Ukukuki 6 993 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Nowe IP od retro no ale szczerze mówiąc chciałbym cokolwiek od nich. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Była też plota o Star Fox Grand Prix, ale to był fake, z Zeldą też fake, a Donkey Konga miał ponoć ktoś inny robić. Nic nie wydadzą, oprócz MP4 i może zremasterowanej trylogii MP, pewnie mieli jakieś projekty, ale coś poszło nie tak. Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Trzeba się włamać do domu reggiego i namierzyć ten obrazek w ramce by zobaczyć kogo tam umieścili. Jakoś ale nie chce mi się wierzyć, że by go żegnali artem z postacią z nowej gry, która nigdy nie wyjdzie. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 stycznia 2023 Opublikowano 25 stycznia 2023 Retro po cichu skonstruowało najnowocześniejszego AI sex-robota dla Reggiego przez ten czas, wyglądał on jak robot z kreskówki na specjalne życzenie zamawiającego, Nintendo nie chwaliło się projektem by nie podważać swojej marki jako przyjaznej dzieciom oraz ponieważ każdy związany z tą sprawą poszedłby do więzienia. Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Graficznie bardzo ładnie jak na Switcha, ale po tylu latach taki trailer? Smuteczek trochę. Wygląda spoko i tyle, ot poprawny Metroid Prime 4. Mam nadzieję, że kolejne prezentacje pokażą ciekawe nowości i pomysły. I że będzie klimacik, a nie ludki z laserkami obok. Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Przynajmniej już wiemy ze Nintendo było tak zadowolone z tego jak Retro odświeżyło MP1 że dało im zielone światło do 4 na tym samym silniku Ja biorę day one, oby w dniu premiery był już switch2 na rynku Cytuj
Bzduras 12 534 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Mogliby w końcu rzucić też 2 i 3 żeby można było mieć wszystkie części w jednym miejscu. Jak na Switcha to wygląda bardzo ładnie i fajnie, że Metroidzik w 3D wjeżdża. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360. 1 4 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ja czekam ale nie wiem czy nie poczekam na premiere S2 i zobacze na co ogram. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Widać, że trailer pokazuje jakieś pierwsze 20 minut gry, czyli cinematic tutorial, czyli w sumie nic. Czekam na trailer z miejscówkami i mocami. Albo w sumie nie czekam, wjade sobie na czysto bo wiadomo, że będzie sztosik. Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 15 minut temu, MaZZeo napisał(a): Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360. Bez kitu to samo pomyślałem jeśli chodzi o oprawę i design tej pokazanej miejscówki xd Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 19 minut temu, MaZZeo napisał(a): Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360. Mazzeo, ja od lat powtarzam ze Metroid Prime 1 naprawdę by Ci podeszła. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 31 minut temu, MaZZeo napisał(a): Wygląda jak Halo 4 z Xboxa 360. Dokładnie. Jak na znicza wygląda znośnie i pewnie będzie latało w 60fpsach ale liczyłem że po takim czasie i w 2025 to będzie gra robiona na nowego znicza Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 41 minut temu, Daddy napisał(a): Dokładnie. Jak na znicza wygląda znośnie i pewnie będzie latało w 60fpsach ale liczyłem że po takim czasie i w 2025 to będzie gra robiona na nowego znicza W ilu będzie latalo? XD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Jak nie bedzie to jasne ze trzeba czekac na S2 i patcha pod nową generację. Dlatego nie ma mowy o pre-orderze. Za lenistwo płacić nie zamierzam. Cytuj
GearsUp 198 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 6 minut temu, XM. napisał(a): W ilu będzie latalo? XD W tylu samo co Metroid Prime Remaster/Remake EZ Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Murzyn w pierwszym rzędzie na kolanach i chyba doznał jakiegoś oświecenia. Ogolnie filmik przypominający żeby chować Nintendo jak znajomi przychodzą Cytuj
drozdu7 2 791 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie wiedziałem że Gira jest ciemnoskóry Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Bardzo fajny obrazek: prawdziwi gracze, nie zadni niewymagajacy klienci gierki daja radosc w 2024 jeszcze Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie znam tych Primow (gralem jedynie w prawilne Metroidy 2d) i bez kitu bylem pewny że kolejnego remastera reklamują. Przynajmniej są słowni, zapowiedzieli na Switcha i na Switcha wyjdzie. I dobrze, imo nie bylby to dobry tytuł startowy na S2. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca To czy byłby dobry to już kwestia jakości To czy by się sprzedał, albo czy sprzedałby Switcha 2 to już inna rozmowa. To tytuł, który nie bedzie miał wyników jak Zelda czy Mario więc pewnie chcą jakkolwiek mieć szansę na przyzwoity wynik dlatego też będzie na platformie, którą posiada ponad 100mln osób. Cytuj
Ukukuki 6 993 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Metroid to mocno niszowa marka na tle innych hitowych serii od Nintendo. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Liczę na to, że Switch zakończy żywot tak, jak go zaczął - serwując mi jedną z najlepszych gier, w które kiedykolwiek grałem. Dla mnie klimat się wylewał z tego trailera i czekam jak podjarany. Remake MP1 był niedoskonały dlatego, że zachował przestarzałe elementy oryginału. A tutaj, jeśli dopasują oryginalną magię ze współczesnością gatunku, to u mnie już Koń z Valony. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi