Skocz do zawartości

SNES Classic

Featured Replies

Opublikowano

<rzuca rayosowi w łeb kamieniem>

Edytowane przez S(pipi)ix

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 76,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd to dobrych hurtownikow macie czezky i graczdari 

• Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

• Albo za 1300 Ja odpadam, nie dam za to 600 zl.

Opublikowano

Przekonaly mnie te klimatyczne naklejki. Zamowione w KiGu :7

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

mi juz hajs z dwoch sklepow pobralo :banderas: czekam na przesylke

Opublikowano

Cholera wie jak to będzie z ceną i ile Nintendo rzuci sztuk do sprzedania. Możliwe ,że po świętach kupisz to za te 300 zł jeśli podaż będzie większa niż popyt. 

Opublikowano

Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem! 

ale nie bluźnij typie, w gumach Turbo nie było żadnych naklejek tylko karteczki z jakiegoś rodzaju folii, to jest ZASADNICZA różnica :gayos:

Opublikowano

To jaka ma być cena, aby nie dać się oszukać? W Media Markcie będzie po 589:

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-classic-mini-snes-2xpad-21-gier

W niemieckim MM byla dostepna za 99,99 E. Takze, zamawiajac z KiGa wychodzi troche ponad 100zl przebitki. Nie jest zle. Jak nie dorwiesz na jakims amazonie to juz taniej raczej nie bedzie.
Opublikowano

Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem!

ale nie bluźnij typie, w gumach Turbo nie było żadnych naklejek tylko karteczki z jakiegoś rodzaju folii, to jest ZASADNICZA różnica :gayos:

Możliwe, ja te samochody wywalalem :kaz:

Opublikowano

Możliwe, ja te samochody wywalalem :kaz:

Widzę, że nie byłem jedyny. Wolałem małe komiksy z Kaczora niż środki transportu.

Opublikowano

Jarać się gumami :|

Opublikowano

rayos jara sie wszystkim co bylo kiedys a juz nie ma, pewnie komuna go jara

Opublikowano

średniowiecze, krucjaty, królowie i zamki :banderas: kiedyś to był czasy, teraz nie ma czasów 

Opublikowano

Kurde, ja się kiedyś jarałem, rodzice nie zarabiali kokosów i wtedy wszystko cieszyło. Teraz jest WSZYSTKO, WSZĘDZIE i tylko kwestia kasy czy to będziesz miał.

Opublikowano

Ja tam nie jestem typem nostalgicznym. Co było a nie jest nie piszę się w rejestr. Czy jakoś tak. :) Oczywiście czasami łezka w oku się zakręci ale nie żeby to wszędzie rozpowiadać i się rozpływać. Nie moje klimaty.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę miejsce pracy Orzeszka, podejrzewam, że REAL THING.