Homelander 2 082 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 12 minutes ago, Daffy said: Czemu nowa rodzinka? Ja chętny do kontynuowania starej jak każdy będzie chętny @Paolo de Vesir @funditto ? do Pajgiego napisze sms @Nyu @Cukrowy @Sebas No ale chyba nie wszyscy sa zainteresowani, stąd inicjatywa Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Ja bardzo chętnie, to grosze a zawsze jakieś fajne retro wpadnie. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Mnie możecie wykreślić, puściłem kilka dni temu Switcha kumplowi Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 5 hours ago, Daffy said: Czemu nowa rodzinka? Ja chętny do kontynuowania starej jak każdy będzie chętny @Paolo de Vesir @funditto ? do Pajgiego napisze sms @Nyu @Cukrowy @Sebas Ja się piszę na kolejny rok jak będzie komplet Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego No to cytujcie mojego posta z dopisaniem nicka Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 16 godzin temu, Daffy napisał: Czemu nowa rodzinka? Ja chętny do kontynuowania starej jak każdy będzie chętny @Paolo de Vesir @funditto ? do Pajgiego napisze sms @Nyu @Cukrowy @Sebas Daffy - tak Greg - tak Pajgi - tak Vezyr - tak Sebas - tak Funditto - nie @Nyu ? @Cukrowy ? To czekamy na info od dwóch + odpadł jeden więc musi ktoś nowy wskoczyć za niego Cytuj
Cukrowy 1 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 13 minut temu, Daffy napisał: Daffy - tak Greg - tak Pajgi - tak Vezyr - tak Sebas - tak Funditto - nie @Nyu ? @Cukrowy ? To czekamy na info od dwóch + odpadł jeden więc musi ktoś nowy wskoczyć za niego Jak najbardziej wciąż chętny Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Ok a kto to ogarniał? W sensie komu wpłacamy kasę? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Ja ale przecież jeszcze jeden się nie odezwał, a trzeba też nowego do kompletu Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Mamy czas do 18go. A jak się nie odezwą to można podzielić na 6, żadna różnica cenowa Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Ja napisałem, że wchodzę w to, na poprzedniej stronie. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Ok czyli jedna nowa osoba potrzebna Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Mogę się dołączyć jakby co, tylko ile takie cuda Panie? No i jak to wygląda, jeśli mam dwa switche? Rozumiem, że to będzie konto (dostęp ) więc wchodzi w grę ograniczona liczba sprzętów czy jak to wtedy działa? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 3 godziny temu, Luqat napisał: Mogę się dołączyć jakby co, tylko ile takie cuda Panie? No i jak to wygląda, jeśli mam dwa switche? Rozumiem, że to będzie konto (dostęp ) więc wchodzi w grę ograniczona liczba sprzętów czy jak to wtedy działa? Ten abonament rodzinny dotyczy kont, a nie konsol. Dzieli się na 8 kont czyli mamy jedno wolne konto które mógłbyś teoretycznie wziąć, podajesz wtedy mi maila konta które chcesz by obejmował abonament, a ja Co wysyłam zapro do rodziny 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Czyli wysyłam Tobie adres i przelewam kasę. Piszę w takim razie PW. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego No to mamy komplet. Wysyłaj dane Kobik Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Poszły dane do przelewu do rodzinki 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czekam jeszcze na hajs od @Paolo de Vesir @Homelander I Nyu dziś zadeklarował się że pyknie przelew Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czołem, podeślę dzisiaj za dnia. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Jako że tutaj pociąg już odjechał, to pytanie: gdzie polecacie szukać opcji dołączenia się do rodziny? Ten dostęp, co na allegro sprzedają po stówkę, to jak rozumiem dostęp do konta rodzinnego, czyli "nieco" drogo by wychodziło. Ale załóżmy, że nie mam alternatywy i lepiej dać 100 zł, niż 170 zł: takie zakupy są, że tak powiem, pewne, bezpieczne? Czy potem jakiś random może mi coś wyłączyć i elo? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 3 minutes ago, kotlet_schabowy said: Jako że tutaj pociąg już odjechał, to pytanie: gdzie polecacie szukać opcji dołączenia się do rodziny? Ten dostęp, co na allegro sprzedają po stówkę, to jak rozumiem dostęp do konta rodzinnego, czyli "nieco" drogo by wychodziło. Ale załóżmy, że nie mam alternatywy i lepiej dać 100 zł, niż 170 zł: takie zakupy są, że tak powiem, pewne, bezpieczne? Czy potem jakiś random może mi coś wyłączyć i elo? Najlepiej na jakiejś grupie na facebooku. Teoretycznie może Ci opiekun grupy wyłączyć i elo. 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca W dniu 29.02.2024 o 21:09, kotlet_schabowy napisał: Jako że tutaj pociąg już odjechał, to pytanie: gdzie polecacie szukać opcji dołączenia się do rodziny? Ten dostęp, co na allegro sprzedają po stówkę, to jak rozumiem dostęp do konta rodzinnego, czyli "nieco" drogo by wychodziło. Ale załóżmy, że nie mam alternatywy i lepiej dać 100 zł, niż 170 zł: takie zakupy są, że tak powiem, pewne, bezpieczne? Czy potem jakiś random może mi coś wyłączyć i elo? Siema, gdyby brakowało jestem chętny. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Tak sobie myślę, że z randomami z jakichś grup FB czy innych miejsc w necie nie bardzo chce mi się wchodzić w układy, więc na razie dałem na wstrzymanie. Jakby się tu trafiły choćby ze 4 osoby z nami licząc, to możemy coś podziałać, ale to taka luźna myśl. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca No ja też nie mam ciśnienia, może ktoś jeszcze się chętny znajdzie. Na razie jest nas 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi