Opublikowano 13 września 20186 l Widać, że usiedli nad grą od czasu pierwszej prezentacji. Teraz wygląda dużo, dużo lepiej.
Opublikowano 16 września 20186 l Znacznie lepiej od surowej, pierwszej prezentacji. Tak czy siak dla mnie ocena 6,7/10 to max. Gra jest zbyt odtwórcza. Obracanie planszy to za mało. Czas na poważne odświeżenie formuły. Edytowane 16 września 20186 l przez Arm9_Team
Opublikowano 16 września 20186 l Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza
Opublikowano 16 września 20186 l 10 godzin temu, funditto napisał: Ocenianie gry co najmniej pół roku przed premierą to dość śmiała teza Akurat co do niektórych serii czy developerów bardzo łatwo można wystawić taką tezę. Obecnie od lat za Yoshiego i Kirbiego odpowiada Goodfeel. Ten developer trzyma się dokładnie tych samych zasad tworzenia gier do obu serii. Ameryki w żaden sposób względem Wolly World nie odkryją. Tempo gry jest dokładnie takie samo, koncepcja lokacji, używania jaja i całej reszty to dokładnie co samo co parę lat temu. To będzie dobra gra, tyle i tylko tyle.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Wjechały nowe screeny z Yoshiego https://m.imgur.com/a/9h4N7WO Edytowane 15 grudnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Kolejna platformówka dla dzieciaków do lat 8, no fajnie ale kurcze Kirby też jest taki, trochę za dużo tego. Gra faktycznie sporo wyładniała.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Ja licze ze jakis poziom trudnosci to bedzie mialo, kirbiego olalem przez to New super mario co remaster ma premiere w styczniu juz mam nadzieje, ze prawilnie jakis poziom reprezentuje?
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Tam poziom trudności jest już spoko, można poczuć jakieś wyzwanie. Nie jest to japoński SMB2 którego uwielbiam ale no jest nieźle
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Nie no, zrobienie na 100 % NSMBU to na WiiU było podobne wyzwanie jak wymaksowanie Tropical Freeze, ale samo przejście gry było prostsze niż w Donkey Kongu
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Co ty gadasz przyjacielu, proscizna. Ja nawet w Luigim mam prawie max bez 3-4 etapów bo juz mnie znudziła ta gra a tyle się nasluchalem o wysrubowanym poziomie dlc.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Z tego co pamiętam to te bonusowe plansze były bardzo trudne, hm albo to było w części na Wii. Któreś NSMB miało ciężkie bonusowe plansze
Opublikowano 16 grudnia 20186 l No nie jest to nie wiadomo co ale moim zdaniem stawia jakieś wyzwanie.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l To jednak była wersja na WiiU - np w 9-1 nie udało mi się na WiiU wbić trzech złotych monet, ale na Switchu zrobię drugie podejście. No i też nie skończyłem LuigiU, więc teraz nadrobię.. Szkoda tylko, że gra nie wychodzi jeszcze w grudniu, bo byłby czas na zrobienie całej w coopie A wracając do Yoshiego to sądząc po poprzedniej części nie powinno być zbyt trudno, ale na pewno trudniej niż w Kirbym. Edytowane 16 grudnia 20186 l przez funditto
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Rzygam tęczą. Jak kiedyś może trafie na megaaaaaa promocję to ew. się skuszę. Na pewno nie popełnię tego samego błędu co przy Yoshim na Wii U.
Opublikowano 9 stycznia 20196 l A ja biorę na premierę, są już gdzieś preordery w polskich sklepach ?