Postal 638 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Zwolniło mi się jedno miejsce w rodzince, tej najbogatszej z grami z N64. Ktoś chętny? Opłaciłem wczoraj na kolejny rok od 1 listopada moją ekipę. 36 złotych wychodzi za osobę. Najlepiej blikiem i wchodzisz do gry. Zapraszam Cytuj
Ken Adams 283 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada Promocja teraz jest taka, ze kupujac abonament NSO, w dowolnej wersji na rok, otrzymuje sie dodatkowy kod na to samo co sie zakupilo, i mozna sie z kims podzielic. Wazne do 1 grudnia chyba Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Fajny kalendarz dla abonentow Nintendo Switch Online Calendar 2025 (for Nintendo Switch Online members only) - My Nintendo Store Wysylka 2,99 ojro. Nabilem wczoraj w robocie sporo tych monet z auto battle w fire emblem heroes i zamowilem ze 12 plakatow i kalendarz za frajer xd Cytuj
Ken Adams 283 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Nawet dwa kalendarze sa, ja juz czekam na swoje. Ostatnio zamowilem tez wachlarze z mario party, przypinki z brothership i okladki mario bros w formacie a4. Wysylaja w fajnych pudelkach z zewnatrz tektura a w srodku super mario. Mialem wiekszosc bonusow z tej stronki, wydalem tysiace punktow A zaraz nowy rok to znow, jak co roku, bedzie mozna nabic sporo monet w NSO na kolejne Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada No ja wlasnie mam gołą ścianę w gabinecie i jak zobaczyłem te fajne paczki plakatów z gb i gba w duzym formacie 50x70 to grzech było nie zamówić. Te z mario 1-3 w a4 też łyknąłem. Trzeba bedzie ramek nakupic w ikei xd Nie wiem czemu zawsze żyłem w przeświadczeniu, ze tego do PL nie wysylaja albo wysylaja za jakis chory pieniadz, a nie 3 ojro(byloby darmo bo chcialem na promce pada n64 kupic za 35, ale sold out sie zrobil zanim sfinalizowałem koszyk ) Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ja zamówiłem kozag notesik z paper mario i ręczniczek z pikminów Cytuj
philipo 159 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia (edytowane) Edytowane 3 grudnia przez philipo Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Testris jak by ktos tesknil za wersja NES: https://www.nintendolife.com/news/2024/12/nintendo-expands-switch-onlines-nes-library-with-another-classic-next-week 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Spoko, bo w normalnych kolorach i z muzyczką, a nie zielona sraka z gb Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Mogliby wrzucic jeden update z rozpiska a nie tak codziennie z dupy cos oglaszac. Cytuj
Belzebub 0 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Witam, chętnie dołączę do rodzinki Czy ktoś może mnie przyjąć? Cytuj
Postal 638 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia 8 godzin temu, Belzebub napisał(a): Witam, chętnie dołączę do rodzinki Czy ktoś może mnie przyjąć? Mam nadal wolne miejsce. Jak jesteś chętny to pisz na PW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi