Opublikowano 3 marca3 mar 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Które klasyki Segi są na steam? Te 50, które po chyba 5 latach od premiery wyleciały 6 grudnia z większości sklepów. Tzn wyleciało więcej gier od Segi ale mi chodzi stricte o gry z Mega Drive.
Opublikowano 7 marca7 mar Dwie nowe gierki w NSO: https://www.nintendolife.com/news/2025/03/nintendo-expands-switch-onlines-game-boy-library-with-two-more-titles
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi czy mozna sobie nabijac online na wiecej niz roku?zastanawiam się nad tym, zeby zabezpieczyc się przed podwyzkami po premierze s2
Opublikowano piątek o 18:094 dni W dniu 10.04.2025 o 16:09, szurubur napisał(a):czy mozna sobie nabijac online na wiecej niz roku?zastanawiam się nad tym, zeby zabezpieczyc się przed podwyzkami po premierze s2Z tego co wiem, to max to 3 lata. W sumie nigdy nie próbowałem, ale tak jest napisane na stronie. Nie wierzę, żeby Nintendo zrobiło shadow dropa podwyżki lol, więc takie zabezpieczenie chyba nie jest konieczne na zaś. Ostatnio podnieśli cenę w wielu krajach (generalnie, w krajach Ameryki Południowej zrównano ceny z tymi w USA), ale użytkownicy dostali e-mail ponad miesiąc przed. Chyba nikt tego nie robi z dnia na dzień, ale jak coś, można podobno do 3 lat sobie nabić.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Nie mogę nic kupić w sklepie Nintendo. Kartę dodana mam od dawna ta sama, w tamtym tyg z niej płaciłem za Guns of Fury. Dziś spoglądam na swoją listę życzeń no i sporo tytułów jest w promce z mojej listy. Chciałem kupić dwa i żadnego nie mogę kupić.Ps: jak dodać zdjęcie z telefonu pisząc? Ok ogarnąłem, na tym ciemnym themie mi się „schowało” Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Szajka
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja mam klikniętą wersję na deskopt, bo cmon... To dodaje się zdjęcia w post tak samo.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dobra poszło,przez telefon w przeglądarce po zeskanowaniu kodu QR