Moldar 2 260 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Robić tyle lat i wrzucić przypadkowe sceny z gry z randomową muzyką, trochę dramat. Gdyby nie DIRECT, bym pomyślał, że to jakiś pre alfa wyciek z internetu... 1 Cytuj
GearsUp 276 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca (edytowane) No pod względem grafiki to jest poziom ostatniego Remastera więc bez zbytniej podniety, wygląda tak jak powinna wyglądać Mnie bardziej interesuje to co w grach Nintendo jest zawsze najważniejsze czyli mechaniki i gameplay Edytowane 18 czerwca przez GearsUp 1 Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Reklamowanie Metroida zawsze było dziwne. Znany jako kultowe arcydzieło izolacji, atmosfery, napięcia, samotności i eksploracji, Metroid Prime miał taki zwiastun: Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Będzie grane tylko muszę wrócić i skończyć Prime Tutaj już liczę na "nowoczesną" rozgrywkę jak w Dreadziku bożym. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Zgadzam się że trailer nie urwał dupska, aczkolwiek poczułem jaranko jak za czasów ps2 na wieść o kolejnej części np MGS . Cytuj
Badus 281 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca https://www.nintendolife.com/features/soapbox-metroid-prime-4-beyond-wont-be-the-franchises-botw-moment-and-thats-okay Niby nic odkrywczego, ale jednak uwierają mnie te próby budowania narracji, by hamować swoje oczekiwania. Ostatnia część odnogi tej marki to 2007 rok, era Wii; Nintendo miała naprawdę w ch... czasu by znaleźć wypromować MP4 i znaleźć na niego jakiś Switch system seller pomysł. Nie wiem, z jednej strony radocha, że ta gra w końcu wyjdzie, ale z tyłu głowy zaparkowana rozkmina, że będzie to "tylko" poprawny sequel. 1 Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Dziwna narracja, co za tłumok takie coś wypowiada. Cytuj
GearsUp 276 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Ta część nie była robiona tyle czasu jak niektórzy zakładają myśląc, że przez tyle czasu to powinien być nie wiadomo jaki banger Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Imo problemy z trailerem są następujące: 1. Gra na nim pokazana nie prezentuje niczego, co nie wyglądałoby jak "Metroid Prime w HD". Jeżeli gimmicki i ciekawe pomysły w grze istnieją, to dlaczego pokazali tak generycznego MP? Retro uważa się za innowacyjnego gracza w branży. 2. Trailer sam w sobie. Lata oczekiwań, a tu jakiś dziwny trailer sklejony z pierwszych 15 minut rozgrywki? Dziwne ma tempo w ogóle, nawet pokazali w nim skanowanie XD no kierwa. Rozwiązaniem byłoby jedno z poniższych: 1. Jeżeli gra jest czymś swiezszym... to pokazanie tego! 2. Jeżeli nie jest, to pokazanie WIECEJ - żeby, kierwa, po tylu latach zrobić dobre wrażenie. Przyłożyć się do tego trailera, pokazać różne lokacje, przeciwników, bossa, platforming. Gierka może będzie cudowna i nawet w to wierzę, ale trailerowi daleko do takiego. PS. Karny kutas za pokazanie na trailerze kompletnego przeciwieństwa "izolacji i atmosfery". Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Będzie dobrze. Oczekuję poziomu Meotrid Prime 3, czyli bez wielkich zmian, ale z fajnymi nowymi mocami i lokacjami, 90 na meta i gra gitara. Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Bardziej mnie ciekawi niż ten średni trailer to forma studia która od ponad 10 lat nie wydała żadnej gry, natomiast o kasowaniu ich produkcji było słychać. Więcej jeśli to będzie powtórka z trylogii 1-3 to też średnio świadczy o możliwościach studia i poziomie który był kiedyś vs teraz. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca To po prostu będzie klasyczny Metroid Prime w konstrukcji, pewnie uwspółcześniony czyli bez aż tak wielkiego bledzenia po lokacjach, robiony od podstaw pod switcha1 na silniku z remastera Rewolucji w formule i oprawy nextgenowej nie ma co szukać i się na to nastawiać bo się człowiek rozczaruje. 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Oczekuję momentów spokojnej, samotnej eksploracji, coś co jest tak rzadkie w tych czasach i to za co pokochałem jedynkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi