zdrowywariat 373 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Mi szkoda w MPT menu z jedynki, które było zjawiskowe, od początku po sam start robiło. Pamiętam jak siedziałem ze szczeną przy podłodze przez kilka minut. I już wiedziałem, że czeka mnie coś niezwykłego, podobne uczucie miałem po wyjściu z bunkru w BOTW. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 3 godziny temu, zdrowywariat napisał: Mi szkoda w MPT menu z jedynki, które było zjawiskowe, od początku po sam start robiło. Pamiętam jak siedziałem ze szczeną przy podłodze przez kilka minut. I już wiedziałem, że czeka mnie coś niezwykłego, podobne uczucie miałem po wyjściu z bunkru w BOTW. Nawet nie wiedzialem, ze w Trilogy to wycieli. Az musialem na youtube sprawdzic. Mega poracha. Za czasow GC, opening i menu wgniatalo w fotel. Po jego obejrzeniu do razu czulo sie w kosciach, ze ma sie do czynienia z czyms wyjatkowym. 1 Cytuj
adus1991 10 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 A ta nuta w menu. Normalnie palce lizać 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Menu w jedynce potężne, ale i tak najlepiej wspominam muzyczkę z menu Corruption jaaaaa pier,doleeeeeeeeeeeeee klimat aż się wylewał z 26 calowego soniaka w 2007 roku Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Eh, czyli logo to nadal wszystko co pokażą z tej gry? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Licze chociaż na Samus w cieniu. Cytuj
adus1991 10 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 5 godzin temu, Nemesis napisał: Licze chociaż na Samus w cieniu. I Ridley na końcu. Czy jakiś Metroid lewitujący gdzieś w oddali. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 W dniu 5.12.2018 o 17:51, chrno-x napisał: To zależy na jaką platformę trafią. DKTF nie jest stricte nastawiony na niedzielniaków, którzy ledwo sobie z padem radzą i liczą na same wygody w grze jak to ująłeś, tak jednak wersja na Switcha już przebiła łączną sprzedaż na Wii U (a port ten ma zaledwie parę miechów) Z Bayonettą było podobnie. Breath of the Wild to chyba najtrudniejsza Zelda od wielu wielu lat a jednak sprzedała się już w 10mln na samego Pstryka. Kwestia dobrego marketingu i normalni gracze zwrócą uwagę na tą serię bo akurat Switch potrzebuje trochę bardziej core;owego mięska. WTF?! Breath of the Wild najtrudniejszą Zeldą od wielu lat? Przecież jest dokładnie na odwrót. BotW to jedna z najłatwiejszych Zeld jaka do tej pory powstała. Port DKTF na Switchu ma Funky Kong/Mode, który mocno obniża poziom trudności. Zamienia gierkę dla miłośników wyzwań na platformówkę dla casuali. Design tylko potęguje to przeświadczenie. Z Bayonettą jest inaczej - nie zdecydowano się na żadne ułatwienia w słyczowej konwersji. Sprzedaż Bayonetta2 wcale nie jest taka duża jak się wydaje. Ten słynny wykresik, który pokazuje wyższą sprzedaż na Switchu w premierowym okresie świadczy o czymś zupełnie innym. Przy bazie 6 mln konsol WiiU sprzedało niecałe 300 tys kopii gry, natomiast Switch z bazą 15mln urządzeń sprzedał niecałe 400 tys kopii (tylko niecałe 100 tys więcej). W rzeczywistości to na WiiU Bayonetta2 sprzedawała się lepiej w analogicznym okresie. Ogólnie wydaje mi się, że poziom trudności w produkcjach zalicza spadek. Czy to Super Mario Odyssey, czy to Xenoblade Chronicles 2. A takie akcje jak Pokemon LetsGo to chyba najlepszy dowód na to, że Nintendo zależy bardziej na niedzielniaków, aniżeli na zadowoleniu core'wych graczy. Choć pewnie i dla nich coś się kiedyś znajdzie. Ale czy to będzie właśnie nowy Metroid? 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 (edytowane) Dalej to dla mnie jakaś abstrakcja, że metroid wraca na salony i ma być głównym argumentem na 2019 rok. Oczywiście szalenie by mnie to ucieszyło, ale dalej mam wrażenie, że to się nie dzieje. No nic, idę spać i liczę że rano zobaczę Samus biegającą po planecie z wieżami, a głównym gimmickiem będzie rzucanie hełem, który ma takie oczy: a tak serio to boje się, że coś spier,dolą xd Edytowane 6 grudnia 2018 przez ragus Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Genialny zwiastun, czekam xddd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 W dniu 27.11.2018 o 23:41, Ficuś napisał: Przecież to juz jest praktycznie potwierdzone od koszulki regiego obok keighleya z dopiskiem do zobaczenia na game awards I jak tam? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, _Be_ napisał: I jak tam? Rozumiem, że oczekujesz teraz od Ficka plusa (czyt: haha). Wyręczę go ;). Edytowane 7 grudnia 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Nie po prostu nie ogladałem na żywo, a w necie nic nie piszą o trailerze MP 4 myslałem, że Ficek coś wie Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 no na bank tak myslisz xdddd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Be wszedł na 5 portali gierkowych i nadal myslał ze przypadkowo nikt nie wspomina o trailerze mp4, zdrowywariat bystrywariat. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 2 minuty temu, milan napisał: Be wszedł na 5 portali gierkowych i nadal myslał ze przypadkowo nikt nie wspomina o trailerze mp4, zdrowywariat bystrywariat. Przecież napisał, że praktycznie pewne Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 21 minut temu, _Be_ napisał: Przecież napisał, że praktycznie pewne Zawsze masz wybór: 1. Możesz wysiąść z tej karuzeli 2. Albo kręcić się dalej (coś jak kolega z SO) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 stycznia 2019 Opublikowano 21 stycznia 2019 23 lutego, ale pre-ordery się już skończyły, zbierają 1000 osób na dodatkowe tłoczenia 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 25 stycznia 2019 Opublikowano 25 stycznia 2019 (edytowane) Gra została zrestartowana i tworzą ją na nowo. Tym razem grę tworzy Retro Studios. lol - tyle powiem. Edytowane 25 stycznia 2019 przez Figaro Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 stycznia 2019 Opublikowano 25 stycznia 2019 o ja pier,dole xddddddddd Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 stycznia 2019 Opublikowano 25 stycznia 2019 Hahahahaha Dwa lata w dupe i pewnie iles tam lat pracy nad czyms retro bo pewnie bezczynnie nie czekali az wleci im ratowanie gierki xddd No to bedzie sztos w 2022 xddd Reggie czasem nie wspominal niedawno ze developing idzie do przodu, nawet maja wstepna date kiedy chca to wydac ale nie moze ujawnic? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi