Skocz do zawartości

SNES Classic

Featured Replies

Opublikowano

Ja nigdzie nie zamówiłem, bo coś mi mówi, że nie będzie tu takiego szału jak z miniNESem.

PS. To prawda.

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 76,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xd to dobrych hurtownikow macie czezky i graczdari 

• Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

• Albo za 1300 Ja odpadam, nie dam za to 600 zl.

Opublikowano

Francuzi dostaną na premierę 160tyś sztuk konsoli. Dla porównania w pierwszym tygodniu Switch sprzedał się tam w liczbie 105tyś sztuk.

Opublikowano

Nope. W zasadzie i te 160 tysiaków to jest nieoficjalne info, z jakiegoś francuskiego Twittera, więc trzeba to brać ze szczyptą rezerwy.

Opublikowano

Ciekawe czy pegasus i rambo 2000 in 1 wróci n Polskie giełdy? Taki polystation w wersji mini mi się marzy. :banderas:

rambo.jpg

hxugcpus.jpg

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Rambo i te yebane joye rozpadające się przy pierwszym ruchu...

Opublikowano

Heloł, ultima oraz powerplay po 389 :cool::czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Anuluje swoje konto na tym forum jak sklep ultima bedzie sprzedawała w tej cenie, ludzie ogarnijcie sie ze to placeholder.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No dobra orzech, to dlaczego w Europie gonią po 80-90 euro i nie jest to placeholder? Czy jesteśmy narodem wybranym, że mamy łoić 200zl więcej?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/nintendo/comments/6kf72i/it_seems_that_czech_polish_and_slovakian/

sprawa jest poważna :obama:

W dniu 30.06.2017 o 12:45, Orzeszek napisał(a):

Anuluje swoje konto na tym forum jak sklep ultima bedzie sprzedawała w tej cenie

akceptuje, @Kyo, potwierdź! 

Chociaż akurat ultima może polecieć w kulki, powerplay wątpię. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No podatek od conquestu za byciem krajem drugiej kategorii. nesy mini tez miały sugerowana cene 239 a nigdy w tej cenie nie widziałem. Może ultima ma dojście z poza conquestu albo bedzie tracić 120zl na każdej sztuce. Jest tez możliwość ze conquest sie zayebal z cena i walnął 600 w detalu. Ale na te chwile sprzedawanie snesow mini poniżej 500zl z dystrybucji conquest to trolling

Opublikowano

nikt nie powiedzial ze ultima i powerplay (czy nawet kig) beda sprzedawac sprzet od conquestu. zobaczymy jak to bedzie.

odnosnie mini nesa, to KiG peirwsze preordery puszczała po 239 + 49 za pada dodatkowego, ktorego w koncu wysylali w... maju xd 

a jednak ta zaślepka w usa wersji na pady jest taka jak w eur - na caly przod a nie na pojedyncze wtyki. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ta polaczkowata cena za taki sprzet xd odbije sie komus czkawką

Opublikowano

BRAND NEW padziochy od snesa :obama:

przecież to wjedzie jak ZŁOTO

Opublikowano
  W dniu 30.06.2017 o 13:07, Orzeszek napisał(a):

No podatek od conquestu za byciem krajem drugiej kategorii. nesy mini tez miały sugerowana cene 239 a nigdy w tej cenie nie widziałem. Może ultima ma dojście z poza conquestu albo bedzie tracić 120zl na każdej sztuce. Jest tez możliwość ze conquest sie zayebal z cena i walnął 600 w detalu. Ale na te chwile sprzedawanie snesow mini poniżej 500zl z dystrybucji conquest to trolling

Kig miał za 239zł nesy, 

Opublikowano

xD

Opublikowano

W UK oczywiscie wszystko sie rozeszlo w dwie minuty i nie ma tak samo jak Switcha : ( yebane nintendo

Opublikowano
  W dniu 30.06.2017 o 13:07, Orzeszek napisał(a):

No podatek od conquestu za byciem krajem drugiej kategorii. nesy mini tez miały sugerowana cene 239 a nigdy w tej cenie nie widziałem.

Na początku było za tyle w "konsole i gry", potem sami podnieśli:

Sh7ZopU.jpg

Niby nikt nie gra na nintendo, w ogóle nie widać tych konsol, ani w tv, ani w marketach, a jak coś ogłoszą, to od razu wszystko wykupione :/