Skocz do zawartości

Nintendo Switch Online - problemy itd.

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Które klasyki Segi są na steam?

Te 50, które po chyba 5 latach od premiery wyleciały 6 grudnia z większości sklepów. Tzn wyleciało więcej gier od Segi ale mi chodzi stricte o gry z Mega Drive.

• Odpowiedzi 633
  • Wyświetleń 185,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• JustynaL
    JustynaL

Synowi sąsiad z podwórka zabrał Nintendo Switch i nie chce oddać . Twierdzi , że go nie ma . Czy można jakoś namierzyć grę po logowaniu na apce kontroli rodzicielskiej Switch Parental? 

• Tu nie chodzi o kase tylko o sposób w jaki Nintendo wprowadza te swoje nędzne usługi. Trzeba płacić za online a nie mozna nawet wysłac wiadomosci tekstowej do znajomych z listy. VC umarło tylko dlateg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

czy mozna sobie nabijac online na wiecej niz roku?

zastanawiam się nad tym, zeby zabezpieczyc się przed podwyzkami po premierze s2

Opublikowano
W dniu 10.04.2025 o 16:09, szurubur napisał(a):

czy mozna sobie nabijac online na wiecej niz roku?

zastanawiam się nad tym, zeby zabezpieczyc się przed podwyzkami po premierze s2

Z tego co wiem, to max to 3 lata. W sumie nigdy nie próbowałem, ale tak jest napisane na stronie.

Nie wierzę, żeby Nintendo zrobiło shadow dropa podwyżki lol, więc takie zabezpieczenie chyba nie jest konieczne na zaś. Ostatnio podnieśli cenę w wielu krajach (generalnie, w krajach Ameryki Południowej zrównano ceny z tymi w USA), ale użytkownicy dostali e-mail ponad miesiąc przed. Chyba nikt tego nie robi z dnia na dzień, ale jak coś, można podobno do 3 lat sobie nabić.

Opublikowano

Nie mogę nic kupić w sklepie Nintendo. Kartę dodana mam od dawna ta sama, w tamtym tyg z niej płaciłem za Guns of Fury. Dziś spoglądam na swoją listę życzeń no i sporo tytułów jest w promce z mojej listy. Chciałem kupić dwa i żadnego nie mogę kupić.

Ps: jak dodać zdjęcie z telefonu pisząc? Ok ogarnąłem, na tym ciemnym themie mi się „schowało” facepalm

IMG_5600.jpeg

Edytowane przez Szajka

Opublikowano

Ja mam klikniętą wersję na deskopt, bo cmon... To dodaje się zdjęcia w post tak samo.

image.png

Opublikowano

Dobra poszło,przez telefon w przeglądarce po zeskanowaniu kodu QR flag_of_truce