Skocz do zawartości

Litwin na zawodach w Sopocie - wywieranie presji, oczekiwania, przewidywania.

Ostatnie miejsce litwina na zawodach w sopocie 29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktore miejsce zajmie litwin?

• Ostatnie, sedziowe znowu beda przekupieni
      3
    • Ostatnie, zachoruje na 2 dni przed zawodami i straci calkowicie forme
      1
    • Ostatnie, jakis typ pomiesza wyniki i litwin z pierwszego miejsca spadnie na ostatnie
      4
    • Ostatnie, bo da sie namowic starym kumplom z zakladu, na obiad ze smarem i chemikaliami stoczniowymi
      15
    • Ostatnie, witaminy znowu rozyebia mu watrobe
      3
    • Ostatnie, ale przedstawi to tak jakby to bylo lepsze miejsce niz pierwsze
      1
    • Ostatnie, ale tak naprawde kulturystyka zajmuje sie od 7 miesiecy i nigdy nie bral sterydow, ani nawet zadnych suplementow
      0
    • Ostatnie, ale nie ma jeszcze wymyslonej wymowki, wymysli po wszystkim
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 294
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Yebać ten ból dupy wylany w tym poście,nie chce mi się go czytać.Daję 2 fotki z zawodów:   Jedna na chwilę przed wyjściem:   Druga po przyjęciu kilku tysięcy kalorii z węgli ;)   Z racji że m

• Na budowie pracowal chyba wiec pewnie nazarl sie jakiegos smaru i amputowali mu prawa dlon bo rozyebana watroba.

• Najgorsze jest to, ze przez ten zje.bany internet wszystkie zje.by moga udostepniac swoje rakowe zdjecia i siebie samego brandzlujac przy tym swoje ego gdy jakis podobny im ułom zalajkuje wrzuconego s

Opublikowano

no prestiz zawodow duzy, nie ma nawet wynikow nigdzie xd

Opublikowano

dobra przyjdzie litwin i zaraz was tutaj wyjasni

Opublikowano

W necie opinie raczej odmienne od forumowych kasztaniaków forumowych, poziom dość solidny, gruba impreza wyszła, a odpały w postaci suchoklatesów to wyjąfek od reguły, zawsze się zdarzają.

Opublikowano

no do 17.00 byly wg info na stronie.

Opublikowano

je.bnąłbym jakby o 21:30 jeszcze łazili po tej scenie i się napinali xd

Opublikowano

o kur.wa, rzeczywiście XDDDDDDD

może Kobik tam się osobiście wybrał

Opublikowano

przeciez pisalismy ze bylem ja, ragus, dojechal orzech, jaczes i bluber - doping forumkowy musial byc

Opublikowano

"ulane kur'wy" wymyślił parys platynov i to pojęcie w "branży" to codzienność

Opublikowano

a to przepraszam, nie obracam się w branży i myślałem że to Heisenberg jest prekursorem tego uroczego określenia :cool:

Opublikowano

Opublikowano

"sportowcy" :pawel:

Opublikowano

ahh ten uśmiech Pana Sakera w rogu  :wub: 

Paryz to jedyna postac w tym huyowym swiatku ktora szanuje. Bo nawet w realu jest spoko gosc.

z początku go lubiłem, ale później się przejadło. ile można jeździć na bajku i krzyczeć do ludzi jak jakiś debil

Opublikowano

Weź zamknij ryj xDD

Paris>>>cokolwiek z polskiego yt fitnessowego. 

Opublikowano

pokaż mamie co oglądasz na jutubie to ci kabel od internetu scyzorykiem przetnie ulany daunie xd

Opublikowano

przekaz jest niejasny 

WVDcvP5.jpg

fajny back piece tego w niebieskich, ciekawe u kogo robił

Opublikowano

Up po Twoich tekstach o waleniu konia na pokazie myślałem że bardziej cię zachwyci "back piece" tego w różowych.