Opublikowano 19 lipca 20177 l Drugi sezon Batmana od Telltale. 5 odcinków, premiera pierwszego już 8 sierpnia na PS4, XO i PC. W październiku wyjdzie na płycie z season-passem. Jedynka była dobra, więc i tę łyknę, jak wyjdzie całość.
Opublikowano 19 lipca 20177 l Ech, myślałem, że coś od Rocksteady... Też kliknąłem z rozpędu, a tu kolejna kreskówka w odcinkach - te "gry" od Telltale powinny mieć jeden zbiorczy temat...
Opublikowano 19 lipca 20177 l W zasadzie niegłupi pomysł. Poza fabułą o czym innym gadać nt tych gier w temacie ?
Opublikowano 20 lipca 20177 l Ech, myślałem, że coś od Rocksteady... Rocksteady ponoć nie robi nowego Batmana tylko ludzie od Origins.
Opublikowano 20 lipca 20177 l Rocksteady już nie zrobi Batmana. Co do nowego sezonu. Pierwszy był całkiem spoko, drugi będzie można zaliczyć jak już wyjdzie całość.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Nawet nie wiedzialem, ze istnieje drugi sezon. Popularnosc ogromna, 6 postów xD tego praktycznie nie ma w sprzedazy retail, jedna sztuka na ceneo z zavvi, dwie na allegro za jakieś chore 180 zl, na CEX w ogole nie ma w katalogu. To jakis wybitny b i a ł y k r u k?
Opublikowano 7 grudnia 20186 l przecież takie gry kupuje się w cyfrze... drugi sezon był juz przeceniany na śmieszne 40 zł lub mniej. Nie ma po co tego w pudełku kupować. Ja przeszedłem drugi sezon i był ok. Tylko i aż tyle. Niestety bolączki gier telltale i ich (pipi)owy silnik tutaj jeszcze bardziej są widoczne. Sam wydałem chyba 40 zł za cały sezon i nie żałowałem. Tutaj z innego tematu moje wrażenia. Cytat Skończyłem sezon drugi gacka i lepszy od pierwszego. Jak pierwszy nie porwał historią tak drugi sezon wciągnał mnie tak że w 4 dni skończyłem. Fajna historia i przemiana johna Doe w wiadomo kogo. Do tego fajne postacie harley i 3 lasek z otoczenia gacka (córka foxa, agentka i pani kotek). Bardzo ciekawie przedstawiona postać Alfreda i ta końcówka z nim. Na minus kompletnie nie wykorzystane postacie pozostałych "złych" tego sezonu Pokaż ukrytą zawartość . No ale relacje batmana z Pokaż ukrytą zawartość nadrabia z nawiązką. Historia może się podobać takiemu laikowi komiksowemu jak ja ale nie wiem jak do niej podejdą nasze forumowe hardcory komiksowe. Fajnie że mamy więcej Bruce wayne a mniej batmana. Technicznie jak zwykle s(pipi)ina ale jakoś na koksie działało to lepiej niż sezon pierwszy na zwykłym xbox one. Oceniam na 7/10. Bawiłem się dobrze i tyle Jak kupicie na przecenie tak jak ja to myslę że można.