Skocz do zawartości

Yoshi's Crafted World

Featured Replies

Opublikowano

zayebiscie wyglada

• Odpowiedzi 156
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza

• W lipcu jest Toad, Octopath Traveler i pod koniec miesiąca Crash. Na sierpień jeszcze wleciał Overcooked 2. We wrześniu jest Fifa 19 i dodatek do XC2, październik - Mario Party, listopad to Pokemony,

• Widać, że usiedli nad grą od czasu pierwszej prezentacji. Teraz wygląda dużo, dużo lepiej.

Opublikowano

Wygląda wspaniałe, wyjdzie pewnie w maju jak w tym roku Donkey Kong 

Opublikowano

Widać, że usiedli nad grą od czasu pierwszej prezentacji. Teraz wygląda dużo, dużo lepiej.

Opublikowano

Znacznie lepiej od surowej, pierwszej prezentacji. Tak czy siak dla mnie ocena 6,7/10 to max. Gra jest zbyt odtwórcza. Obracanie planszy to za mało. Czas na poważne odświeżenie formuły. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza ;)

Opublikowano
10 godzin temu, funditto napisał:

Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza ;)

Akurat co do niektórych serii czy developerów bardzo łatwo można wystawić taką tezę. Obecnie od lat za Yoshiego i Kirbiego odpowiada Goodfeel. Ten developer trzyma się dokładnie tych samych zasad tworzenia gier do obu serii. Ameryki w żaden sposób względem Wolly World nie odkryją. Tempo gry jest dokładnie takie samo, koncepcja lokacji, używania jaja i całej reszty to dokładnie co samo co parę lat temu. To będzie dobra gra, tyle i tylko tyle.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Swietnie sie prezentuje

Opublikowano

Kolejna platformówka dla dzieciaków do lat 8, no fajnie ale kurcze Kirby też jest taki, trochę za dużo tego. Gra faktycznie sporo wyładniała. 

Opublikowano

Ja licze ze jakis poziom trudnosci to bedzie mialo, kirbiego olalem przez to

New super mario co remaster ma premiere w styczniu juz mam nadzieje, ze prawilnie jakis poziom reprezentuje?

Opublikowano

Nie, przechodzi się samo

xddd

Opublikowano

Tam poziom trudności jest już spoko, można poczuć jakieś wyzwanie. Nie jest to japoński SMB2 którego uwielbiam ale no jest nieźle :D

Opublikowano

Nie no, zrobienie na 100 % NSMBU to na WiiU było podobne wyzwanie jak wymaksowanie Tropical Freeze, ale samo przejście gry było prostsze niż w Donkey Kongu 

Opublikowano

Co ty gadasz przyjacielu, proscizna. Ja nawet w Luigim mam prawie max bez 3-4 etapów bo juz mnie znudziła ta gra a tyle się nasluchalem o wysrubowanym poziomie dlc.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to te bonusowe plansze były bardzo trudne, hm albo to było w części na Wii. Któreś NSMB miało ciężkie bonusowe plansze 

Opublikowano

To jednak była wersja na WiiU - np w 9-1 nie udało mi się na WiiU wbić trzech złotych monet, ale na Switchu zrobię drugie podejście. No i też nie skończyłem LuigiU, więc teraz nadrobię.. Szkoda tylko, że gra nie wychodzi jeszcze w grudniu, bo byłby czas na zrobienie całej w coopie 

A wracając do Yoshiego to sądząc po poprzedniej części nie powinno być zbyt trudno, ale na pewno trudniej niż w Kirbym. 

Edytowane przez funditto

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Rezoo7 napisał:

Yoshiego zobaczymy 29 marca

Opublikowano

Rzygam tęczą. Jak kiedyś może trafie na megaaaaaa promocję to ew. się skuszę. Na pewno nie popełnię tego samego błędu co przy Yoshim na Wii U.

Opublikowano

A ja biorę na premierę, są już gdzieś preordery w polskich sklepach ? 

Opublikowano

targrowisko, muve

Opublikowano

Dostałem raka od fabuły ale zabawa w multi będzie wspaniała.