Opublikowano 21 września 20177 l snesy mają być ciągle dostarczane i Reggie zapewnil ze nie bedzie problemow z dostepnoscia. mieli produkowac tylko do konca 2017 ale zdecydowali ze i w 2018 beda dalej produkowac zeby nie braklo. dodatkowo na lato 2018 wznowia produkcje mini nesa ;)
Opublikowano 21 września 20177 l reggie tez mowil zeby nie kupowac drozej niz 79$ takze pier,dolenie o szopenie (pipi) mu w dupe Edytowane 21 września 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 21 września 20177 l Zawsze można zamówić na Amazonie: https://www.amazon.fr/Nintendo-Classic-Mini-Super/dp/B073BVHY3F/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1505985806&sr=8-1&keywords=snes+mini Zaraz pewnie zniknie. Chociaż co jakiś czas pojawiają się nowe dostawy.
Opublikowano 21 września 20177 l Drodzy klienci POWERPLAY, w obliczu ostatnich perturbacji w temacie realizacji pre-orderów na konsolę Nintendo Mini SNES przez jeden ze sklepów internetowych, pragniemy uspokoić i zapewnić, że wszystkie zamówienia na najnowszy sprzęt firmy Nintendo zostaną zrealizowane po cenie oferowanej na początku sprzedaży i żadna dopłata nie wchodzi w grę. Ufamy, że docenicie nasze starania i pro-konsumencką postawę, co pozwoli nam zbudować trwałą relacje a firma POWERPLAY kojarzona będzie tylko i wyłącznie z dobrymi nowinami. Przypominamy również o dacie premiery, która przypada na 29 Września, a wszystkie paczki powinny wyjechać w świat dzień wcześniej. Jeśli ktoś zamówił konsolę z przedpłatą i nie dokonał jeszcze płatności, prosimy o takową najpóźniej do 28 Września. Powerplay? Graczdari? ZAWSZE SZANOWAŁEM
Opublikowano 21 września 20177 l Mam nadzieję, że w powerplay tak nie odjebią, bo kasę już wpłaciłem. Oczywiście, że odje.bią. Nikt nie bedzie 200zł do każdego Snesa dopłacał.
Opublikowano 21 września 20177 l Bez przesady, dołożą po stówce do 20 konsol to im się nic nie stanie (20 x 100 = 2 tysiaki), a reklama dobra ;)
Opublikowano 22 września 20177 l [...]dodatkowo na lato 2018 wznowia produkcje mini nesa ;) łoho fajnie:D oby tylko z ceną nie przegięli może kupie. Albo niech dadzą pack nes+snes za 600 zł :P
Opublikowano 22 września 20177 l Przypominam, ze rowniez z nesem mini byly takie oswiadczenia (ze nie zabraknie, ze podkrecaja produkcje) . I z goglami vr. I z ps move. Takze rajosik, wez troche rusz glowa xd
Opublikowano 22 września 20177 l A ja nie wiem, może będą dostępne, może nie. Trzymam kciuki, żeby każdy kto chce kupił w sensownej cenie :)
Opublikowano 22 września 20177 l Potwierdziłem zamówienie w Ultimie Możecie anulować swoje - jak PINGER kupił, to znaczy że na pewno będzie ogólnodostępne po taniości. Jak bym nie kupił, byłoby odwrotnie. Sprawdza się zawsze.
Opublikowano 22 września 20177 l Oj ludzie ludzie ogarnijcie się. Myślicie, że szanowne Nintendo ile tego wyprodukuje, sto milionów. Pierwszy rzut to będzie pewno z dwa do 4 milionów. Pożnie poprawią tą samą liczbą, którą rynek wchłonie natychmiast - tak jak pierwszą partię, i to nawet po zawyżonych cenach. Tak samo będzie z dodatkowymi sztukami NESA Mini. Doprodukują 2, 3 miliony, które rozejdą się na pniu z ceną dwa razy wyższą niż na początku. Niestety/stety, ten sprzęt to jest produkt kolekcjonerski i trzeba się z tym pogodzić i nie łudzić się, że za kilka miesięcy czy tam za rok, kupi się swój egzemplarz po taniości - o takiego wała. Prawda jest taka, że zapłacicie jeszcze więcej niż teraz. A pier-dole-nie Regiego jest śmieszne i może działać tylko na naiwniaków nieznających reali tego rynku.
Opublikowano 22 września 20177 l Fajnie, zrobili muzę 16bitową, reszta podobna jak w miniNESie. Na ile procent obstawiacie miniN64? Dla mnie to pewniak - emu N64 dobrze chodzą. Niech Sony jeszcze zrobi miniPSXa i można lecieć na bezludna wyspę (z bateriami słonecznymi i telewizorem).
Opublikowano 23 września 20177 l Za dużo gier Rare na które nie mają licencji. No i to jest raz sprzedane i koniec, więcej oni nie zarabiają na sztuce, tylko zarabiają Janusze. Myślę, że to będzie produkt wypuszczany co roku na święta i jest przedsmakiem przed VC na Switchu. Rzekłem.
Opublikowano 25 września 20177 l Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem!