Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=U-zO5hKz4cI Już tego lata na PS4 i PS Vita zagości fenomen z PC - gra Undertale. Dostępna będzie również w boxie i edycji kolekcjonerskiej. Jaram się, bo grałem może z 10 minut, ale widziałem potencjał (muzyka!) i już nie mogę się doczekać, kiedy przejdę na konsoli. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 wreszcie ogram na Vicie szkoda, że od kilku lat Sony zapowiada gierki na tę platformę tak jakby jej się wstydziło Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 wreszcie ogram na Vicie szkoda, że od kilku lat Sony zapowiada gierki na tę platformę tak jakby jej się wstydziło Przy tej sprzedaży też byś się jej wstydził. Fajnie, że retail na konsolach. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Jakoś nie łapię fenomenu tej gry :/ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Najgorszy jest fanbase tej gry w internetach niewiele dalej mu od sonica. Zastanawia mnie jak mają zamiar poradzić sobie z "pewnym bossem" na konsolach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 15 sierpnia wychodzi wersja cyfrowa, 63 złote będzie kosztować. Fizyki we wrześniu, ale pewnie w Polsce chu.ja będzie z dystrybucją. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Ściągnij z fangamera. Tylko tam kupisz Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Łatwa platynka większość story based trofeów. Kojarzy ktoś Dog Shrine? sporo pucharków jest związane ze składaniem donatów w tym miejscu jakaś nowość w wersji konsolowej? https://psnprofiles.com/trophies/6487-undertale Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Nowość konsolowa,w domu Sansa I papyrusa. Powodzenia z tymi trofkami, bo oddajesz jeden gp na raz a całość trwa kilka sekund xD Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Rozi jak wyglądała walka z ostatnim bossem i zakończenie? Jestem bardzo ciekawy jak to wyglada na ps4 bo na PC to jest mocny mindfack na miarę scarecrowa z arkham asylum. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Chodzi Ci o Photoshop Flowey'a? No to chyba standardowo, po ubiciu/oszczędzeniu Asgore'a pojawia się kwiatek (robiłem Neutral Route), psuje sejwa, psuje grę i jest sieczka. Trochę się wystraszyłem, ale chyba nie można zginąć, albo i można, bo mi się zawsze udawało łapać zielone ikonki przy kolejnych serduszkach. Ta gra tak na psychikę wchodzi czasem, że to jest masakra. Jak np. Sans, który przed walką z Asgorem pyta o robienie złych rzeczy i czy ja tak robię, a jak odpowiedziałem "nie", to spytał "to czemu zabiłeś mojego brata?". Aż mi się głupio zrobiło. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 ja pamiętam, jak na początku zabiłem matkę, ale źle się z tym czułem i postanowiłem zacząć grać od nowa. doszedłem do tego momentu znowu i oszczędziłem ją, ale kwiatek powiedział mi, że wie co zrobiłem wcześniej i zaczął mi wyrzucać, że za pierwszym razem ją zabiłem i włączenie gry od nowa nie sprawi, że to co zrobiłem przestanie się liczyć Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Nooooo ja jej za drugim razem powiedziałem, że już ją kiedyś zabiłem i było to przerażające. Ogólnie brak Floweya na początku wprowadza taki nastrój jak w tych creepypastach growych, że w takiej grze relaksującej ktoś umiera xd Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Chodzi Ci o Photoshop Flowey'a? No to chyba standardowo, po ubiciu/oszczędzeniu Asgore'a pojawia się kwiatek (robiłem Neutral Route), psuje sejwa, psuje grę i jest sieczka. Trochę się wystraszyłem, ale chyba nie można zginąć, albo i można, bo mi się zawsze udawało łapać zielone ikonki przy kolejnych serduszkach. Ta gra tak na psychikę wchodzi czasem, że