Opublikowano 20 września 20186 l Skoro pan Simon mówi, że będzie "full story" i brak przedwczesnej śmierci jak przy Deadwood czy Carnivale, to wszystko jest w porząsiu.
Opublikowano 20 września 20186 l No Simon też na twiterze w komentach napisał, że od początku planowane były 3 sezony
Opublikowano 20 września 20186 l Czekam na cały sezon i będzie jak z pierwszym cały weekend oglądania:)
Opublikowano 25 września 20186 l Nowy sezon świetny, tylko że w drugim odcinku na apce na ps4 nie działają polskie napisy. Są dwie pozycje podpisane 'polski' i żadna nie bangla xD Oglądam z angielskimi.
Opublikowano 6 listopada 20186 l świetny sezon. ihmo lepszy od 1, ale może to przez te kilka ostatnich odcinków - moc! dobrze gdzieś czytałem, że 3 będzie ostatnim?
Opublikowano 21 listopada 20186 l No dla mnie ten sezon zaorał po całości. Rozwój postaci Larry'ego to coś niesamowitego
Opublikowano 21 listopada 20186 l No i to, że w końcu się Spoiler doigrał C.C bardzo mnie cieszy, zwłaszcza po akcji w hotelu z Lori
Opublikowano 21 listopada 20186 l "He talked too much" Ale dla mnie scena sezonu to jak ogarnęli, że obrabowali ciężarówkę, w której były tylko lewe buty I jak oni wszyscy to naturalnie zagrali. Nie pamiętam kiedy tak się śmiałem przy serialu. Rudy i Frankie to najlepsze postacie postacie bez dwóch zdań Edytowane 21 listopada 20186 l przez sprite
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Trzeci sezon zadebiutuje 10 września HBO ciągle dostarcza królewski content Aa, @sprite jak zwykle sporo szybszy Różnica jednego dnia zapewne z faktu nocnej premiery w usa? Edytowane 9 sierpnia 20195 l przez Frantik
Opublikowano 10 września 20195 l Ja coraz częściej ostatnio czekam na całe sezony i wtedy jadę z oglądaniem. Tak chyba też zrobię z The Deuce.
Opublikowano 19 września 20195 l ja się nie mogłem doczekać i odpaliłem, mmm ku,rwa ale to było dobre
Opublikowano 10 października 20195 l Jeśli ktoś nie oglądał 4 i 5 odcinka to niech spoilera nie ogląda Spoiler Frankie ehh niebywale smutny i depresyjny jest ten sezon