Welna 1 094 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Mi dojebali srogo. Za pierwsze poł roku tego roku zapłaciłem 9100 w porównaniu z 4300 rok temu. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia (edytowane) u mnie z 250-280 miesięcznie poszło na 500-550. Edytowane 28 sierpnia przez kislawa Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Ja miałem tam 146 zł z hakiem. Miałem nadpłatę około 370 zł. Pierwszy rachunek we wrześniu 45 zł z hakiem, a kolejne po 186. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października W dniu 25.08.2024 o 16:22, Sedrak napisał(a): 580 zł za dwa miesiące. Każdy kolejny rachunek co raz bardziej mnie przeraża. Mam dokładnie tyle samo-dwie osoby dorosłe plus dziecko. 1 Cytuj
DarkStar 84 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 4.07.2024 o 11:31, LeifErikson napisał(a): No i dalej Tauron mi nie wystawił nowych faktur. Miał ktoś tak kiedyś? Wysłałem już im wiadomość, ale pewnie z miesiąc będą odpisywać. Wczoraj dostałem SMS z tekstem "Prosimy, zapłać za prąd" i jakąś kwotą. No ok, pewnie wystawili w końcu fakturę. Wchodzę na eBOK, a tam 18 dni po terminie. To był SMS z przypomnieniem. O fakturze, która nigdy do mnie nie dotarła (mam oczywiście efakturę). Wcześniejszą mam z kwietnia. Dziwna sprawa. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To co ile miesięcy się rozliczasz, że wcześniejsza z kwietnia? Cytuj
DarkStar 84 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Co pół roku przychodzi rozliczenie i kolejne 6 faktur prognozowanych. Kolejne wystawili w październiku (o czym nie wiedziałem) z terminem pierwszej płatności na 4.11, a 22.11 mi dopiero SMSa wysłali, bo nie zapłaciłem. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Najlepszy sposób na prąd to inkasent co miesiąc. Nie jakieś prognozy i rachunki określone z góry na 5-6 miesięcy, kiedy akurat prąd jest „na górce”. Sam mam te prognozy co 5 miesięcy:) ale na lokalu usługowym kiedyś pozmieniałem i miałem co miesiąc gościa. I rachunki były nizsze i przy okazji wyszło że mam jakąś dodatkową opłatę 30zl na miecha za „wzywanie technika w razie awarii” czy coś tego typu, gdzie x lat nigdy żadnego typa nie widziałem, a 30 zł/miech kroił Tauron. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W niektórych ofertach to jest dostępne, płacisz abonament za ewentualną interwencję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi