Opublikowano 25 września 20177 l <rzuca rayosowi w łeb kamieniem> Edytowane 25 września 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 25 września 20177 l Przekonaly mnie te klimatyczne naklejki. Zamowione w KiGu :7 Edytowane 25 września 20177 l przez bebbop
Opublikowano 26 września 20177 l Kiedy wysyłka tego? Naklejki to kaczor donald z lat 90, fajna sprawa gdyby to były lata 90 i byłbym młodszy o 20 lat:d
Opublikowano 26 września 20177 l To jaka ma być cena, aby nie dać się oszukać? W Media Markcie będzie po 589: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-classic-mini-snes-2xpad-21-gier
Opublikowano 26 września 20177 l Cholera wie jak to będzie z ceną i ile Nintendo rzuci sztuk do sprzedania. Możliwe ,że po świętach kupisz to za te 300 zł jeśli podaż będzie większa niż popyt.
Opublikowano 26 września 20177 l Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem! ale nie bluźnij typie, w gumach Turbo nie było żadnych naklejek tylko karteczki z jakiegoś rodzaju folii, to jest ZASADNICZA różnica
Opublikowano 27 września 20177 l To jaka ma być cena, aby nie dać się oszukać? W Media Markcie będzie po 589: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-classic-mini-snes-2xpad-21-gier W niemieckim MM byla dostepna za 99,99 E. Takze, zamawiajac z KiGa wychodzi troche ponad 100zl przebitki. Nie jest zle. Jak nie dorwiesz na jakims amazonie to juz taniej raczej nie bedzie.
Opublikowano 27 września 20177 l Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem!ale nie bluźnij typie, w gumach Turbo nie było żadnych naklejek tylko karteczki z jakiegoś rodzaju folii, to jest ZASADNICZA różnica Możliwe, ja te samochody wywalalem
Opublikowano 27 września 20177 l Kto nigdy nie naklejał na segmencie naklejek z gumy turbo niech pierwszy rzuci kamieniem!ale nie bluźnij typie, w gumach Turbo nie było żadnych naklejek tylko karteczki z jakiegoś rodzaju folii, to jest ZASADNICZA różnica Możliwe, ja te samochody wywalalem Widzę, że nie byłem jedyny. Wolałem małe komiksy z Kaczora niż środki transportu.
Opublikowano 27 września 20177 l rayos jara sie wszystkim co bylo kiedys a juz nie ma, pewnie komuna go jara
Opublikowano 27 września 20177 l średniowiecze, krucjaty, królowie i zamki kiedyś to był czasy, teraz nie ma czasów
Opublikowano 27 września 20177 l Kurde, ja się kiedyś jarałem, rodzice nie zarabiali kokosów i wtedy wszystko cieszyło. Teraz jest WSZYSTKO, WSZĘDZIE i tylko kwestia kasy czy to będziesz miał.
Opublikowano 27 września 20177 l Ja tam nie jestem typem nostalgicznym. Co było a nie jest nie piszę się w rejestr. Czy jakoś tak. :) Oczywiście czasami łezka w oku się zakręci ale nie żeby to wszędzie rozpowiadać i się rozpływać. Nie moje klimaty.
Opublikowano 27 września 20177 l Biorąc pod uwagę miejsce pracy Orzeszka, podejrzewam, że REAL THING.