Opublikowano 29 marca 20196 l 29 minut temu, sprite napisał: 139/159? Ja nie brałem z x-koma tylko z grymela
Opublikowano 29 marca 20196 l Dzwonili do mnie z salonu x-kom, że gra do odbioru będzie jutro, 159 zł. Edytowane 29 marca 20196 l przez Gromit
Opublikowano 29 marca 20196 l Nie no, ladnie sie zachowali, strata duza. Albo leca z koksem, nikt nad niczym nie panuje.
Opublikowano 29 marca 20196 l Xkom lubi czasami takie byki strzelić dlatego 80 % tytułów na Switcha mam od nich , a jak dorzucą do tego kodzik na -20zl to nie ma ch...a w mieście na nich.
Opublikowano 29 marca 20196 l 5 godzin temu, sprite napisał: PB w 2019 A w mailu jaki masz przewidywany czas dostawy? Usunąłem maila. Ale Gromit wlał nadzieję w serca.
Opublikowano 29 marca 20196 l 13 minut temu, Dave Czezky napisał: i jak tam? Poniedzialek, wtorek? Polowa kwietnia? Czuję w kościach, że jutro będzie. W cenie niższej niż używki będą latały.
Opublikowano 30 marca 20196 l Miałem dzisiaj gości, więc pogralemtylko godzinkę (właśnie skończyłem) i już wiem, że to fenomenalny następca Woollie World. Tamta gra była w moim top 10 z WiiU, a ta zapowiada się jeszcze lepiej jutro druga sesja z tym genialnym platformerem
Opublikowano 30 marca 20196 l Dla osób czakejacych na xkom sprawdźcie skrzynki mailowe zamówienia gotowe do odbioru
Opublikowano 30 marca 20196 l Nówka za 2/3 ceny dzień po premierze. Przykro mi @Dave Czezky ale tym razem x-kom okazał się godnym rywalem.
Opublikowano 30 marca 20196 l Ja niestety miałem za 189 zł w innym sklepie, ale gra tak zacna, że nie żałuje ani złotówki
Opublikowano 30 marca 20196 l 50 minut temu, sprite napisał: U mnie też xkom zaprasza po odbiór zamówienia za 139 Ta gra będzie za łatwa dla ciebie mistrzu świata w Mario i innych platformowkach
Opublikowano 30 marca 20196 l Godzinę temu, funditto napisał: Ja niestety miałem za 189 zł w innym sklepie, ale gra tak zacna, że nie żałuje ani złotówki a za jedyne 10 zł więcej miałbyś naklejki z kaczora donalda i pokrowiec chu,j wie na co zepsułeś
Opublikowano 30 marca 20196 l 19 godzin temu, Dave Czezky napisał: i jak tam? Poniedzialek, wtorek? Polowa kwietnia? Troche nie czaje o co Ci chodzi. Co chwile przytyki do innych sklepów. Mam yoshi za 139, xenoblade tez wysmiewales ze nie zrealizuja po niskiej cenie, a zrealizowali. Jakbym mieszkal w wawie pewnie bym kupował u ciebie osobiscie, a tak wole xkom i hdmarket przez choćby koszty wysylki. Widze, ze masz fajne podejscie do swojego biznesu i przykladasz sie do tego mocno, ale te ciagle wysrywy na forum bardzo mnie degustuja.
Opublikowano 30 marca 20196 l 12 minut temu, Banan91PL napisał: Ta gra będzie za łatwa dla ciebie mistrzu świata w Mario i innych platformowkach Ale piecze wygnańca . Myślę, że z Yoshim sobie nawet inepty z Glezgoł poradzą.
Opublikowano 30 marca 20196 l Godzinę temu, MichAelis napisał: Troche nie czaje o co Ci chodzi. Co chwile przytyki do innych sklepów. Mam yoshi za 139, xenoblade tez wysmiewales ze nie zrealizuja po niskiej cenie, a zrealizowali. Jakbym mieszkal w wawie pewnie bym kupował u ciebie osobiscie, a tak wole xkom i hdmarket przez choćby koszty wysylki. Widze, ze masz fajne podejscie do swojego biznesu i przykladasz sie do tego mocno, ale te ciagle wysrywy na forum bardzo mnie degustuja. Pamiętam że pierwsze miesiące Dave był profesjonalnie wręcz infantylnie miły dla każdego o tak -
Opublikowano 30 marca 20196 l Nie mogę się jakoś przekonać po demie, ani do Kirbyego, ani do Toada, ani do Yoshiego. No fajne to, ale zbyt łatwo i zbyt cukierkowo jak dla mnie, miłej zabawy ;).
Opublikowano 30 marca 20196 l Ok Kirby jest mega łatwy, Yoshi do wymasterowania będzie trudny - widzę to po tych 3 godzinach, które już pograłem, ale samo jego przejście faktycznie nie będzie sprawiać problemu...za to twierdzenie, że Captain Toad jest łatwy.. chyba na początku - ostatnia plansza to poziom najtrudniejszych plansz bonusowych z jakichkolwiek Marianów
Opublikowano 30 marca 20196 l 11 minut temu, funditto napisał: Captain Toad jest łatwy.. chyba na początku - ostatnia plansza to poziom najtrudniejszych plansz bonusowych z jakichkolwiek Marianów No ostatnią planszę również mocno polecam. Champion's Road jednak kilka klas trudniejszy. 10 minut temu, funditto napisał: Ok Kirby jest mega łatwy, Yoshi do wymasterowania będzie trudny - widzę to po tych 3 godzinach, które już pograłem Co będzie trudnego w tej gierce do wymasterowania? Znajdźki? Czy jakieś mechaniczne elementy?
Opublikowano 30 marca 20196 l Zdobycie wszystkich kwiatów na każdej z plansz będzie trudne. Z jednej strony trzeba naprawdę dokładnie lizać ściany, z drugiej plansza Go Go Yoshi jest tak zrobiona, że wykręcenie wyniku 9000 punktów zapowiada się na wiele powtórek.