Blaise 3 603 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 (edytowane) Gdzie wrzucać ogłoszenie z mieszkaniem na sprzedaż? Wisi sobie spokojnie na olx oraz na portalu miejscowości, w którym jest położna nieruchomość, zastanawiam się nad gratką, ale może pomijam jakieś strony? Żeby coś ruszyć temat Inb4 - mała miejscowość (do 15 k) Edytowane 27 lipca 2020 przez Blaise Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Tylko otodom się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 2 godziny temu, Blaise napisał: Gdzie wrzucać ogłoszenie z mieszkaniem na sprzedaż? Wisi sobie spokojnie na olx oraz na portalu miejscowości, w którym jest położna nieruchomość, zastanawiam się nad gratką, ale może pomijam jakieś strony? Żeby coś ruszyć temat Inb4 - mała miejscowość (do 15 k) Lokalna grupa na fejsie kupię sprzedam czy coś w ten desen Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Mysle, ze to robota dla agenta nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 A na Pchlim wystawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 W dniu 27.07.2020 o 18:37, Blaise napisał: Gdzie wrzucać ogłoszenie z mieszkaniem na sprzedaż? Wisi sobie spokojnie na olx oraz na portalu miejscowości, w którym jest położna nieruchomość, zastanawiam się nad gratką, ale może pomijam jakieś strony? Żeby coś ruszyć temat Inb4 - mała miejscowość (do 15 k) U mnie dopiero pomoc agenta nieruchomości przyniosła efekt. 3 miechy ogłoszenie podbijałem na kilku serwisach, prawie 2 paki wydałem na promowanie i poza tysiącami wyświetleń nie było ANI JEDNEGO telefonu od osoby prywatnej. Daliśmy w końcu agencji nieruchomości mieszkanie i w tydzień znaleźli kupca. Polecam pomoc agenta - tylko dogadaj dobre warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi