Skocz do zawartości

Forumkowy discord sever, zapraszamy do Cummunity!

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

tak dla przypomnienia i wrzucenia info dla tych, ktorzy jeszcze nie wiedza i nie maja discorda: dzisiaj o 20:00 gramy najpierw w mk8d, a pozniej przerzucamy sie na farbki i cisniemy w splatoona. kulturalny voice chat na discordzie oczywiscie.

uprasza sie o przelozenie wszystkich zaplanowanych na dzis wieczor remontow na inny termin :shotgun:

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 32,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ciebie tam po prostu nikt nie chce (podobnie zresztą jak i tutaj), to nie ma nic wspólnego z Rayosem, a ma wszystko wspólne z byciem przećpanym bajkopisarzem o inteligencji zdechłej wiewiórki, na któr

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Chyba muszę wpaść na odwiedzinki xD.

• Rayos jak zawsze w(pipi)iajacy i wychodzacy z fochem z serwera kilka razy w miesiacu.

Opublikowano

wow ten discord naprawde niezły, takie forumo-czato-party w jednym

Opublikowano

Ja dzisiaj będę już w mario kart o 19. Jak coś będę na serwerze podłączony w odpowiednim temacie głosowo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli komuś mało towarzystwa na forumkowym serwerze zapraszam na Goombowy Discord. Gramy Turnieje w MK8, Spaltoona od czasu do czasu jakiś ARMS i FAST RMX.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem pod wrażeniem, takie społecznościowe rzeczy są bardzo dobre. Ech aż szkoda że nie mam póki co MK8D bo chętnie bym z wami zagrał.

Edytowane przez Kavka

• 1 rok później...
Opublikowano

Tak podbijam temat, żeby może kto nowy do naszego grona dołączył :) 

Opublikowano
37 minut temu, Rayos napisał:

Tak podbijam temat, żeby może kto nowy do naszego grona dołączył :) 

Bo się już starzy kończą

:yao:

Opublikowano

Piszemy na discordzie codziennie od rana do nocy, voice chat jak w coś gramy :) 

Opublikowano

O, moze nawet wpadne,

Na kanale kulturka czy raczej kolejne cw poza cw? 

Opublikowano
20 minut temu, oFi napisał:

O, moze nawet wpadne,

Na kanale kulturka czy raczej kolejne cw poza cw? 

Pełna kultura :mevek:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Podbijam, jakby ktos chcial dolaczyc :)  od dawna rozmawiamy na tematy wszelakie, nie tylko Nintendo, wiec zapraszamy wszystkich chetnych 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

podbijam ponownie, mozna pogadac o kursach rzepy w Animal Crossing, o tym dlaczego RE3 remake jest slaby i kto bierze FF7R na premiere :lapka: 

Opublikowano

Jak nie umiesz znaleźć linku w temacie to i tak za długiej kariery tam nie będziesz miał.

Opublikowano

Jak Rayos nie odpisal to znaczy ze juz drugiej nie bede mial. Poza tym znowu bym sie wyzalal ze np teraz gmina Kopenhagi mi za(pipi)ala niecale 5000 zl po przeliczeniu ze zwrotu podatku

Opublikowano
7 godzin temu, Rayos napisał:

podbijam ponownie, mozna pogadac o kursach rzepy w Animal Crossing, o tym dlaczego RE3 remake jest slaby i kto bierze FF7R na premiere :lapka: 

Dalej insta bany za nic, ewentualnie ponieważ tak sobie życzy kolega?

Opublikowano

Rayos jak zawsze w(pipi)iajacy i wychodzacy z fochem z serwera kilka razy w miesiacu.

Opublikowano

Ciebie tam po prostu nikt nie chce (podobnie zresztą jak i tutaj), to nie ma nic wspólnego z Rayosem, a ma wszystko wspólne z byciem przećpanym bajkopisarzem o inteligencji zdechłej wiewiórki, na którą nikt nie zwraca uwagi.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Mnie na serwerze nie ma, ale postawię stówę, że znam nastroje przebywających tam osób :cool:

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Rayos jak zawsze w(pipi)iajacy i wychodzacy z fochem z serwera kilka razy w miesiacu.

przypomnij mi, ile to miesiecy temu ty strzeliles focha i wyszedles? :) 

13 godzin temu, aph napisał:

Dalej insta bany za nic, ewentualnie ponieważ tak sobie życzy kolega?

tylko dla ludzi z ujemnym iq