Gość Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Jak się wychodzi na prowadzenie w pierwszych minutach, to często ten czas wydaje się za długi. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 W fifie jest 2x6min jeśli się nie mylę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ja gram offline 15 minut, bo kurde to jest pierwsza gra piłkarska chyba od PESa 6, w której chcę dopieszczać każde zagranie i cieszę się z każdej strzelonej bramki. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 i jak tu nie kochać tej gry zaraz 3ci raz podchodzę do tego finału online comp. za które jest 3x special agent. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Przecież ktoś tu pisał, że testował strzały sprzed pola karnego i przez pół godziny w treningu nie wpadł mu ani jeden. Napewno grasz w 2018? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Przecież ktoś tu pisał, że testował strzały sprzed pola karnego i przez pół godziny w treningu nie wpadł mu ani jeden. Napewno grasz w 2018? ON GRAŁ NA MANUALU Cytuj
Gość Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ten co grał na manualu chyba miał problem z wrzutkami. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ja gram offline 15 minut, bo kurde to jest pierwsza gra piłkarska chyba od PESa 6, w której chcę dopieszczać każde zagranie i cieszę się z każdej strzelonej bramki. Przeciez pisales, ze twoj pierwszy pes od czasow pes6 xdd Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Po 10 latach (pipi)enie fanatyków ciągle tego samego w końcu sie doczekałem. "King is Back!". Matko bosko - arcymiodny jest ten PES, tu nawet bramki nie musisz strzelić, wystarczą 2 dobre podania, ładne zgranie do kolegi, 1 niestandardowa akcje i juz masz banana na ryju. Jak zwykle musze sie przestawic, ale juz wiem, ze najbliższe miesiące spędzę po raz pierwszy od dawna z kopanka od Konami! Wykonanie zawodników, ich animacje, feeeling gały, wszystko na najwyższym poziomie! Gdyby jeszcze Konami ogarnęło online, by wyszukiwanie nie trwalo 5 minut to w ogole bylbym wniebowzięty. Jasne, mozna powiedziec, ze w tym roku Konami mialo latwiej, to co EA wypuscilo na rynek, to profanacja ich wizji ostatnich lat, ale mimo tego Konami zrobiło niesamowity krok na przód - teraz tylko modlić się, by nadchodzącymi patchami nic nie zepsuli ! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Pocisniesz troche online to zrobisz edit posta. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ja gram tylko online Kobik. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Ja gram offline 15 minut, bo kurde to jest pierwsza gra piłkarska chyba od PESa 6, w której chcę dopieszczać każde zagranie i cieszę się z każdej strzelonej bramki.Przeciez pisales, ze twoj pierwszy pes od czasow pes6 xdd No to prawda i jak to się ma do tego posta? W FIFY wcześniej grałem (ostatnia 13). Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Easye, Ty tak serio? Kojarzę, że właśnie zawsze w fifę grałeś. Spróbuj ustawić sobie wyszukiwanie przeciwnika na mnimalnie 2 poziom w opcjach połączenia. Lagów tam nie miałem, a trochę szybciej zaczęło wyszukiwać. Edytowane 13 października 2017 przez Kosmos 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 A kto organizował jedyny turniej PESa na forum z człowiekiem Manual? ¬¬ Spróbuję, dzięki - szykuj się na Friendly mecze! Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Zapraszam do sparingów na PC -_- Tymczasem przekroczyłem barierę 900 ratingu w MC, 1 liga tuż, tuż. Zobaczymy kiedy się zacznie spadek formy... Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Kur.wa nie da się w mc przed ekranem meczowym w kafelkowanie menu podejrzeć formy piłkarzy ? Tylko dopiero w game plan, gdy mamy już wybranego przeciwnika i nie da się cofnąć? No bo po co trzymać w składzie i na ławie zawodników bez formy. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 No właśnie o to chodzi. Ma to swoje uzasadnienie, w moim przekonaniu słuszne. Oczywiście mowa o czasie kiedy Konami aktualizuje formę tygodniową, teraz jest przerwa reprezentacyjna, więc trzeba się opierać na zawodnikach, którzy mają tendencję do dobrej formy. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Przy drugim podejściu 6 dywizja pękła :) Tylko ta bierność na przelatującą piłkę po bucie dobija momentami. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Easye, Ty tak serio? Kojarzę, że właśnie zawsze w fifę grałeś. Spróbuj ustawić sobie wyszukiwanie przeciwnika na mnimalnie 2 poziom w opcjach połączenia. Lagów tam nie miałem, a trochę szybciej zaczęło wyszukiwać. W ogóle nie mogę znaleźć tego w opcjach. Jedynie przed meczem mi się wyświetla w dywizjach, a co z MyClub i turniejami? Bo tam jest najgorzej... Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Tego nie ma w ustawieniach w menu gry tylko właśnie tuż przed meczem wlasnie w myclub w filtrach szukania rywala. Turniejów nie grałem wiec nie wiem czy tam to jest, ale w mc na pewno. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Mi przeszkadza brak odgwizdywania rąk w grze, powinni to jakoś dodać, w tym gównie pt fifa mogli to tutaj tymbardziej Cytuj
KarolJanuszGejmingu 475 Opublikowano 14 października 2017 Autor Opublikowano 14 października 2017 (edytowane) Rąk? Tutaj w tej grze nie ma arbitra,możesz chłopa zabić a sędzia puszcza gre ,pod tym względem pes jest strasznie upośledzony i te skipowanie twoich celebracjach po golu,tyle razy się konami tym chwaliło a chłopy i tak przełączają ,5 sekund życia im szkoda. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 października 2017 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Tak, odgwizdywanie zagrań ręką (na które gracz nie ma absolutnie żadnego wpływu) genialnie podkręciłoby grywalność online... O co chodzi z tym puszczaniem przewinień? W 2018 raczej nie spotykam się z sytuacją, żeby gracze ryzykowali wślizg od tylca, bo to prawie zawsze oznacza faul. Chyba w 2016 koszenie było prawdziwą plagą, ale tutaj na prawie 150 meczów online nie przypominam sobie takiej ordynarnej, bezkarnej kosy. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Grałem z 2 nowotworami, ja miałem z 20 okazji a oni po jednej i gol, rak rakiem pogania, taka (pipi)e jakbym spotkal na zywo to bym zabił i nasral do mordy 1 Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Zaczalem grac Napoli, chyba jedna z bardziej zbalansowanych druzyn, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi