Skocz do zawartości

Metroid Prime 4

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była też plota o Star Fox Grand Prix, ale to był fake, z Zeldą też fake, a Donkey Konga miał ponoć ktoś inny robić. Nic nie wydadzą, oprócz MP4 i może zremasterowanej trylogii MP, pewnie mieli jakieś projekty, ale coś poszło nie tak.

Opublikowano

Trzeba się włamać do domu reggiego i namierzyć ten obrazek w ramce by zobaczyć kogo tam umieścili. 

Jakoś ale nie chce mi się wierzyć, że by go żegnali artem z postacią z nowej gry, która nigdy nie wyjdzie.

Opublikowano

Retro po cichu skonstruowało najnowocześniejszego AI sex-robota dla Reggiego przez ten czas, wyglądał on jak robot z kreskówki na specjalne życzenie zamawiającego, Nintendo nie chwaliło się projektem by nie podważać swojej marki jako przyjaznej dzieciom oraz ponieważ każdy związany z tą sprawą poszedłby do więzienia.

• 1 rok później...
Opublikowano

Graficznie bardzo ładnie jak na Switcha, ale po tylu latach taki trailer? Smuteczek trochę. Wygląda spoko i tyle, ot poprawny Metroid Prime 4. Mam nadzieję, że kolejne prezentacje pokażą ciekawe nowości i pomysły. I że będzie klimacik, a nie ludki z laserkami obok. 

Opublikowano

Przynajmniej już wiemy ze Nintendo było tak zadowolone z tego jak Retro odświeżyło MP1 że dało im zielone światło do 4 na tym samym silniku 

Ja biorę day one, oby w dniu premiery był już switch2 na rynku

Opublikowano

Mogliby w końcu rzucić też 2 i 3 żeby można było mieć wszystkie części w jednym miejscu. Jak na Switcha to wygląda bardzo ładnie i fajnie, że Metroidzik w 3D wjeżdża.

• Plusik 1
Opublikowano

Widać, że trailer pokazuje jakieś pierwsze 20 minut gry, czyli cinematic tutorial, czyli w sumie nic. Czekam na trailer z miejscówkami i mocami.

Albo w sumie nie czekam, wjade sobie na czysto bo wiadomo, że będzie sztosik.

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360.

Bez kitu to samo pomyślałem jeśli chodzi o oprawę i design tej pokazanej miejscówki xd

Opublikowano
31 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360.

Dokładnie.

Jak na znicza wygląda znośnie i pewnie będzie latało w 60fpsach ale liczyłem że po takim czasie i w 2025 to będzie gra robiona na nowego znicza  :/ 

Opublikowano
41 minut temu, Daddy napisał(a):

Dokładnie.

Jak na znicza wygląda znośnie i pewnie będzie latało w 60fpsach ale liczyłem że po takim czasie i w 2025 to będzie gra robiona na nowego znicza  :/ 

W ilu będzie latalo? XD 

Opublikowano

Murzyn w pierwszym rzędzie na kolanach i chyba doznał jakiegoś oświecenia. Ogolnie filmik przypominający żeby chować Nintendo jak znajomi przychodzą :kekw:

Opublikowano

Nie znam tych Primow (gralem jedynie w prawilne Metroidy 2d) i bez kitu bylem pewny że kolejnego remastera reklamują. Przynajmniej są słowni, zapowiedzieli na Switcha i na Switcha wyjdzie. I dobrze, imo nie bylby to dobry tytuł startowy na S2. 

Opublikowano

To czy byłby dobry to już kwestia jakości ;) To czy by się sprzedał, albo czy sprzedałby Switcha 2 to już inna rozmowa. To tytuł, który nie bedzie miał wyników jak Zelda czy Mario więc pewnie chcą jakkolwiek mieć szansę na przyzwoity wynik dlatego też będzie na platformie, którą posiada ponad 100mln osób.

Opublikowano

Liczę na to, że Switch zakończy żywot tak, jak go zaczął - serwując mi jedną z najlepszych gier, w które kiedykolwiek grałem. Dla mnie klimat się wylewał z tego trailera i czekam jak podjarany.

Remake MP1 był niedoskonały dlatego, że zachował przestarzałe elementy oryginału. A tutaj, jeśli dopasują oryginalną magię ze współczesnością gatunku, to u mnie już Koń z Valony.

• This 1