Faka 3 987 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Takim podejściem to Nintendo na pewno nie zyska popularności w sprzedawaniu płatnej usługi online, nawet te parę gierek ze snesa i nesa nie uratuje i nie zachęci do kupna. Co innego jakby to były gierki z VC, to może, może pomimo ułomności z brakiem backup save niektórych gier, braku komunikacji czy innych aplikacji społecznościowych. Edytowane 8 września 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Beka tak wielka ze wsrto napisac jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Za dużo informacji jest zapisywane w Save, na konsoli. Chcesz cheatowac w splatoon 2, to nie musisz edytować gry ani wgrywać modów przez layeredfs. Wystarczy zedytować save. Jak wykorzystać online backup do kopiowania przedmiotów? Przekazać item i szybko zamknąć grę by nie zapisała. Potem pobrać save z chmury. No ale większość gier jednak robi save w momencie wymiany. Co prawda można wtedy usunąć Save z dysku i pobrać straszą kopię z neta. Ogólnie wychodzi na to, że większość gier, która ma kompetetywny online albo rankingi nie będzie mieć kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 No czyli wyje bane w to platne online od Ninny. Przynajmniej do czasow premiery diablo 3, chyba ze optymalizacja bedzie na poziomie mario tennis, ktore swoja droga chyba czas sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Co jest zlego w optymalizacji mario tennis? Diablo bankowo tez nie bedzie miec mozliwosci zgrania save'a Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Póki co zonk za zonkiem z tym online. Prostacki soft zostanie dopełniony ułomną usługą. Jak żyć Panie Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: Co jest zlego w optymalizacji mario tennis? Diablo bankowo tez nie bedzie miec mozliwosci zgrania save'a Przeciez netcode mta byl tragiczny. Poznien troche polepszyli ale i tak kasztan srogi Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 3 godziny temu, Ficuś napisał: Co jest zlego w optymalizacji mario tennis? Diablo bankowo tez nie bedzie miec mozliwosci zgrania save'a Diablo jako gra Blizzarda przede wszystkim może będzie trzymać postęp na serwerze jak należy. A no i nie żeby na innych konsolach nie było cheatowania na potęgę. IMO mogą mieć wy(pipi)ane. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) 58 minut temu, raven_raven napisał: Diablo jako gra Blizzarda przede wszystkim może będzie trzymać postęp na serwerze jak należy. A no i nie żeby na innych konsolach nie było cheatowania na potęgę. IMO mogą mieć wy(pipi)ane. Bo zwyczajnie mają wygrzane na to, jak pojawiają się cheaterzy. No ale Nintendo musi robić wszystko na odwrót, chuy że fani ich za to nienawidzą. Czytałem chyba z 10 lat temu wywiad z Reggiem, który jawnie przyznał, że firma kompletnie nie słucha swoich fanów w kwestii i tego czego oczekują bo i tak nie da się spełnić wszystkich oczekiwań (to najlepiej olać wszystko i dać do zrozumienia, że fani to idioci, którzy nie wiedza czego chcą xD). Edytowane 8 września 2018 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Diablo będzie trzymać progres na serwerze tylko w przypadku sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Ach te Nintendo.Tak zacofana firma w tak postępowym kraju? Skoro Oni wbijają w fanów to fani wbiją w ich online i sobie spokojnie będą wgrywać te całe homebrew. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 https://nintendoeverything.com/nintendo-switch-online-faq-cloud-saves-expire-when-subscription-ends/ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Te nesowe kontrolery beda dostepne u nas? Czy ze wzgledu na to ze nie ma u nas nintendo shop nie bedzie sie dalo ich zamowic? Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Oj jak bardzo mnie cieszy na YT ta fala hejtu i liczba łapek w dół przy trailerze usługi online. Niech N czyta, może pójdzie po rozum do głowy i da sobie jeszcze kilka lat na przygotowanie usługi z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Fale hejtu i lapki to sie moga w pupe wsadzic ,dla niny sie bedzie liczyc ile osob kupi usluge, a im mniej tym wieksza szansa ze szybciej beda ja poprawiac i ulepszac Ciekaw jestem jak za tydzien bedzie wyglądać liczba ludzi na serwerach farbek, mk8d czy tenisa...wielu gralo mimo wad bo wlasnie za darmo, teraz niny oferuje to samo chuyostwo ale za kase Gierki z snesa powinny wskoczyc do uslugi jeszcze w tym roku z automatu jak chca zachowac choc cien twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Oczywiście, że masz racje. Tylko reakcje na internetach (twitery, yt i forumy) pozytywnie nastrajają do tego, że już teraz masa ludzi odpuści sobie tą KUPĘ, co będzie skutkowało właśnie mniejszym zainteresowaniem, który przyczyni się jak zwróciłeś uwagę do gorszej sprzedaży i szybszej naprawy tej KUPY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Te gierki maja rotowac sie czy beda dochodzic kolejne? Zastanawiam sie czy brac abo day 1 czy odczekac z miech-dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 będą dochodzić kolejne, tak jak w plusie czy goldzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 W Goldzie trzeba (przynajmniej do niedawna) miec aktywny abonament w miesiacu wyjscia aby dodac do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 To chyba bardziej połączenie gamepass + online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 ja tam jestem w stanie z checia placic te 80pln rocznie i nie miec voice chata jak mi daja do abonamentu gierki z snesa i daj boze np gamecube'a Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Ogłoszenie parafialne. Świadomy praw i obowiązków wynikających z więzi konsumenckiej z moim switchem uroczyście oznajmiam zakup tejże usługi. Będę młócił w gierki z poprzedniego wieku. No i co brać człowiek nie chce, a dziecko prosi bo MK8. Eh... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Ja jestem jeszcze ciekaw jak z tymi kontrolerami NESowymi bedzie w polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 1 minutę temu, Raptor napisał: Ja jestem jeszcze ciekaw jak z tymi kontrolerami NESowymi bedzie w polsce... A to czasem nie ma być tak, że tylko z ich sklepu można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Wlasnie nie bardzo wiem, a ze bede je chcial musze pomyslec jak ogarnac temat... niby moge sobie kupic w stanach, na amerykanski adres i przy okazji podeslac do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi