grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 yebać mini gacka i mini n64, dawać mini GB/C/ANa 3DSie możesz grać w te wszystkie gierki. Graczdari, a po ile u Ciebie były? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 A i jak tam z tymi slotami na pada? Podobno ta blokada, po zdjęciu jej, nieco podwyższa konsolę. PS. Proszę o złączenie i jak można, skasowania PS:) dzięks Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Graczdari, a po ile u Ciebie były? Pierwsza partia wyprzedana w 7 minut po 385 :p 1 Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Niech po prostu ogarną remastery lub vc na Switcha w końcu. N64 miało co? Gierki Rare? Nie będzie. Mario? Jedyne w co da się dziś grać. Karty? Było 5 wersji potem. Zobaczcie jakieś gejpleje z Goldeneye I powiedzcie że chcecie w to grać. Jak piszę Rayos, ja też to pisałem - 2d starzeją się wolniej. Ocarina oryginalna w 17 fpsach raczej nie przejdzie. Nic ponad NES I Snes nie widzę, chyba że GC/N64 w jednym. Ale naprawdę - chcę to mieć przenośnie. Na cholerę kolejny grat pod tv? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 To nie jest grat do trzymania pod TV. Pod TV możesz sobie trzymać peceta z emulatorami, retropi czy inne bele co. Seria mini służy do tego, by wyciągnąć z kartonu, pobawić się godzinę i schować do pudełka, a pudełko na dno szafy. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Nie na dno szafy zacny kolego tylko na wystawkę za szybką Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Na wystawkę to tylko prawdziwego, oryginalnego, premierowego SNESa. Nie sprzęt jadący na sentymencie, tylko samo źródło sentymentu. Edytowane 28 września 2017 przez ireniqs 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 To nie jest grat do trzymania pod TV. Pod TV możesz sobie trzymać peceta z emulatorami, retropi czy inne bele co. Seria mini służy do tego, by wyciągnąć z kartonu, pobawić się godzinę i schować do pudełka, a pudełko na dno szafy. Hmm, czyli robię źle, że mój NES mini od roku leży przy drugim TV i regularnie na nim pogrywam i jutro obok niego postawię Mini SNESa, na którym będę grał zdecydowanie więcej? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 To nie jest grat do trzymania pod TV. Pod TV możesz sobie trzymać peceta z emulatorami, retropi czy inne bele co. Seria mini służy do tego, by wyciągnąć z kartonu, pobawić się godzinę i schować do pudełka, a pudełko na dno szafy. Hmm, czyli robię źle, że mój NES mini od roku leży przy drugim TV i regularnie na nim pogrywam i jutro obok niego postawię Mini SNESa, na którym będę grał zdecydowanie więcej? Co człowiek to inna historia. Większość jednak kupuje te konsole celem zrobienia flipa, trzymania jako lokaty (kiepska metoda na oszczędzanie kasy), lub sentymentalnego pogrania w te 20 gierek od czasu do czasu. Ja chętnie podepnę, spróbuję przejść kilka tytułów i poleci do szafy. Grać w klasyki 'na poważnie' to jednak wolę na CRT z podpiętym prawdziwym sprzętem, co zresztą regularnie praktykuję. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 MiniNESa kupiłem, bo... klasyka - zagrywało się na Pegasusie, trzeba dać zarobić Nintendo, a i uległem (jestem uległy hehe) tej modzie na retro. Chciałem mieć oryginalny sprzęt Nintendo z wsparciem HDMI. A mam (po spiraceniu) sprzęt Nintendo z wgranymi 50. grami + bezprzewodowy pad. Co 3-4 tygodnie z laską gramy w Mario, Małą Syrenkę, Rodzinę Adamsów i Tanki (w Contre nie lubi grać, ale na weekend wpada kumpel i mieliśmy przejść z kodem na 30 żyć :).No i chyba cierpię na jakąś chorobę - zbieractwa (?). Zbieram gazetki, gry, konsole... kupiłem miniNESa, zamówiłem miniSNESa, pewnie kupię kolejne konsole, skoro już mam te dwie pierwsze. Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 ja po kupnie miniNES'a nawet go nie rozpakowałem. od razu wylądował w szafie pomiędzy innymi konsolami, więc nawet nie wiem jak wygląda na żywo :) z miniSNES'em, który przyjdzie lada dzień będzie podobnie 2 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 ja po kupnie miniNES'a nawet go nie rozpakowałem. od razu wylądował w szafie pomiędzy innymi konsolami, więc nawet nie wiem jak wygląda na żywo :) z miniSNES'em, który przyjdzie lada dzień będzie podobnie Prawdę mówiąc żal mi ciebie. Odejdziesz w zaświaty i nawet nie pomacasz. Choć z drugiej strony, odczuwanie przyjemności różne ma oblicza. No cóż, ale i ciul z tym. Ja tam swojego SNESa mini biorę na sobotnią imprę - będzie kurna grane z lamusami. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jakość tych padów Zayebiście ładny sprzęt. Podoba mi się bardziej niż nes mini. 1 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 ja po kupnie miniNES'a nawet go nie rozpakowałem. od razu wylądował w szafie pomiędzy innymi konsolami, więc nawet nie wiem jak wygląda na żywo :) z miniSNES'em, który przyjdzie lada dzień będzie podobnie Prawdę mówiąc żal mi ciebie. Odejdziesz w zaświaty i nawet nie pomacasz. Choć z drugiej strony, odczuwanie przyjemności różne ma oblicza.No cóż, ale i ciul z tym. Ja tam swojego SNESa mini biorę na sobotnią imprę - będzie kurna grane z lamusami. Idziesz na „imprę”, na którą bierzesz miniSnesa i wyzywasz innych od lamusów? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jakość tych padów Zayebiście ładny sprzęt. Podoba mi się bardziej niż nes mini. no zayebista, w ogóle znowu (jak przy NESie) miałem ogromny szok jak odpakowałem i zobaczyłem JAKIE TO JEST MAŁE :O niestety musiałem do roboty wrócić, ale wieczorem BĘDZIE GRANE 3 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Kurier przyniósł :) Jeszcze raz dzięki wielkie za Rayosa za link do Powerplay, tak się cieszę że udało mi się zdobyć pierwszą partie :) Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jakość tych padów Zayebiście ładny sprzęt. Podoba mi się bardziej niż nes mini. Racja, padziki super, przyciski chodzą lepiej nawet niż w oryginałach (ale gumek pod nie nie da się wymienić, bo trochę inna jest konstrukcja w środku niestety). Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Boże jaka piękna miniaturowa konsolka:) a te kolorowe guziczki w padzie... gapiłem sie w to godzinami w niemieckich katalogach. Zarypiscie :) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 września 2017 Autor Opublikowano 29 września 2017 mutex/ocfipreoqyfb/mutex Na zachodzie 80 euro, u nas 589zł. 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Wiadomo, Polak bogaty niech płaci. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Niestety, retro naklejki w cenie :d Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Shen ma mutexa. Fajna konsolka,z radoscia bym wgral tam CT. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Jakie parametry powinien miec zasilacz do tego ustrojstwa? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Podepnij pod USB w tv. Starczy. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Jakie parametry powinien miec zasilacz do tego ustrojstwa? Na kartonie pisze 5V/1A. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi