Opublikowano 19 lipca 20177 l Ok, uruchomilem forumkowy serwer na discordzie. Na razie poza kanalem #general stworzylem kanal tekstowy dla Splatoona, wieczorem zrobie glosowy i to samo dla Mario Karta. Zeby dostac sie na serwer trzeba: 1) zainstalowac aplikacje na kompie albo telefonie, 2) zalozyc konto 3) dodac sie do serwera poprzez ten link z zaproszeniem - https://discord.gg/Fuv6Gut. Jesli nie dziala wam link, probujcie recznie przez aplikacje (znaczek '+' na lewej belce w telefonie i 'join a server with an invite link') Pokombinuje cos tez pozniej, dodam graficzki i inne duperele. Na razie tyle. Edytowane 20 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 20 lipca 20177 l Autor niestety sa czasowe - zaktualizowalem pierwszy post nowym linkiem
Opublikowano 20 lipca 20177 l Nie no, to jest lepsze bo w jednym miejscu masz ciągle kanał, a nie, że trzeba tworzyć konferencje. Dodałem siebie. 3 użytkowników, tej siły już nie powstrzymacie.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Autor no jak chcecie bez przerwy robic od nowa konferencje dla kazdej sesji to wiadomo, ze skajp lepszy edit: probuje ogarnac te zaproszenia, bo cos jest nie tak Edytowane 20 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 20 lipca 20177 l Autor teraz powinno dzialac - Hg2j7p (kod wazny dzisiaj do 16:00, potem bede odswiezal) - linki chyba im leza, recznie przez appke mozna dolaczyc Edytowane 20 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 20 lipca 20177 l Podmień odnośnik w pierwszy poście. Zmieniłeś tekst linka na poprawny, ale URL jest stary.
Opublikowano 20 lipca 20177 l gralem z forumkami dzis w mk8d, gralem z forumkami dzis w splatoon2, nawet rozmawialem na voice chacie z rayosem to sie nazywa community, yebac apke nintendo skoro ten discord potrafi bardziej niz najprawdopodobniej ta apka bedzie potrafila kiedykolwiek
Opublikowano 21 lipca 20177 l przez dołączenie do społeczności aż musiałem zamówić mario kart tak więc w poniedziałek powinienem mieć grę do multi ;)
Opublikowano 21 lipca 20177 l przez dołączenie do społeczności aż musiałem zamówić mario kart tak więc w poniedziałek powinienem mieć grę do multi ;) Przez ostatnią mobilizację społeczności naszła mnie znowu ochota na mk8d i właśnie leci do mnie druga kopia (pierwszą sprzedałem kiedy hype opadł)
Opublikowano 22 lipca 20177 l co tu sie dzieje, obemi, chyle fedore, 10rano jedna wiadomosc i juz sie gra w gierki na switchunie, a wieczorami tlumy obemix