Daffy 10 693 Opublikowano czwartek o 11:46 Opublikowano czwartek o 11:46 Ok wygląda to tak: 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas I tyle, vezyr odpadł, kumpel mój też, Nyu nie ma już tu konta, czekam na info od @Cukrowy Ktoś chce dołączyć? Kochamy przecież Nintendo Cytuj
Homelander 2 336 Opublikowano czwartek o 14:19 Opublikowano czwartek o 14:19 Dołączać Panie i Panowie. Już Nintendo zapowiedziało, że będzie abonament działać na Switchu Pro. Nasza rodzinka istnieje już 3 lata i wszystko działa świetnie, więc nie ma się co zastanawiać 1 Cytuj
Cukrowy 1 Opublikowano czwartek o 19:59 Opublikowano czwartek o 19:59 8 godzin temu, Daffy napisał(a): Ok wygląda to tak: 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas I tyle, vezyr odpadł, kumpel mój też, Nyu nie ma już tu konta, czekam na info od @Cukrowy Ktoś chce dołączyć? Kochamy przecież Nintendo Jak najbardziej wciąż chętny Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano wczoraj o 05:26 Opublikowano wczoraj o 05:26 To jest nas 5 i mamy ok miesiąca by zorganizować jeszcze 3 osoby Cytuj
jimmy 1 424 Opublikowano wczoraj o 06:14 Opublikowano wczoraj o 06:14 Panowie jeśli będziecie mieć slot to ja chętnie, sprawdziłem i mi się niedawno skończyło abo. Dajcie znać czy bierzecie mnie pod uwagę czy szukać gdzie indziej! Cytuj
KamilM 135 Opublikowano wczoraj o 07:10 Opublikowano wczoraj o 07:10 Jeżeli brakuje wam ludzi i chcecie randoma z forum to mogę się dołączyć Cytuj
Homelander 2 336 Opublikowano wczoraj o 07:18 Opublikowano wczoraj o 07:18 Nasz kończy się 17go lutego, więc na początku lutego trzeba by było wysłać kasę do Daffiego. @KamilM nie widzę żadnego problemu Cytuj
KamilM 135 Opublikowano wczoraj o 08:07 Opublikowano wczoraj o 08:07 To jeżeli nie ma problemu to ja się piszę. Cytuj
Postal 638 Opublikowano wczoraj o 09:14 Opublikowano wczoraj o 09:14 Ja też mam cały czas wolne miejsce jak coś. Abonament maksymalny, wykupiony do końca października 2025. Jako, że dwa miesiące już minęły to wezmę tylko 30 złotych. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW. Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano wczoraj o 09:22 Opublikowano wczoraj o 09:22 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas 5. Cukier 6.Jimmy 7. KamilM Dla nowych - to oczywiście ten najdroższy abonament 1 Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas 5. Cukier 6.Jimmy 7. KamilM 8. Pupcio Jakoś po weekendzie będę się kontaktować na PW, nowi co teraz wskoczą w miejsce starych co już switcha nie mają będę mieli abo od razu plus potem jeszcze rok od lutego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi