy
Opublikowano

Oglądałem jakiś filmik Sepa na youtube i z tego co mówił wynika, że będzie beta i demo. Beta ma być od 20 lipca i trwać 11 dni.

Online musi być w becie, inaczej jaki byłby sens tej bety?

Opublikowano

kiedys tez z tego co pamietam byla juz beta online przy jakiejs czesci

niby sie ciesze na bete ale jak zawsze pewnie gameplay bedzie calkowicie inny niz w fullu

Opublikowano

Na youtube są filmiki z PC i wygląda na to, że faktycznie tym razem wersja na komputery nie będzie gorsza.

Opublikowano (edytowane)

o 11:30 włączą serwery, mają obsuwę ;p

beta do pobrania w naszym Store w zakładce free to play

z tego co piszą to nie można w becie invitować do gry, tylko gra z randomami

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

Online Co-op tak jak by nie mogli po prostu dać 1 vs 1. Oby mnie to nie zniechęciło do zakupu bo online to jednak w takiej piłeczce podstawa.

Przecież masz quick match

Opublikowano

no no całkiem mi się podoba ta beta ;) bo lagów jakby nie czuć, można spokojnie przeprowadzać dryblingi jakich bym nawet nie próbował w 2017, znacznie płynniejsze poruszanie się i kręcenie kółek to już nie wykręcanie jak ciężarówką :p podania trzeba bardziej dopieszczać bo dużo nie dochodzi..jakieś zastawianie się się z piłką zauważyłem, ciekawe ;) no nic gram dalej na razie jest przyjemnie, na Polaków już wpadam :>

1vs1 odlagowane i fajne kocury w becie są (Griezi, Mbappe, Dembele)

patrzę teraz 3vs3