to jest masakra. Jak np. Sans, który przed walką z Asgorem pyta o robienie złych rzeczy i czy ja tak robię, a jak odpowiedziałem "nie", to spytał "to czemu zabiłeś mojego brata?". Aż mi się głupio zrobiło. Właśnie po oszczędzoniu Asgore'a Flowey mówi "no sorry stary zyebałeś było trzeba wybrać drugą opcje, tym razem przegrałeś" i gra się wyłącza. wtf? na początku myślałem że to prawda i gra się rzeczywiście w taki sposób kończy na pacifist route. To samo po podjęciu walki z Floweyem i każdej kolejnej śmierci gra się wyłącza i trzeba uruchomić ponownie żeby dokończyć walkę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Ja Asgore'a zabiłem, bo sam mówił, żebym wziął jego duszę, żeby mu ulżyć. A przynajmniej tak zrozumiałem. Potem mi właśnie Flowey wskoczył i mówił, że to on za tym stoi i KILL OR BE KILLED. Zaczął się tymi serduszkami mutować, popsuł sejwa i powiedział, że on tu rządzi i mu nie dam rady. Swoją drogą piękne przebijanie ściany z tym zepsuciem sejwa i load/save podczas walki, takie triki się szanuje. W True Pacifist Route ostatnim bossem jest Asriel. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez Rozi Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Ja Asgore'a zabiłem, bo sam mówił, żebym wziął jego duszę, żeby mu ulżyć. A przynajmniej tak zrozumiałem. Potem mi właśnie Flowey wskoczył i mówił, że to on za tym stoi i KILL OR BE KILLED. Zaczął się tymi serduszkami mutować, popsuł sejwa i powiedział, że on tu rządzi i mu nie dam rady. Swoją drogą piękne przebijanie ściany z tym zepsuciem sejwa i load/save podczas walki, takie triki się szanuje. W True Pacifist Route ostatnim bossem jest Asriel. Fajnie wiedzieć czyli jednak nie udało mi się przejść na true pacifist, kończyłem grę na 1 lvl i wydaję mi się że wszystkich oszczędziłem. Pewnie na początku gry wpadł jakiś kill, teraz mam motywację żeby przejść jeszcze raz. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Jak zaspoilowałem, to wybacz xd True Pacifist wymaga m.in. pójścia na randkę z Sansem, uratowanie Undyne przed wycieńczeniem i potem quest z przekazaniem jej listu do Alphys. Trzeba każdego oszczędzać i nie tylko. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) Luz nie kojarzę tylko tego questy z listem da się to zrobić na pierwszym przejściu i czy wogole true pacifist jest do zrobienia na 1 runie? Edytowane 24 sierpnia 2017 przez kes Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 (edytowane) Szybciutkie necro: co za pi,erdolony sztos, ale Spoiler psychodela końca tej gry powoduje znaczny dyskomfort :| nie czulem czegoś podobnego od czasu Skullmonkeys i Głowy do Wycierania w ogóle gra z kategorii doświadczenia, a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że do "przed chwilą" myślałem, że Deltarune znajduje się jeszcze w produkcji No i ten OST M I O D Z I O, będzie słuchane nawet poza grą, w sumie jeden z najlepszych jakie w życiu słyszałem. Udźwiękowienie jest naprawdę tip-top, a taki indor puszczony na OLEDzie sprawia, że czerń zlewa sie ze ścianą hmmm cudowna gra, oby taki gaming siadał mi na twarz jak najczęściej indory tej generacji >> sztampowe AAA Edytowane 13 lipca 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: w ogóle gra z kategorii doświadczenia, a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że do "przed chwilą" myślałem, że Deltarune znajduje się jeszcze w produkcji Bo znajduje się. Masz pierwszy epizod za free ale cała gra jeszcze nie wyszła. Under był spoczko ale powtarzanie dla wszystkich zakończeń jest bardzo monotonne, bo sama gra jest po sznurku. Warto jednak powtórzyć szczególnie dla Spoiler True Lab Alphysa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi