Gość Kasias Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Drugi sezon Batmana od Telltale. 5 odcinków, premiera pierwszego już 8 sierpnia na PS4, XO i PC. W październiku wyjdzie na płycie z season-passem. Jedynka była dobra, więc i tę łyknę, jak wyjdzie całość. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Ech, myślałem, że coś od Rocksteady... Cytuj
Wredny 9 769 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Ech, myślałem, że coś od Rocksteady... Też kliknąłem z rozpędu, a tu kolejna kreskówka w odcinkach - te "gry" od Telltale powinny mieć jeden zbiorczy temat... 1 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 W zasadzie niegłupi pomysł. Poza fabułą o czym innym gadać nt tych gier w temacie ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Ech, myślałem, że coś od Rocksteady... Rocksteady ponoć nie robi nowego Batmana tylko ludzie od Origins. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Rocksteady już nie zrobi Batmana. Co do nowego sezonu. Pierwszy był całkiem spoko, drugi będzie można zaliczyć jak już wyjdzie całość. Cytuj
_Red_ 12 073 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Nawet nie wiedzialem, ze istnieje drugi sezon. Popularnosc ogromna, 6 postów xD tego praktycznie nie ma w sprzedazy retail, jedna sztuka na ceneo z zavvi, dwie na allegro za jakieś chore 180 zl, na CEX w ogole nie ma w katalogu. To jakis wybitny b i a ł y k r u k? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 przecież takie gry kupuje się w cyfrze... drugi sezon był juz przeceniany na śmieszne 40 zł lub mniej. Nie ma po co tego w pudełku kupować. Ja przeszedłem drugi sezon i był ok. Tylko i aż tyle. Niestety bolączki gier telltale i ich (pipi)owy silnik tutaj jeszcze bardziej są widoczne. Sam wydałem chyba 40 zł za cały sezon i nie żałowałem. Tutaj z innego tematu moje wrażenia. Cytat Skończyłem sezon drugi gacka i lepszy od pierwszego. Jak pierwszy nie porwał historią tak drugi sezon wciągnał mnie tak że w 4 dni skończyłem. Fajna historia i przemiana johna Doe w wiadomo kogo. Do tego fajne postacie harley i 3 lasek z otoczenia gacka (córka foxa, agentka i pani kotek). Bardzo ciekawie przedstawiona postać Alfreda i ta końcówka z nim. Na minus kompletnie nie wykorzystane postacie pozostałych "złych" tego sezonu Pokaż ukrytą zawartość . No ale relacje batmana z Pokaż ukrytą zawartość nadrabia z nawiązką. Historia może się podobać takiemu laikowi komiksowemu jak ja ale nie wiem jak do niej podejdą nasze forumowe hardcory komiksowe. Fajnie że mamy więcej Bruce wayne a mniej batmana. Technicznie jak zwykle s(pipi)ina ale jakoś na koksie działało to lepiej niż sezon pierwszy na zwykłym xbox one. Oceniam na 7/10. Bawiłem się dobrze i tyle Jak kupicie na przecenie tak jak ja to myslę że można. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi