Rayos 3 184 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Cały wariat - pierdoli od rzeczy :). 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 easy to bait hard to kill 2 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) No i Yoshi machnięty na 100%. No nie powiem, żmudne to było. Wszystkie popierdółki znalazłem sam(ani razu yt nie był grany), więc jakaś satysfakcja ze znajdziek jest. Szkoda, że w secret area było tak mało plansz(wszystkie super) i do tego takie banalne Jedyne co może sprawić trudność, to ostatni challenge w secret bossie. No musiałem kilkanaście razy powtarzać, żeby złoić bez dostania hita. Ale to głownie przez to, że w końcowej fazie są zjebane hitboxy Calaczek mi zajął jakieś 25-30h(chociaż jeszcze trochę w coopie łoiłem). A tutaj nagroda za 100% Ogólnie bardzo przyjemnie się grało. Muszę pochwalić piękny lvl design, bardzo dobre sterowanie i fizykę Yoshiego. Gdyby jeszcze zamiast pierdyliarda useless znajdziek dali więcej zwariowanych poziomów w secret area, to by było elegancko. A tak to mogę wystawić takie 8-/10. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez sprite 2 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 3 godziny temu, sprite napisał: A tutaj nagroda za 100% Ile czasu ci to zajęło? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) Masz w poście. 25-30h jakoś No ale jak ktoś będzie się męczył z secret area, znajdźkami albo challengami na bossach to może i kolejne 20h. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez sprite 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi