Daffy 10 814 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ok wygląda to tak: 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas I tyle, vezyr odpadł, kumpel mój też, Nyu nie ma już tu konta, czekam na info od @Cukrowy Ktoś chce dołączyć? Kochamy przecież Nintendo Cytuj
Homelander 2 512 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dołączać Panie i Panowie. Już Nintendo zapowiedziało, że będzie abonament działać na Switchu Pro. Nasza rodzinka istnieje już 3 lata i wszystko działa świetnie, więc nie ma się co zastanawiać 1 Cytuj
Cukrowy 1 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 8 godzin temu, Daffy napisał(a): Ok wygląda to tak: 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas I tyle, vezyr odpadł, kumpel mój też, Nyu nie ma już tu konta, czekam na info od @Cukrowy Ktoś chce dołączyć? Kochamy przecież Nintendo Jak najbardziej wciąż chętny Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia To jest nas 5 i mamy ok miesiąca by zorganizować jeszcze 3 osoby Cytuj
jimmy 1 605 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Panowie jeśli będziecie mieć slot to ja chętnie, sprawdziłem i mi się niedawno skończyło abo. Dajcie znać czy bierzecie mnie pod uwagę czy szukać gdzie indziej! Cytuj
KamilM 135 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Jeżeli brakuje wam ludzi i chcecie randoma z forum to mogę się dołączyć Cytuj
Homelander 2 512 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Nasz kończy się 17go lutego, więc na początku lutego trzeba by było wysłać kasę do Daffiego. @KamilM nie widzę żadnego problemu Cytuj
KamilM 135 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia To jeżeli nie ma problemu to ja się piszę. Cytuj
Postal 642 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Ja też mam cały czas wolne miejsce jak coś. Abonament maksymalny, wykupiony do końca października 2025. Jako, że dwa miesiące już minęły to wezmę tylko 30 złotych. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW. Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas 5. Cukier 6.Jimmy 7. KamilM Dla nowych - to oczywiście ten najdroższy abonament 1 Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 1. Ja 2. Greg 3. Pajgi 4. Sebas 5. Cukier 6.Jimmy 7. KamilM 8. Pupcio Jakoś po weekendzie będę się kontaktować na PW, nowi co teraz wskoczą w miejsce starych co już switcha nie mają będę mieli abo od razu plus potem jeszcze rok od lutego 1 Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Przy roszadach rodzinkowych zauważyłem nowy komunikat Nintendo (nie wiem jak nowy ale we wcześniejszych latach go nie było) i trzeba to potwierdzić by w ogóle wysłać zapro - jako tata rodziny mam wprost napisane że mam uważać kogo traktuje jako rodzinę bo jak ktokolwiek złamie ich regulamin to ban leci na całą rodzinę Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Czyli żadnych piratów, modów itp? Ja nie robie żadnej kombinatoryki i nie zamierzam robić w przyszłości. Jak jest taka odpowiedzialność zbiorowa to trochę kiepsko jak mi switcha 2 zbanują bo ktoś se grzebie w starym switchu! Nie lećcie mi tam w chuja. Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia I pytanie co z nowym Animal Crossing jak ktoś zrobi wyspę z chujkami xddd Cytuj
Mari4n 598 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Fantastique Nie wiem dlaczego tyle zwlekali z dodaniem Wariolanda 4. Cytuj
JustynaL 6 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Synowi sąsiad z podwórka zabrał Nintendo Switch i nie chce oddać . Twierdzi , że go nie ma . Czy można jakoś namierzyć grę po logowaniu na apce kontroli rodzicielskiej Switch Parental? 6 1 1 Cytuj
Ken Adams 356 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Nintendo Switch nie posiada nadajnika gps. Idz na policje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi