Gość ragus Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Spadnie to kiedyś z ceny? Nie ma takiej opcji. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Lista tytułów jest mocarna. Brałem trochę w ciemno, bo przy zamówieniu już nie pamiętałem co tam zapowiadali. Jak to odpaliłem dzisiaj to o ja pier,dolę, ile tam jest sztosów, które trzeba ograć. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Ja już siódmy level w Mario Rpg mam:) Grałem kiedys na emu, ale w końcu zagram jak człowiek na konsoli i to (póki co), bez quicksave'a, tylko z normalnym zapisem w grze. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Pewnie skończy się tak, że jak odblokują SNESa to każdy nawrzuca romów i nie będzie w nic grał bo będzie za dużo gier :) 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 ja nie będę nic wrzucał, piractwem się brzydzę, a to co dostarczyło Nintendo na konsoli starczy na dłuuuugie godziny :) póki co ogrywam DKC, cudowny szpil, choć zestarzał się chyba najgorzej (poza starfoxami) ze względu na swoje digitalizowane modele Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) Mi brakuje tak jak pisałem Chrono Trigger, Bomberman, Harvest Moon i wielka szkoda że nie dali Super Mario All-Star Edytowane 4 października 2017 przez kubson 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Ja się za LTTP wziąłem, jednak to co innego niż obcięta wersja na GBA czy granie na PSP. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=251131523&postcount=7757 Już można wgrywać, wczesna wersja, nie wszystko działa, ale idzie to w dobrym kierunku. Gra ktoś jeszcze w ogóle oprócz mnie czy już w szafach na allegro? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja gram, jedna co prawda pogoniłem ale druga zostaje na zawsze:) Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Gram sobie w Mario RPG, wczoraj utknąłem w kanałach (labirynt), potem miałem problem z zagraniem do-re-mi-fa-sol nad rzeką, ale od czego jest gamefaqs?Całkiem przyjemnie się łupie, co prawda kiedyś grałem na emu, ale z quick sejwem, a tu postaram się nie oszukiwać.Testowałem też funkcję "rewind", całkiem dobrze to działa, w sumie ułatwienie większe niż quick save/load.Trza ukończyć kilka gier i dopiero brać się za hackowanie. Bo tak z miniSNESa zrobi się znowu maszynka z milionem gier w które nie będzie się grało. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Fajnie jak będzie możliwość emulowania NESa jeszcze. Zawsze to jeden sprzęt mniej pod TV. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=251131523&postcount=7757 Już można wgrywać, wczesna wersja, nie wszystko działa, ale idzie to w dobrym kierunku. Gra ktoś jeszcze w ogóle oprócz mnie czy już w szafach na allegro? hackowanie, a fu. ragus? nie szanuje. I tak, ja gram. DKC na tapecie razem z lttp Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Dzięki bluber, bo już miałem mu kazać zrobić zm. Ja sobie będę grał w DKC2, a ty se turlaj kirbiego w chu,jowej grze. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Fajnie jak będzie możliwość emulowania NESa jeszcze. Zawsze to jeden sprzęt mniej pod TV.No coś tam było, ze da sie firmware z nesa zdumpowac i wgrać tu, ale wszystko to w wersji alpha, albo i nawet prealpha. Chcesz mieć zemulowane kilka maszynek? Kup nvidia shield k1/tv. I pada bezprzewodowego, detykowanego. Tylko kiedy ograsz te milion gier?Ukończ pierw te 21 i bierz sie za hackowanie:) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Dzięki bluber, bo już miałem mu kazać zrobić zm. Ja sobie będę grał w DKC2, a ty se turlaj kirbiego w chu,jowej grze. rob co chcesz, twoja konsolka, ale wydawanie kilka stow na kawalek plastiku zeby na nim piracic jest... glupie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 RAYOS STRAŻNIK TEKSASU Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) Pewnie, można to zrobić na już posiadanym PC czy telefonie. Policja? ROMY INSTALUJO! Edytowane 6 października 2017 przez NemoKOF Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Nadal nie wiem co jest głupiego w chęci zagrania w Donkey Kong Country 2 na sprzęcie, który świetnie imituje oryginalne doświadczenie. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 no moim zdaniem dwójka jest jednak nieco słabsza od jedynki. W samym fakcie wgrywania romów nic głupiego nie ma, ale jako że to jest tylko emulator na linuksie, to tak średnio by mi się chciało kombinować (wystarczy że podłączę ten kontroler pod wiimote i odpalę openemu i wyjdzie w sumie na to samo), Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) To może inaczej. Nadal nie wiem co jest głupiego w chęci zagrania w jedną z ponad 700 gier na sprzęcie, który świetnie imituje oryginalne doświadczenie, na przykład poprzez możliwość włączenia konsoli tak jak oryginalnego sprzętu i możliwość popatrzenia na czerwoną diodę na czymś co wygląda jak SNES, jest mocno podręczne i wygodne. Edytowane 6 października 2017 przez ragus Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Ty nie widzisz w tym problemu ale w sumie mógłbyś mieć RP2-3 w obudowie jak snes który emuluje więcej rzeczy za połowę tej kasy. Ale mimo wszystko dałeś Nintendo zarobić gdzieś po drodze, tam nie dajesz. Kwestia szemranej legalności samego romu oczywiście. No nic to, ja stacjonarnie nie gram, więc olałem. Jak dadzą te gry na Switcha chętnie za nie zapłacę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Nie wiem co to jest RP2-3. Wiem za to, czym jest SNES Classic, ma ładne pudełko i jest dostępny w sklepach internetowych po wpisaniu frazy SNES. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 http://allegro.pl/damper-fox-float-rp23-kashima-propedal-specialized-i6981285576.html Posiadam takie dwa, również polecam, pie,rdolić nintendo. 2 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Raspberry pi 2 lub 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi