Whisker 1 454 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Kurde moja kopia już czeka na jutro na odbiór ehh. Zamówiłem też Castlevanię w końcu bo jeszcze nie ograłem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Mirror of Fate? Straszna słabizna niestety. Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Lepiej Wesker kup sobie zestaw Castlevanii z DS'a bo tak jak ragus mówi, MoF słabe. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Lepiej Wesker kup sobie zestaw Castlevanii z DS'a bo tak jak ragus mówi, MoF słabe. Wszystkie na DSa skończyłem, tak samo jak Lords of Shadow i właśnie tylko Mirror mi został :). A co do Metroida to faktycznie jest sztosik. Jak mi się przypomniały utwory z Prime i krótkie dżingle ahh. Jak na razie jestem po zdobyciu Varia Suit i miód w tej części wylewa się z handhelda. Lecę na 100% bo wkręca niesamowicie. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Ja wczoraj ukończyłem na 100%, świetna gra. Mój pierwszy ukończony Metroid 2D.Tu poruszę tematy które są spoilerem: Ridley na końcu - nie spodziewałem się że dodadzą nowego Final Bossa Odblokowana galeria? Co myślicie o "11" zdjęciu?Bo to 2d/10 na czerwono można interpretować jako "to dread"...A Metroid Dread miał być sequelem Fusion. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ile Ci zajeło? Ja mam na liczniku 3h i 20% gry a giera wciąga jak bagno :D Cytuj
S_600 252 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Mi zeszło coś ok 14 godz na 100%. Lece teraz na hardzie. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Mój pierwszy Metroid (Nie licząc Other M, którego nie chce mi się kończyć) i powiem szczerze, że jestem pod dużym wrażeniem. Możliwości Samus są bardzo rozbudowane, poziom trudności jest przyzwoity, a sama gra wymaga uważnej eksploracji z uwzględnieniem mapy. Fajnie, że po tak długim czasie na rynku na 3DS'a nadal są wpuszczane takie sztosy (i jeszcze trochę ich ma wyjść). Cytuj
Xord 50 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Swietny Metroid poziom trudnosci na moje umiejetnosci. Jestem oczarowany. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 8 miejsce sprzedaży w USA. Jest dobrze, ktoś tam jednak kupił. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Gra pękła w 13:53, ale zostało mi jeszcze parę znajdźków. Spełniła raczej wszystkie moje oczekiwania. Jedna z najlepszych gier na 3DSa. Brakowało mi tylko większej różnorodności bossów (chociaż niektórzy byli solidni. Jedna walka nawet kojarzyła mi się Nightmarem z Metroid Fusion.) i Speed Boostera. Co do scenki po creditsach- super by było gdyby to Metroid Dread był w produkcji, jednak obawiam, się, że była to zapowiedź remake'a Metroid Fusion. Oczywiście jestem otwarty na obie te opcje :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi