pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Godzinę temu, zdrowywariat napisał: Gdzieś przeczytałem, że GoldenEye 007 na Switchu miał mieć online, czy to był fake, bo nie mogę znaleźć, ktoś coś wie na ten temat? Chciałem pograć ze starą ekipą z PL, żeby przypomnieć sobie, że kiedyś to było i znowu skopać im doopy po ponad 20 latach, a tu nici z tego Włąsnie jest i to chyba jako ex na nintendo. Byl jakis ból dupy w necie ze wersja na xboxa ma to wycięte. Tutaj info o online dla Switcha: Nintendo Expands Its Switch Online N64 Service With GoldenEye 007 | Nintendo Life "Enter a world of espionage as Bond in GoldenEye 007. Your covert operation to stop the GoldenEye weapon satellite spans the globe – you’ll infiltrate underground bases, charge through a military train and slink around the depths of a jungle. Along the way, M will brief you on your objectives and Q Branch will support your efforts with an array of gadgets, but the ultimate success of this mission is yours alone. Save the day, then go for the gold in spy-vs-spy action locally** or online in the four-player multiplayer mode and enjoy round after round of first-person competitive action." 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 5 minut temu, pawelgr5 napisał: Włąsnie jest i to chyba jako ex na nintendo. Byl jakis ból dupy w necie ze wersja na xboxa ma to wycięte. Tutaj info o online dla Switcha: Nintendo Expands Its Switch Online N64 Service With GoldenEye 007 | Nintendo Life "Enter a world of espionage as Bond in GoldenEye 007. Your covert operation to stop the GoldenEye weapon satellite spans the globe – you’ll infiltrate underground bases, charge through a military train and slink around the depths of a jungle. Along the way, M will brief you on your objectives and Q Branch will support your efforts with an array of gadgets, but the ultimate success of this mission is yours alone. Save the day, then go for the gold in spy-vs-spy action locally** or online in the four-player multiplayer mode and enjoy round after round of first-person competitive action." Tylko, że w grze nigdzie nie ma? Już znalazłem, że niby jest, że jakoś dziwnie się to załącza, i że online jest na podzielonym ekranie, więc tak jak kiedyś widzisz kto gdzie się znajduje. Wrócę z pracy to sprawdzę, dzięki. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 kochane dzieci Papa wysłał coś na maila @Paolo de Vesir @funditto @Homelander @Sebas @Cukrowy @Nyu 1 1 Cytuj
Cukrowy 1 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Wszystko pięknie śmiga. Podziękował Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 dzięki tate, mnóstwo dobra jest wśród tych retro gierek Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: dzięki tate, mnóstwo dobra jest wśród tych retro gierek Najbardziej polecam Banjo-Kazooie, ponadczasowy, nieśmiertelny platformer, skończyłem też trylogię DKya na SNESa, a teraz przechodzę GoldenEye 007. Dużo z tego retro się strasznie zestarzało i raczej bez sentymentu lepiej nie podchodzić, chyba że ktoś lubi, skończyłem jeszcze SM64, przerwałem gdzieś w połowie 2 najbardziej lubiane Mariany 2D i Super Metroida. Edytowane 10 lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 No jak ktoś nie ma sentymentu do N64 to wszystko obecnie to padaka do tego często w 20 klatkach. Za to tytuły z NESa i SNESa dalej ogromne pokłady grywalności Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 n64 najgorzej starzejaca sie konsola ever Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Najlepsze Nintendo to dwuwymiarowe Nintendo, ale i tak kilka perełek się znajdzie na N64. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Banjo-Kazooie dalej bawi, ze wszyskich gier na N64 najmniej się zestarzało, bardzo polecam, pomysł na pomyśle, statek <3, natomiast Zeldy przy BOTW są dziś archaiczne, ciężko się w to gra. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Przytuliłbym się do rodzinki nintendo, ktoś ma slota? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 3 hours ago, Daffy said: n64 najgorzej starzejaca sie konsola ever Po pierwsze dzięki wszystko działa. Po drugie nie wygląda tragicznie te N64. Woda w Wave Race nadal spoko, Paper Mario nadal bardzo ładne. Niestety mam tyle zaległości, że retrogierki to chyba ogram jak dzieci na studia wyjadą, a ja rozwiodę się z żoną Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Eh, czy odzyskiwaliście kiedyś hasło do logowania na Switchu ? Bez tego nie mogę dodać się do rodzinki, a tak chciałem dzisiaj pograć w Minish Cap Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 36 minutes ago, funditto said: Eh, czy odzyskiwaliście kiedyś hasło do logowania na Switchu ? Bez tego nie mogę dodać się do rodzinki, a tak chciałem dzisiaj pograć w Minish Cap No nie jest to wielki problem chyba. Wchodzisz na strone, dajesz zapomnialem haslo i przez maila sobie zmieniasz. Dokladnie tak jak we wszystkich innych tego typu przypadkach Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 lutego 2023 Opublikowano 10 lutego 2023 Niestety nie jest to takie proste, bo mam włączoną weryfikacje dwuetapową, a jakimś cudem Google Authenticator wywala mi, że kod QR ze Switcha jest błędny.. czy to może dlatego, że zmieniałem telefon ? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Pograłem z kumplami w GoldenEye do 2 w nocy i gra dalej rządzi, nieśmiertelny klasyk. Na początku był lekki wqurw, bo żeby mieć normalne sterowanie na 2 analogi to trzeba zmienić w opcjach gry na 1.4 (albo inne), a następnie w opcjach konsoli mapping przycisków (zamienić analogi miejscami i celowanie dać pod L2, a strzelanie pod R2), co działa tylko w singlu, bo w multi z automatu przypisuje nam 1.1, więc mapping na niewiele się zdaje, więc trzeba było grać jak za dawnych czasów na N64, z tym że teraz za c-pad odpowiada prawy analog. Na szczęście po chwili człowiek się przyzwyczaił i była przednia zabawa jak za dawnych lat Cytuj
jimmy 1 272 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Gdybyście jeszcze organizowali rodzinkę na ten wyższy abo to też chętnie dołączę chętnie zobaczę jak te klasyki siądą bez nostalgii Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 6 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Gdybyście jeszcze organizowali rodzinkę na ten wyższy abo to też chętnie dołączę chętnie zobaczę jak te klasyki siądą bez nostalgii To już nas 2óch Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 23 godziny temu, funditto napisał: Eh, czy odzyskiwaliście kiedyś hasło do logowania na Switchu ? Bez tego nie mogę dodać się do rodzinki, a tak chciałem dzisiaj pograć w Minish Cap Daj znać na PW jak to ogarniesz bo invate ma ważność 24h więc będę musiał wysłać kolejny 1 Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 @jimmyyy8 @Bjały Też szukam rodzinki do Online + Expansion Pass. Jest nas trzech. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Przeglądając korzyści z Expansion Packa odkryłem, że Switch ma tez emulator SEGA Mega Drive. Co prawda kompletnie nie znam ich konsol, ale z listy top gier mnóstwo z nich znajduje się na pstryku. <3 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Szkoda że gamecube'a nie ma i zostawia go pewnie na nextgena lub wogole oleją i będą płodzić remastery. Moja najbardziej upragniona konsola, której nigdy nie miałem, a sztosow ma bez liku. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Będą kosić na remasterach z Gacka, w ogóle zapomnij. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Ogrywam na decku, skończyłem Paper Mario Dzwi, fantastyczny tytul, w kolejne min fire emblem i ten hejtowany remake mgs Cytuj
tomsyn 0 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 (edytowane) Cytat 21 godzin temu, Eskimos napisał: @jimmyyy8 @Bjały Też szukam rodzinki do Online + Expansion Pass. Jest nas trzech. Ja również chętnie poznam nowych krewnych. Jest nas czterech. Może ktoś odważy się nas zaadoptować i być tatą. Edytowane 13 lutego 2023 przez tomsyn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi