chmurqab 3 192 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Mam szczerą nadzieję, że CQE się te ceny odbiją czkawką, ale i tak się pewnie wyprzeda.. :/ Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Mam szczerą nadzieję, że CQE się te ceny odbiją czkawką, ale i tak się pewnie wyprzeda.. :/ Po (pipi)burzy w sieci oraz niezadowoleniu sklepów aktualnie w ogóle zdjęli SNESy z hurtowni, nie można zamówić. Może negocjują. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 te domysly ekspertow mnie zawsze rozpyerdalaja xd No nie powiem, korci mnie zeby napisac kilka slow, ale zaraz potem to wroci i walnie mnie w pysk. Tak czy inaczej, przy tej cenie oczami wyobrazni widze kilka scenariuszy i zaden z nich nie jest dobry dla klienta koncowego. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Mam szczerą nadzieję, że CQE się te ceny odbiją czkawką, ale i tak się pewnie wyprzeda.. :/ Hier liegt der hund begraben :/ Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 ogolnie zdecydowanie za malo gier dali :( Swoja droga ciekawe czy faktycznie n64 bedzie nastepne. IMO pojda w gameboya. A sony pewnie nie odpusci latwego siana i dostaniemy PSX mini Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 ogolnie zdecydowanie za malo gier dali :( Swoja droga ciekawe czy faktycznie n64 bedzie nastepne. IMO pojda w gameboya. A sony pewnie nie odpusci latwego siana i dostaniemy PSX mini Watpie w n64, wiekszosc odbiorcow by sie zerzygala patrzac dzisiaj na wczesne 3D odpalone na wielkim LCD. Gameboy to juz o wiele bardziej prawdopodobna opcja IMO. Slodki banderasiku za Gameboy mini to dalbym sie ogolic, nawet mimo tego, ze wiekszosc gierek stoi na polce. 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Do tego mógłby być problem ze znalezieniem nawet 20 gier, Rare należy do Microsoftu, Hudson Soft odpowiedzialne za Mario Party należy do Konami, a wiadomo jakie jest dzisiejsze Konami :) Teoretycznie odpowiedni czek mógłby załatwić sprawę, ale Nintendo musiałoby wydać więcej, niż jest to warte Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Na N64 to są może ze 3 gry od japońskich 3rd party developerów. Przypominam że konsola się sprzedała w Japonii gorzej nawet od Saturna. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Gier od Rare nie będzie. Zeldy i Mario 64 są na DS w formie remasterow. Ocarina miała z 17 fpsów. Karty są na świeżo na Switchu. Wydaje mi się, że n64 nie wyjdzie. Nie ma po co. 1 Cytuj
grzybiarz 10 297 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Ale pomarzyć zawsze można :) Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Dla równowagi proponuję przyjrzeć się bliżej zestawowi ze snesa mini: i ewentualnym kandydatom do n64 mini: Zostawię sobie jednak te gierki w pamięci. Pińcet złotych xDDhrum Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Ale że te cudeńka ze SNESa ci nie pasują? Przecież to prawie same perełki. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 z tych 21 co najmniej połowa to gry na takie mocne 10. ten materiał z nintendolife jest żenujący, koleś ograł 5 min z każdej gry i jest ekspertem od nintendo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Ale trzeba przyznać, ze kurczę no duży skok zaliczyła branża od czasów kiedy grałem w te gierki za guwniaka. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 zwłaszcza, jak się porówna i d e a l n e Final Fantasy VI, z porywającymi historiami miliona bohaterów do łowienia ryb i jeżdżenia seatem po polach w XV Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) a to przepraszam Nie no, szóstka na tym to będzie je,bane złoto. jeżeli komuś zależy na graniu w legalne gierki, to lepiej trafić nie może. ominie go problem z dźwiękiem znany z wersji na GBA, ominą go okropne loadingi z wersji PSX, nie musi babrać się w sprowadzanie pożółkłego SNESa z wersją gry NTSC i jak pan odpali sobie najlepszą wersję na rewizji SNESa i będzie wklepywał komendy na tych seksownych guziczkach. Wspaniała sprawa. zresztą to samo z Yoshim, nie no, nie powstrzymam się i odpakuję seksownego skurczybyka Edytowane 1 lipca 2017 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Perfekcyjna emulacja FFVI i Yoshi's Island są warte zachowania jednego takiego bad boya u siebie w szafie :). A w N64 nie wierzę. Ten pad, którego nikt by nie wiedział jak chwycić, wczesne gry 3D z milionem problemów technicznych i archaizmami których nikt nie chciałby sobie przypominać. Tam już nie ma nostalgii za bardzo, tylko pająki i inne straszne rzeczy. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Zgadzam się. Dla snes to moja era graficzna. Gry 2d się nie starzeją a spędziłem dużo czasu na salonach grając w bijatyki itd. Wtedy arcade > konsole i gry prezentowały poziom ok 16 bitów, np. Cps, cps-2 itd. Dla mnie NES to zbyt duży archaizm a kolekcjonerem nie jestem, zbieram sobie tylko Amiibo bo ładne są. Snes to jest ten świetny czas pięknych gier 2d z duszyczką. No i wychodzi gra która nie wyszła wcześniej. Za to właśnie n64 to już początki 3d i w tej chwili już niegrywalne gry. Do tego licencje są myślę nie do przeskoczenia. 1 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 A w N64 nie wierzę. Ten pad, którego nikt by nie wiedział jak chwycić, wczesne gry 3D z milionem problemów technicznych i archaizmami których nikt nie chciałby sobie przypominać. Tam już nie ma nostalgii za bardzo, tylko pająki i inne straszne rzeczy. No właśnie nostalgia to jest najsilniejszy aspekt N64 w tym momencie. Bez niej nie da się wciągnąć rozblurowanego 240p na jednej gałce analogowej. SNESik to jest jeden ze szczytowych momentów 2D, ludzie doszlifowali game design i dostaliśmy takie perełki jak Super Metroid, Link to the Past czy Super Mario World. Do tego to wszystko jest bardzo miłe dla oka, a przy okazji dosyć łatwo się upscaluje. A później te geniusze pomyśleli a gdyby tak zrobić tego skurwysyna przenośnym? i dostaliśmy GBA Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Nie jestem w stanie grać na N64 z powodów zdrowotnych, przez ten blur czy rozmycie tekstur zaczynają mi łzawić oczy i boleć głowa, na emulatorze można było ustawić ostrość tekstur i problem znikał :) Cytuj
grzybiarz 10 297 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 N64 jest trudne do emulacji, wątpię że powstanie po miniSNESie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 za wznawianie klasykow z początków 3d lepiej niech sie nie zabierają Cytuj
Ukukuki 7 008 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 W następnej kolejności pewnie będzie GB. Pytanie czy razem z GBC czy to rozdzielą. W każdym razie ja bardziej będę czekał na GBA w takim wydaniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi