Skocz do zawartości

PSX Extreme 239

Oceń okładki PSX Extreme 239 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 239 (E3)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 239 (Call of Duty: WWII)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No Dzujo potrafi pisac zarówno o retro jak i nowinkach technologicznych. Tylko nie pisze nic o pierdzeniu i jeżdżeniu na fotelikach :)

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 25 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z tym zaglądaniem w przeszłość bardzo fajny pomysł. Do zrobienia od numeru sierpniowego. Też będę chciał nieco przebudować retro. Zamiast zamykać wszystko w sztywnych działach postawić po prostu na ar

• Jesli idzie o topy to jestem na nie. Zazwyczaj mocno subiektywne i generujace niepotrzebne dyskusje w stylu "daliscie x a nie daliscie y a w ogole to z w top 3, chyba was...". Ale podsunelo mi to pomy

• Troche za duzo swietowania ostatnio, co przelozylo sie u mnie na zobojetnienie. 200 numer, 18ka, teraz 20-lecie a za niecaly rok 250 numer. Moze po prostu wyluzowac i nie przygotowywac nic specjalnego

Opublikowano

No potwierdzam styl pisania Sobka w kąciku filmowym jest mocno niestrawny. Tak jakbym czytał ogóra tylko że w PSXie.

Opublikowano

Potwierdzam. Lepiej o nowinkach poswiecic stronę, serialach ktore gniotą blokbustery. Nie wiem, o netfliksie, szolmaksach. Enyting.

Opublikowano
  W dniu 12.07.2017 o 00:34, MichAelis napisał(a):

Nadal nie rozumiem, po co dział fimowy w PE. Kiedyś jaranko, bo dvd tylko na ps2 każdy miał, ale teraz? Zaorać.

To już tradycja, zapoczątkowana jeszcze bodajże przez Myszaqa.

Ale w takim razie dział z komiksami również zaorać?

PS. Ja bym zaorał komiksy:)

Opublikowano

Komiksów nie ruszać. Dawid Muszyński robi dobrą robotę. Lubię poczytać jego recenzje komiksów czy wywiady z twórcami.

Opublikowano

Filmów nie ruszać. Kuba Sobek robi dobrą robotę. Lubię poczytać jego recenzje filmów czy seriali.