Skocz do zawartości

SNES Classic

Featured Replies

• Odpowiedzi 529
  • Wyświetleń 76,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd to dobrych hurtownikow macie czezky i graczdari 

• Jak dostaniemy ilości i ceny, co może pojawi się na dniach to dam kodzik dla 5-10 osób na cenę bliską hurtowej :P ale musicie poczekać...

• Albo za 1300 Ja odpadam, nie dam za to 600 zl.

Opublikowano

Mam szczerą nadzieję, że CQE się te ceny odbiją czkawką, ale i tak się pewnie wyprzeda.. :/

Po (pipi)burzy w sieci oraz niezadowoleniu sklepów aktualnie w ogóle zdjęli SNESy z hurtowni, nie można zamówić. Może negocjują.

Opublikowano

te domysly ekspertow mnie zawsze rozpyerdalaja xd

No nie powiem, korci mnie zeby napisac kilka slow, ale zaraz potem to wroci i walnie mnie w pysk.

Tak czy inaczej, przy tej cenie oczami wyobrazni widze kilka scenariuszy i zaden z nich nie jest dobry dla klienta koncowego.

Opublikowano

Mam szczerą nadzieję, że CQE się te ceny odbiją czkawką, ale i tak się pewnie wyprzeda.. :/

Hier liegt der hund begraben :/

Opublikowano

ogolnie zdecydowanie za malo gier dali :(

Swoja droga ciekawe czy faktycznie n64 bedzie nastepne.

IMO pojda w gameboya.

A sony pewnie nie odpusci latwego siana i dostaniemy PSX mini :obama:

Opublikowano

ogolnie zdecydowanie za malo gier dali :(

Swoja droga ciekawe czy faktycznie n64 bedzie nastepne.

IMO pojda w gameboya.

A sony pewnie nie odpusci latwego siana i dostaniemy PSX mini :obama:

Watpie w n64, wiekszosc odbiorcow by sie zerzygala patrzac dzisiaj na wczesne 3D odpalone na wielkim LCD. Gameboy to juz o wiele bardziej prawdopodobna opcja IMO.

Slodki banderasiku za Gameboy mini to dalbym sie ogolic, nawet mimo tego, ze wiekszosc gierek stoi na polce.

Opublikowano

Do tego mógłby być problem ze znalezieniem nawet 20 gier, Rare należy do Microsoftu, Hudson Soft odpowiedzialne za Mario Party należy do Konami, a wiadomo jakie jest dzisiejsze Konami :) Teoretycznie odpowiedni czek mógłby załatwić sprawę, ale Nintendo musiałoby wydać więcej, niż jest to warte

Opublikowano

Na N64 to są może ze 3 gry od japońskich 3rd party developerów. Przypominam że konsola się sprzedała w Japonii gorzej nawet od Saturna.

Opublikowano

Gier od Rare nie będzie. Zeldy i Mario 64 są na DS w formie remasterow. Ocarina miała z 17 fpsów. Karty są na świeżo na Switchu. Wydaje mi się, że n64 nie wyjdzie. Nie ma po co.

Opublikowano

Dla równowagi proponuję przyjrzeć się bliżej zestawowi ze snesa mini:

i ewentualnym kandydatom do n64 mini:

Zostawię sobie jednak te gierki w pamięci.

Pińcet złotych xDDhrum

Opublikowano

Ale że te cudeńka ze SNESa ci nie pasują? Przecież to prawie same perełki.

Opublikowano

z tych 21 co najmniej połowa to gry na takie mocne 10. ten materiał z nintendolife jest żenujący, koleś ograł 5 min z każdej gry i jest ekspertem od nintendo.

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, ze kurczę no duży skok zaliczyła branża od czasów kiedy grałem w te gierki za guwniaka.

Opublikowano

zwłaszcza, jak się porówna i d e a l n e Final Fantasy VI, z porywającymi historiami miliona bohaterów do łowienia ryb i jeżdżenia seatem po polach w XV

Opublikowano

No mam na mysli tylko wizualia :cool:

Opublikowano

a to przepraszam

Nie no, szóstka na tym to będzie je,bane złoto. jeżeli komuś zależy na graniu w legalne gierki, to lepiej trafić nie może. ominie go problem z dźwiękiem znany z wersji na GBA, ominą go okropne loadingi z wersji PSX, nie musi babrać się w sprowadzanie pożółkłego SNESa z wersją gry NTSC i jak pan odpali sobie najlepszą wersję na rewizji SNESa i będzie wklepywał komendy na tych seksownych guziczkach. Wspaniała sprawa.

zresztą to samo z Yoshim, nie no, nie powstrzymam się i odpakuję seksownego skurczybyka

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Perfekcyjna emulacja FFVI i Yoshi's Island są warte zachowania jednego takiego bad boya u siebie w szafie :).

A w N64 nie wierzę. Ten pad, którego nikt by nie wiedział jak chwycić, wczesne gry 3D z milionem problemów technicznych i archaizmami których nikt nie chciałby sobie przypominać. Tam już nie ma nostalgii za bardzo, tylko pająki i inne straszne rzeczy.

Opublikowano

Zgadzam się. Dla snes to moja era graficzna. Gry 2d się nie starzeją a spędziłem dużo czasu na salonach grając w bijatyki itd. Wtedy arcade > konsole i gry prezentowały poziom ok 16 bitów, np. Cps, cps-2 itd. Dla mnie NES to zbyt duży archaizm a kolekcjonerem nie jestem, zbieram sobie tylko Amiibo bo ładne są. Snes to jest ten świetny czas pięknych gier 2d z duszyczką. No i wychodzi gra która nie wyszła wcześniej. Za to właśnie n64 to już początki 3d i w tej chwili już niegrywalne gry. Do tego licencje są myślę nie do przeskoczenia.

Opublikowano

A w N64 nie wierzę. Ten pad, którego nikt by nie wiedział jak chwycić, wczesne gry 3D z milionem problemów technicznych i archaizmami których nikt nie chciałby sobie przypominać. Tam już nie ma nostalgii za bardzo, tylko pająki i inne straszne rzeczy.

No właśnie nostalgia to jest najsilniejszy aspekt N64 w tym momencie. Bez niej nie da się wciągnąć rozblurowanego 240p na jednej gałce analogowej.

SNESik to jest jeden ze szczytowych momentów 2D, ludzie doszlifowali game design i dostaliśmy takie perełki jak Super Metroid, Link to the Past czy Super Mario World. Do tego to wszystko jest bardzo miłe dla oka, a przy okazji dosyć łatwo się upscaluje.

A później te geniusze pomyśleli a gdyby tak zrobić tego skurwysyna przenośnym? i dostaliśmy GBA :banderas:

Opublikowano

Nie jestem w stanie grać na N64 z powodów zdrowotnych, przez ten blur czy rozmycie tekstur zaczynają mi łzawić oczy i boleć głowa, na emulatorze można było ustawić ostrość tekstur i problem znikał :)

Opublikowano

za wznawianie klasykow z początków 3d lepiej niech sie nie zabierają

Opublikowano

W następnej kolejności pewnie będzie GB. Pytanie czy razem z GBC czy to rozdzielą. W każdym razie ja bardziej będę czekał na GBA w takim wydaniu.