iluck85 3 265 Opublikowano czwartek o 20:26 Opublikowano czwartek o 20:26 Będzie jak z Zelda. Wyjdzie na Switch 2 na którym będzie lepiej i na jedynkę, bo nie oleją takiej bazy Switcha pierwszego. Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano czwartek o 20:50 Opublikowano czwartek o 20:50 (edytowane) 45 minut temu, Badus napisał(a): Taki trochę Avatar-vibe, nie wiem jeszcze czy mi to siada. Wymień kilku, bo mi żadni konkretni naśladowcy gatunku metroidvania FPP za bardzo nie przychodzą do głowy (a ograłbym). Też nie wiem o co chodzi, bo w stylu Prime nie ma chyba nic, próbowałem nawet coś znaleść, ludzie polecają Batmana AA i takie tam xD Edytowane czwartek o 20:50 przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 663 Opublikowano czwartek o 23:30 Opublikowano czwartek o 23:30 Wygląda to absolutnie fantastycznie, day1. Szkoda, że jednak nie zrobili shadowdropa z Metroid Prime 2/3, bo nakręcił mnie ten trailer, a jestem świeżo po skończeniu i Dread i Prime Remastered, więc trochę za wcześnie na ponowne przejście. Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano piątek o 08:34 Opublikowano piątek o 08:34 Też tak sądzę, że gra wygląda fantastycznie i liczę na mega wizjerki i jakąś skromną zabawę fizyką drugą dłonią. Co jeszcze można wymyślić, oprócz termowizora i magnetyzmu? Cytuj
Homelander 2 663 Opublikowano niedziela o 21:08 Opublikowano niedziela o 21:08 Cała seria to absolutne mistrzostwo designu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi